Eşim her tartışmamızda beni annemin evinde bırakıyo

A

Aynen canım çok çok haklısın. evlenmeden once hicbukadar düşkün deildi annesine
sen gittiğin yerden dönme o bekar günlerine geri dönünce essek gibi(pardon!) pişman olacak nasıl evlenmeden önce sana düşkün se aynı öle olacak (tecrübeyle sabit) çünkü annesi sana inat sen kız sinirlen kiskan diye oğluna öyle davranıyor sen olmayınca o da birakcak öle davranmayi

Esiniz sizi sindirmeye calisiyor. Annemin evine gondermesin kavga cikmasin diye her seye razi gelen biri haline gwtirmeye calisiyor. Kisiliksizlestirmek bu. Zamanla bu boyle devam ederse kisiliksizlesirsiniz ve bir de bakmissiniz bazi seyleri normal gormeye baslamissiniz. Bu yaptigini da normallestirirsiniz icinizde zamanla..her tartismada baba evine gonderiyorsa bunun bir sonu olmali ve gittiginizde bir daha donmemelisiniz.
Bir de ev ev ustunde olunca bu tip durumlar oluyor. Esiniz gercek kimligini gostermeye baslamis.
Lutfen cocuk yapmayin evliliginiz oturana kadar. Hatta boyle esine deger vermeyen biri icin hicbir sey yapmayin.

Seni annenlere birakip duran adama haddini bildirecegine tıpış tıpış dönersen olacagi bu. Nasilsa kafasına göre hareket edebiliyor, rahat. Zorluk cek ama kv ile evi hemen ayır. iki seçenek sun eşine. ya tekrar kiraya çıkın ya da bir daha geri donmeyecegini söyle. ne diye katlanıyorsun ki bu sacmaliga

Onlar zaten burda kal gitme diyolar.ben herseferinde çok ağlayıp neolur bana boyle davranma tamam bidaha sesimi çikarmiycam dedigim icin beni cezalandirmak amaçlı annenlerde kal diyo.ama busefer hiç takmadım tmm dedim.

Aman ne buyuk ceza vermissin. Adam kahrolmustur :) Defol git bidaha da gelme derim ben olsam

Bir daha bıraktığında asla dönmeyeceğini söyle . .

Seni annenlere birakip duran adama haddini bildirecegine tıpış tıpış dönersen olacagi bu. Nasilsa kafasına göre hareket edebiliyor, rahat. Zorluk cek ama kv ile evi hemen ayır. iki seçenek sun eşine. ya tekrar kiraya çıkın ya da bir daha geri donmeyecegini söyle. ne diye katlanıyorsun ki bu sacmaliga
Kiradan cikip kaynanamin evine gectik bir sureligine simdi tekrar kiraya girsem sacma olmazmi keske ilk bastan cikmasaydim diyorum kendime:kızgın:ailesinin yaninda kaldigimizdan beri bana tavirlari cokkk degisti

Erkekler annelerinin yanında annelerine karşı olan vefa duygusunu daha çok anımsıyor. Bir yıl zaten, biraz sabırlı ol geçer.

Neye sabretsin yahu. Mal gibi alinip bırakılmaya mi. Baslarim vefa duygusuna. Karisini insan yerine koysun once. Anasina vefasi böyle bir durumda kadini baglar mi cidden ?

Gerçekten 16 yaşında misin ? Eşin kaç yaşında? Ona göre uzun birşey yazicam sana

Bir kere en büyük yanlış 16 yaşında bir insanın evli olmasi. Ben bunu hiç bir şekilde kabul edemiyorum. Ben 21 yaşındayım ve 16 yaşındaki bir insan benim gözümde daha çocuk, daha ergenliğini bile tamamlamamış lise çağında bir insan. Birçok arkadaşım var senin yaşlarında evlenen. Hiç birinin de mutlu olduğunu görmedim. Sen daha belli bir olgunluğa gelmemiş karakteri oturmamış yastasin. Ben bile kendimi evlenecek kadar olgun görmüyorum. Yanlış da zaten burada başlıyor. Şu ana kadar yaptığın herşeyi hatalı buluyorum. Ne demek beni ailemin yanına bırakıyor. Eminim bıraktıktan sonra Mesaj da atıyor özür de diliyorsundur. Geldiği zaman da mutlu olup dönüyorsun değil mı? Dışardan bir baksana olaya sence mantıklı mı? Bir kere "Ama çok seviyorum, sevdiğim için susuyorum, beni çok seviyordu neden böyle yaptı ki?" Bunları bir bırak canım benim . Klasik ama gerçek olan şu ki seven insan seni eve bırakıp da böyle saçma sapan cezalandırmalarda bulunmaz. Susup oturacaksin da demez. Ben bu işin sonunu pek hayırlı göremiyorum. Gelelim yapman gerekene: şu an ailenin yanındasin sanırım. Kesinlikle dönmemelisin o seni almaya geldiğinde. Demişsin ya ( annenle bana aynı ilgiyi gösterirsen dönerim) diye. Yahu bu cümle bile o kadar çocukça ki küçük ilgi bekleyen bir çocuğun cümlesi gibi. Bunları da birakcak aramalarına cevap vermeyeceksin . Gercekten binbir özür ve yalvarma modlarına girerse birdaha seni bırakmayacağını uzmeyeceyine dair söz verirse o zaman döneceksin. Ve döndükten sonra aynı hatayi yaptığı an da bitiriceksin bu evliliği. Çocuk yapmayı da uzun bir süre sakın düşünme.

Sen daha cocuksun cnm ya 16 yasindasin ve evlisin.kaynanan 35 falanmi kocan kac yasinda acaba of of yorumsuz..

Nasıl dönüyosun peki o mu arıyor geliyor hadi dön diye sen mi yeter dönüyorum diyosun

Back
X