- 12 Mayıs 2016
- 348
- 149
- 33
- 29

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Som cümle dimi arkadaşım aana yazmış ama sana o lafları yedirtcem galibaAnneniz ne dedi ki anlamadım
Onun için neler yaptım ama kıymet bilmiyor çok pişmanım sadece bu evlili bebeğimi kazandırdı banaKıyamam sana ya. Birazcık küs aklı başına gelsin. Lohusaymışsın. Lohusalık psikolojisi diye bi şey var kolay dünyaya getirilmiyo bebek dediğin![]()
Çok sulu gözüm zaten emen mutfağa kaçtım annemin önünde ağlamak istemedim.kızımın işini hallet ne demek anlamadım. siz de ona çemkirseydiniz ağlayacağınıza. Allah'ım ya ne mantıksız adamlar var. ezdirmeyin kendinizi.
Genetikleri BÖyle sanırım annem içerde yalnız ve sesini bile çıkarmıyor ende gidemiyorum istemedikleri bir evlilikte oluncaBu kadar şeyden çıkartır mi eşin kavga canm
Tam olarak cok büyük bi olay yokki meydanda büyütecek. Rahatı bozuldu ya ondandır bu yaygara.
Lohusa kadınsın yani neyse canm annene teyzesine kızdı falan dedi bari kadıncık üzülmesin belli etme canm.
Sende eşine köyü bişi söylemediğini anlat güzelce hayret ya çok kızıyom böyle olunca![]()
TSelam kızlar az önce annem ben eşim teyzesi ve kuzeniyle oturuyorduk. Teyzesi eşime hadi kızımın işini hallet dedi üst üste. Kızı da 1 dk demiş o arada ama ben mutfaktaydım oturma odasına yeni girdim elime halletmesini söyledim. Herkesin içinde bana bağırdı
sağırmısın işim var diyor falan dedi. Sorun bağırması da değil geçtim onu yeni doğum yaptığım için annem gelmişti onun yanında bana öyle davrandı lohusayım boğazım düğüm düğüm ağlamamak için mutfağa kaçtım ama hala gözlerim doluyo. Beyfendi oyununu rahat oynayamadı ve teyzesi de zorlayınca hırsını benden çıkardı. Şimdide mutfağa gelip o lafları aana yedirttircem dedi. Ne yapcam bilmiyorum
![]()
Kavga edecekmiş o gelip öyle dediKabalık etmiş ! En sinir olduğum şey bu ya başkalarının yanında eşim tarafından azarlansam eşimle bi müddet konuşmam herhalde
Hem ortamdaki insanların gözündede itibarım sarsılır kim olursa olsun
Burnundan getir bu yaptığını cnm ama kavgayla değil tatlı tatlı
Çok denedim :/ ama bir daha denerim bakalım ne olacak .sErkeğin gerçek karekteri çocuk olduktan sonra ortaya çıkıyor ondan önce lay,lay,lom
bebekle birlikte işler çoğalıyor
ama erkek bunu umursamıyor ve bütün fedakarlığı kadının yapmasını istiyor ondan sonra gelsin tartışmalar , erkeğini eğiteceksin oturup konuşacaksın öyle ağlamayla sızlamayla olmaz
ne zoruna gidiyorsa tek ,tek konuşup çözüm bulacaksınız konuşmazsan hep kendi haklı görür