- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi karanfilla
Başkaları için eşinizle aranizi açmayın. İnsan hep iyi niyetinden kaybediyorEşim fazla iyi niyetli onu biliyorum Bugün biraz anlattım umarım anlayabilmiştir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkaları için eşinizle aranizi açmayın. İnsan hep iyi niyetinden kaybediyorEşim fazla iyi niyetli onu biliyorum Bugün biraz anlattım umarım anlayabilmiştir..
İnşallah umarım olgunlaşırZamanla azalır canım bebek dünyaya gelsin o zaman biraz olgunlaşıyorlar.Eşim de öyle başlarda çok anlatırdı şu an azaldı.
Ne mesela? Siz ne konusuyorsunuz ailenizle ben onu merak ettim
annem maddi olarak geçiniyor musunuz diye sormaz gereksiz kimseye el açmıyoruz ya da beklentimiz yok...sürekli keşke eviniz olsaydı demez huzur sağlık olsun diye dua eder
Dedikoducu eş mi tövbe estağfirullahMerhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir nelerBana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim
![]()
Bu konuda ikimizde dikkatliyiz kırmamaya çalışıyoruz ama kocam fazla saf herkese karşı önüne gelene bebek bekliyoruz çok mutluyum diyor yani çok alakasız kişilere düşünün ya gerçekten sinir bozucu hep insanlara yardım etme hal hatır sorma çabasında herkes iyi ona göreBaşkaları için eşinizle aranizi açmayın. İnsan hep iyi niyetinden kaybediyor
Ben de 2.5 yıllık evliyim çok değil yani.Ama kv ni işin içine karıştırma o zaman arap saçı olur.İnşallah umarım olgunlaşır![]()
Kesinlikle ana kuzusuDedikoducu eş mi tövbe estağfirullahBunu kadında da erkekte de sevmem. Tamam bazı şeyleri derdini anlatmak amaçlı çok özel konular olmamak kaydıyla arkadaşına veya annene söylersin ama her şey değil. Özel hayat diye bir şey var. Ana kuzusu bu bildiğin :) Kolay kolay vazgeçmez bu huyundan geçmiş olsun
Başkaları için eşinizle aranizi açmayın. İnsan hep iyi niyetinden kayEşim fazla iyi niyetli onu biliyorum Bugün biraz anlattım umarım anlayabilmiştir..
Adam iyi niyetinden hiç birseyini saklayamiyor demekki herkesi kendi gibi biliyor . Ama maalesef insanlar çok kötü hep bir art niyet aralar . Bosverin zaman eşinize kime güvenip kime güvenmeyeceginide öğretir . Hayatın acı yönüyleBu konuda ikimizde dikkatliyiz kırmamaya çalışıyoruz ama kocam fazla saf herkese karşı önüne gelene bebek bekliyoruz çok mutluyum diyor yani çok alakasız kişilere düşünün ya gerçekten sinir bozucu hep insanlara yardım etme hal hatır sorma çabasında herkes iyi ona göre![]()
Saf olduğunu kendi de kabul ediyor fazla iyi niyetli kandırılmış ama hala akıllanmamış akıllanmayacaktaBaşkaları için eşinizle aranizi açmayın. İnsan hep iyi niyetinden kay
Adam iyi niyetinden hiç birseyini saklayamiyor demekki herkesi kendi gibi biliyor . Ama maalesef insanlar çok kötü hep bir art niyet aralar . Bosverin zaman eşinize kime güvenip kime güvenmeyeceginide öğretir . Hayatın acı yönüyle
Kuzenimin eşi de öyle adama öyle gıcığım ki o da kuzenim gerçi de tanışmıyorduk pekKesinlikle ana kuzusu![]()
Şehir dışındalar gitmiyorum gelmiyorlar istemiyorum açıkçası hamileliği şuan için bahane editörüm zaten ona da söylüyorum aynı şehirde olsaydık ailenle boşanırdık netKuzenimin eşi de öyle adama öyle gıcığım ki o da kuzenim gerçi de tanışmıyorduk pekAnnesine götürür her hafta kuzenimi hem de 3.50 saatlik yolda. Ama o evlenmeden önce de öyleydi sadece kuzenim farklı görmek isterdi o yüzden şikayet etme boşuna sen başında kabul ettin şimdi söylenmeye hakkın yok dedim. Senin durumunda öyle değildir umarım
Genelde erkekler başta aynıdır sadece canım cicim aylarında azıcık ilgi gösterir annesine bacım diyecek gibidir o kadar
![]()
Yanınızda mı konuşur ?bizimki işten dönerken arabada arar annesini yanımda konuşmaz hiç ..konuştuklarını sormasam da gelir anlatırBenim eşimde böyle annesi babası ile gün içinde konuşuyor her gün mesajlaşıyorlar ve sırf boş muhabbet olsun diye söylüyor bende kızıyorum artık çok söylemiyor galiba zamanla düzelirler umarım
Ailelere gidip gelinir de işte bir kere tamam dedin mi fazlasını isterse sıkıntıŞehir dışındalar gitmiyorum gelmiyorlar istemiyorum açıkçası hamileliği şuan için bahane editörüm zaten ona da söylüyorum aynı şehirde olsaydık ailenle boşanırdık netsürekli gidelim diyor şu ara ama oyalıyorum onu
sen gidebilirsin desem de yalnız gitmiyor
KesinlikleAilelere gidip gelinir de işte bir kere tamam dedin mi fazlasını isterse sıkıntı![]()
Ay evet işten dönerken görüntülü arar konuşur o yetmezmiş gibi bütün gün mesajlaşırlar ben ailemle haftada bir konuşuyorum ve hiç bi şey yansıtmam iyi ya da kötü hep iyiyiz derim ama onun ailesi akşam ne yemek yaptığıma kadar öğrenir maalesefYanınızda mı konuşur ?bizimki işten dönerken arabada arar annesini yanımda konuşmaz hiç ..konuştuklarını sormasam da gelir anlatır![]()
Ben de yansıtmam aileme annemi de çok sık aramam zaten çalışıyorum ev iş yorucu annemle de onun yanında konuşurum hatta ben aramasam annemi o arar sohpet eder ..Adam anne düşkünü benimkini de sever sayar geniş aile olayını seviyormuş biz böyle ikimiz yalnız gibiymişiz şaka gibi toplu yaşamayı seviyor ama devir o devir değilAy evet işten dönerken görüntülü arar konuşur o yetmezmiş gibi bütün gün mesajlaşırlar ben ailemle haftada bir konuşuyorum ve hiç bi şey yansıtmam iyi ya da kötü hep iyiyiz derim ama onun ailesi akşam ne yemek yaptığıma kadar öğrenir maalesef