Eşim her tartışmamızda beni annemin evinde bırakıyo

Bırakıyor kalıyorsun istiyor alıyor ve gidiyor musun?
Böyle devam et.

Neden değersizim diye de fazla düşünme sebep ortada.

Nasıl dönüyosun peki o mu arıyor geliyor hadi dön diye sen mi yeter dönüyorum diyosun
O geliyor aliyo gelmeden once msj atiyobe
Beni annemin evinde bırakıyor derken ? Siz bir yere bırakılıp alınabilen bir şey misiniz? Önce bu kafadan kurtulun. Sonra da "canıma minnet annemin evi daha rahat zaten " deyip kalabildiginiz kadar orada kalın. O da anasına hizmet etsin bakalım ne kadar dayanacak. Yapmayın Allah aşkına biraz kendinizin kıymetini bilin.
babam busefer sen o evin gelinisin ne iş varsa yapmak zorundasın dio gitmekten baska carem mi kalıyo bu durumda

olanlar olmuş artık bundan sonra akıllı davranın
ve bu süreçte sakın çocuk yapmayın
siz ne kadar ezik göründükçe oda ezmeye çalışacak

Bu kadarına da pes doğrusu! Hayretler içinde okudum konunu , Bi kere 16 yaşında evlendiysen sen bir çocuk gelinsin öncelikli suç senin ailende. Yaşın daha ufak ve ezilmeye müsaitsin hadi evlendirmiş seni ailen kocan seni kafasına göre atıp gittiğinde yahu noluyor bu adam napıyor demiyor mu nasıl seni bu konuma düşürebiliyor aklım almıyor ya! Eşine diyecek hiç bişey Yok biraz ananın evinde kal aklın başına gelsin ne demek ya bu nasıl Bi evlilik anlayamıyorum. Ve bu adamı hala seviyorsan lütfen sevme. Sevgi bu değil haketmiyor senin saygını da sevgini de.

Bu kadarına da pes doğrusu! Hayretler içinde okudum konunu , Bi kere 16 yaşında evlendiysen sen bir çocuk gelinsin öncelikli suç senin ailende. Yaşın daha ufak ve ezilmeye müsaitsin hadi evlendirmiş seni ailen kocan seni kafasına göre atıp gittiğinde yahu noluyor bu adam napıyor demiyor mu nasıl seni bu konuma düşürebiliyor aklım almıyor ya! Eşine diyecek hiç bişey Yok biraz ananın evinde kal aklın başına gelsin ne demek ya bu nasıl Bi evlilik anlayamıyorum. Ve bu adamı hala seviyorsan lütfen sevme. Sevgi bu değil haketmiyor senin saygını da sevgini de.
19 yaşindayim 16 degil

bu kadınlar kendilerine bunların yapılmasını neden ve nasıl izin verir anlamıyorum ben.
aşk buysa ben kabul etmiyorum arkadaş.

Bunlar ailecek gözden çıkarmış seni
Kovalayan var gibi 19 yaşında neden evlendin ki
Mantıklı düşünecek doğru kararlar alacak bi yaş değil
Ben bugün bile dönüp o yaşlarda yaptıklarımı çok aptalca bulurum
Şimdiden bunları yaşıyosan 28 29 yaşında bezgin bıkkın biri haline dönersin.

Hemen 18 i doldurur doldurmaz evlenmeseydin keşke sana tavsiyem guzel bi bolum sec ve universite başla acikogretimden guzel bi meslek edin eşin de sana saygi duymayi ogrenir ogrenmezse de bi omur sana saygi duymayan adamin eline bakmak zorunda kalmazsn belki, ailen de biraz arkanda dursun ikide bir birakacaksan hic alma desinler.Bu devirde kimseye muhtac olmayiiiiin.

Sakın çocuk sahibi olmaya kalkma sadece hizmetci olursun kaynanan cocuguna da sahip ckmaya kalkisir.Pısırık kocan da annem ne olacak

Kedimisin sen ? Her kapının önüne koydugunda dönüp geliyorsun .
Çalışıyormusun ? Kocanın burnunu. İnsan kendi degerini kendi belirler birazda . Ağırdan al birdakine kocan seni almaya geldiginde evliligimizi biraz düşünmem gerekiyor deyip gönder . Eger ki peşinde dolanırsa seni kaybetmek istemiyordur, yok hiç aramıyorsa senin iyi düşünme zamanı gelmiş demektir .

Kızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmen:KK57:annesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu.:KK34:bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz:cry: .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor:KK43:beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi:mad:
Annene babana olayi anlat bakalm. O kim ki seni annenkn evine birakio hadi o birakti sen neden geri donuyosun?? Orda kal da o malin akli basina gelsin!!

Ben tatile gittiğimde kedimi evde bırakmaya kiyamadim..yanıma aldım götürdüm. Ne demek bu ya..annende kal gelme..bir de üstüne ana kuzusu. Ergenlikten çıkmamış kalmış o kafada. Bu adam için hayatını karartma daha fazla..ondan bişi olmaz

Kızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmen:KK57:annesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu.:KK34:bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz:cry: .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor:KK43:beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi:mad:
Esin annesinin yaninda kaldiginiz icin kendini annesine karsi borclu hissediyor bence ama yaptiklari kesinlikle kabul edilemez annenin evine birakmak ne demek oyle dedigi zaman gitmeyin tekrar o ozlesin bakalim

Anneniz nasıl müsaade ediyor bu duruma, benim annem olsa ben yalvarsam göndermez beni böyle bir durumda, adamı da kapıdan kovar. Bu nasıl bir saygısızlıktır size ve ailenize karşı yapılan.
Ev almışsınız madem kendi evim bitene kadar buradayım, ev bitince tekrar değerlendiririz durumu deyin. Ya ne olur bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Eşinizin yaşı küçük sanırım ondan da kaynaklanıyor olabilir. Erkekler geç olgunlaşır lafı boşuna değil

Annenin evinden dönme de akli basina gelsin.Döneceginden emin tabi o yuzden.Annesine artistlik yapiyo iste.Dönme de akli basina gelsin

Back
X