Eşim herkesin içinde bana bağırdı :(

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
:KK61:TSelam kızlar az önce annem ben eşim teyzesi ve kuzeniyle oturuyorduk. Teyzesi eşime hadi kızımın işini hallet dedi üst üste. Kızı da 1 dk demiş o arada ama ben mutfaktaydım oturma odasına yeni girdim elime halletmesini söyledim. Herkesin içinde bana bağırdı :( sağırmısın işim var diyor falan dedi. Sorun bağırması da değil geçtim onu yeni doğum yaptığım için annem gelmişti onun yanında bana öyle davrandı lohusayım boğazım düğüm düğüm ağlamamak için mutfağa kaçtım ama hala gözlerim doluyo. Beyfendi oyununu rahat oynayamadı ve teyzesi de zorlayınca hırsını benden çıkardı. Şimdide mutfağa gelip o lafları aana yedirttircem dedi. Ne yapcam bilmiyorum :KK61::cry:

Annem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildi :( annem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var :(

Kıyamam sana ya. Birazcık küs aklı başına gelsin. Lohusaymışsın. Lohusalık psikolojisi diye bi şey var kolay dünyaya getirilmiyo bebek dediğin:KK12:
Onun için neler yaptım ama kıymet bilmiyor çok pişmanım sadece bu evlili bebeğimi kazandırdı bana :(

Ne diyeceğimi bilemedim siz çocuğunuza odaklanın

Bu kadar şeyden çıkartır mi eşin kavga canm:KK12:
Tam olarak cok büyük bi olay yokki meydanda büyütecek. Rahatı bozuldu ya ondandır bu yaygara.
Lohusa kadınsın yani neyse canm annene teyzesine kızdı falan dedi bari kadıncık üzülmesin belli etme canm.
Sende eşine köyü bişi söylemediğini anlat güzelce hayret ya çok kızıyom böyle olunca :KK20:

Kabalık etmiş ! En sinir olduğum şey bu ya başkalarının yanında eşim tarafından azarlansam eşimle bi müddet konuşmam herhalde :KK43:
Hem ortamdaki insanların gözündede itibarım sarsılır kim olursa olsun
Burnundan getir bu yaptığını cnm ama kavgayla değil tatlı tatlı

Erkeğin gerçek karekteri çocuk olduktan sonra ortaya çıkıyor ondan önce lay,lay,lom

bebekle birlikte işler çoğalıyor
ama erkek bunu umursamıyor ve bütün fedakarlığı kadının yapmasını istiyor ondan sonra gelsin tartışmalar , erkeğini eğiteceksin oturup konuşacaksın öyle ağlamayla sızlamayla olmaz
ne zoruna gidiyorsa tek ,tek konuşup çözüm bulacaksınız konuşmazsan hep kendi haklı görür

Bu kadar şeyden çıkartır mi eşin kavga canm:KK12:
Tam olarak cok büyük bi olay yokki meydanda büyütecek. Rahatı bozuldu ya ondandır bu yaygara.
Lohusa kadınsın yani neyse canm annene teyzesine kızdı falan dedi bari kadıncık üzülmesin belli etme canm.
Sende eşine köyü bişi söylemediğini anlat güzelce hayret ya çok kızıyom böyle olunca :KK20:
Genetikleri BÖyle sanırım annem içerde yalnız ve sesini bile çıkarmıyor ende gidemiyorum istemedikleri bir evlilikte olunca :( eşim resmen beni mahçup etti

:KK61:TSelam kızlar az önce annem ben eşim teyzesi ve kuzeniyle oturuyorduk. Teyzesi eşime hadi kızımın işini hallet dedi üst üste. Kızı da 1 dk demiş o arada ama ben mutfaktaydım oturma odasına yeni girdim elime halletmesini söyledim. Herkesin içinde bana bağırdı :KK43: sağırmısın işim var diyor falan dedi. Sorun bağırması da değil geçtim onu yeni doğum yaptığım için annem gelmişti onun yanında bana öyle davrandı lohusayım boğazım düğüm düğüm ağlamamak için mutfağa kaçtım ama hala gözlerim doluyo. Beyfendi oyununu rahat oynayamadı ve teyzesi de zorlayınca hırsını benden çıkardı. Şimdide mutfağa gelip o lafları aana yedirttircem dedi. Ne yapcam bilmiyorum :KK61::cry:

Canım benim yaaa bide lohusaymissin kiyamam lütfen şu kadın ruhundan anlamayan kaba saba odunlar evlenmesin hatta baba olmayı bile haketmiyolar annen tabiki sahip çıkacak sana keşke itin bi tarafına ittirseydi de o da rezil olsaydı ayy kusura bakma ağır konuştum ama çok sinirlendim kocana

Kabalık etmiş ! En sinir olduğum şey bu ya başkalarının yanında eşim tarafından azarlansam eşimle bi müddet konuşmam herhalde :KK43:
Hem ortamdaki insanların gözündede itibarım sarsılır kim olursa olsun
Burnundan getir bu yaptığını cnm ama kavgayla değil tatlı tatlı
Kavga edecekmiş o gelip öyle dedi :(

Erkeğin gerçek karekteri çocuk olduktan sonra ortaya çıkıyor ondan önce lay,lay,lom

bebekle birlikte işler çoğalıyor
ama erkek bunu umursamıyor ve bütün fedakarlığı kadının yapmasını istiyor ondan sonra gelsin tartışmalar , erkeğini eğiteceksin oturup konuşacaksın öyle ağlamayla sızlamayla olmaz
ne zoruna gidiyorsa tek ,tek konuşup çözüm bulacaksınız konuşmazsan hep kendi haklı görür
Çok denedim :/ ama bir daha denerim bakalım ne olacak .s

Back
X