@fozgeb aklıma bir anım geldi.
İkinci eşimle yeni evliyiz annemle eşim bal börek resmen neyse annem birgün bize geldi kalmaya ben annemlere 1000 km uzak oturduğum için annem 20 gün falan kalacak tabi.
Ben işe gidiyorum eşim o zaman çalışmıyor annemle takılıyorlar falan bende çok rahatım ama.
Neyse yine işten geldim annem yemek yapmış sağolsun eşim bana dedi ki "bir yemek bile yapmayacaksan sen ne işe yarıyorsun" vs. Annem de "kız çalışıyor nasıl yetişsin" deyivermiş bulundu ben o sırada içimden sadece "eyvah sı..tık" dedim

çünkü eşimi çok iyi tanıyorum.Eşim huyuna gidersen melek zıtlaşırsan şeytan olur.
Eşim surat yaptı yemek yemedi konuşmadı anneme dedim ki ne derse desin SUS ertesi gün ben işe gittim annemle eşim de markete gitmişler annemde sadece "oğlum evde yumurta varmıydı hatırlamıyorum" diye sormuş eşimde anneme "ben ne bileyim evin karısı benmiyim kızına sor" diyince annem yine çenesini tutamayıp "kız çalışıyor nerden bilsin" demiş

Annem farkında olmadan ortalığı b..ka bulamış yani.
Eve gelmişler eşim hiç konuşmamış annemle akşam eve geldim eşim bana dedi ki "annenin gitmesine daha var annen gidene kadar ben eve gelmeyeceğim" diyerek eşyalarını topladı ve memleketine gitti tam 1600 km uzağa

Çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok gitme desem üstüne gitsem bidaha hiç gelmez. Vurdu kapıyı gitti bende işten izin aldım annemle bir güzel gezdik ama annem sürekli ağlıyor kadın bende boşver herşeu olacağına varır dedim.Annem evine döndü eşimi aradım annem gitti diye o da döndü geldi eve.10 gün konuşmadık falan bana "annen bir daha bu eve gelmeyecek istemiyorum onu" dedi.Ağzımı açıp bir kelime etmedim "tamam" dedim sustum.
Anneme de hiçbirşey olmamış gibi anaa selamı var vs diye yalan söyledim hep.Aradan bir kaç ay geçti Kv hastalandı kısmi geçici felç oldu bir Allahın kulu gidip bakmamış atladım uçağa gittim hemen kadın b..k için de yüzüyordu eşim işi vardı gelmedi.
Kv bebek gibi baktım 15 günde ayağa kalktı kadın yedirdim içirdim yıkadım altını bezledim falan. Kv bana bir "kızzıııımmmm" deyişi vardı kendi annem gibi diyordu aynı.Birde benden yaşça büyük kaynım var yarı özürlü onada baktım aynı anda.Neyse aradan 1 yıl geçmedi benim annem hastalandı kalp krizi bypass ameliyatı oldu hemen gittim anacığıma eşime sadece tek bişey dedim giderken "hani beni sevdiğini söylüyorsun ya sakın birdaha deme çünkü ben ağaçtan düşmedim bugün senin koynuna alıp sevdiğini söylediğin kadını doğuran büyüten sana eş yapan o yediğin lezzetli yemekleri bana öğreten kişi yani annemi istemiyor sevmiyorsun ya hani benide sevme" dedim.
Annemin yanına gittim annem zorlu bir ameliyattan sağ çıktı çok şükür sonra bşr baktım eşim uçağa atlamış geldi sarıldı anneme öptü falan annem çok sevindi tabi eşim işi dolayısı ile 2 saatliğine gelmişti uçağa binip geri döndü.Ben annemin yanında 1 ay kaldım iyileşti annem çok şükür sağolsun eşimde çok anlayış gösterdi.
Sonra sonra annemle eşim yine bal börek oldular bu defa annem akıllandı bie daha eşimin yanında bişey konuşmadı.
Şimdi herşey çok iyi Maşallah SubanAllah
Eşim anneme maddi manevi herşey de yardımcı olur hakkını ödeyemem.
Annemler geçen ay taşındı yeni evlerine koltukları sığmayımca annem çok üzüldü diye bir telefonla anneme süper kullanışlı koltuk takımı almış eşim.
Allah başımdan eksik etmesin keçidir falan ama çok merhametlidir tabi ortaya çıkarmayı bilirsen