Eşim herşeyi annesine anlatıyor 🤷‍♀️

Bu anneler neden bu kadar meraklı Benim kardeşim bu konuda çok uyanık eşiyle ilgili hiç bi detayı vermez başta böyle değildi kardeşim gelin uyardı sanırım bu konuda iyiyiz der geçer ne yaptıklarını bilmeyiz evlerine kimin geldiğini de bilmeyiz ilgilenmeyiz de gerek yok..Bazen telefonlarımızq da cevap vermezler karı koca kapalı kutu bizim ki burda değil ama bizle yaşıyor gibi 😟

Dün aşının yan etkisi oldu anneme söyledim yarın seni arar geçmiş olsun der diyor ben de gerek yok dedim iyiyim işe de gittim bebekte de bi sıkıntı yok geçti gitti niye anlatıyorsun olsun diyor onlarda tedirginmiş hiçte umursadıklarını düşünmüyorum beni hamileyim ama ...izinli olsam anlatır raporlu olsam anlatır Eve kim misafir geldi anlatır ama kadın bilmiyormuş gibi ertesi gün ya da aynı gün beni arar ağzımı arar çok dil döktüm çok sert kavgalarımız da oldu ama yok anlamıyor ...Hamileyim annem gelsin sana baksın diyor 2-3 gün istemiyorum zaten çalışıyorum iyiyim bu anne takıntısı beni yordu şehir dışındalar kadın zaten 70 yaşında bana hizmet mi edecek ne bekleyebilirim..
Ben yeni evliyken esimde böyleydi büyük kavgalar ettim artık her detayi vermiyor veremiyor, annesi de öyle zırt pırt aramıyor çünkü rahatsız olduğumu belirttim...

Merhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir neler 🤷‍♀️Bana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim 🤷‍♀️😟
İnşallah bu sorununuz da çözülür sizle üzülmeden. Gerçekten çok zordur sizi anlıyorum. Hiç konuştunuz mu ciddi ciddi? Belki düzelir.
Arkadaşlarımda gördüğüm oldu bu durumu. Erkek anlattığı yüzünden başı belaya girmeden akıllanmadı. Yani bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı.

Bu anneler neden bu kadar meraklı Benim kardeşim bu konuda çok uyanık eşiyle ilgili hiç bi detayı vermez başta böyle değildi kardeşim gelin uyardı sanırım bu konuda iyiyiz der geçer ne yaptıklarını bilmeyiz evlerine kimin geldiğini de bilmeyiz ilgilenmeyiz de gerek yok..Bazen telefonlarımızq da cevap vermezler karı koca kapalı kutu bizim ki burda değil ama bizle yaşıyor gibi 😟
Benim eşim beni uyarırdı anneme hiçbir şey anlatma diye. Gelin de uyarmış olabilir. Bunlar önemli değil. Dünyanın en makul ve iyi insanları olsa da evlilikteki her şey ama her şey evlilerin arasında olmalı.

Bence özel hayatınızı anlatmiyorsa ki anlatmiyor gibi görünüyor sorun olmaz.Muhtemelen bu sizinle ilgili bir durum değil sizden önce yıllar boyu oluşmuş bir anne oğul ilişkisi var.Ben de gun boyu annemle konuşurum ve esim buna karışacak olsa cok bozulurum. O benim annem yani ,hayatıma sonradan dahil olan biri benim annemle iliskime karışamaz.Bana siz biraz anne oğul arasında ki fazla muhabbeti kiskanmissiniz gibi geldi.Adamin annesiyle ilişkisi bu kimse karışamaz ki.Benim esim mesela en iyi ihtimal annesi ile haftada 1 konusur ,ben gunde 3 kere konuşurum.Bu durumda ne esim suçlu olur ne ben suçlu olurum ,çünkü herkesin annesi ile ilişkisi sadece kendini ilgilendirir.(Özelimizi paylaşmadığı müddetçe )Kv mi arayıp uyarayım mı diyorsunuz bu çok normal bir durum olmaz bence ,bana yapılsa hoş karşılamam.Kadin size kötü bir şey dememiş, oğlunu kötü yönlendirmemiş ,tüm yorumları okudum.Siz biraz takılmışsınız ve ne yapsa batıyor, ortada bir sorun yok.Allah baska dert vermesin

anlattığı şeyler bir bana mı ters gelmedi yav
eşim beni de doktora götürse biri bize börek verse vs bu tarz şeyleri annesine söylese rahatsız olmam
hele yüceltse falan hiç kızmam
belki de kv mi sevdiğim içindir
kavgalarınız anlatmasın yeter

siz temelde kv yi sevmiyor olabilir misiniz?

ben verdiginiz orneklerde bir sorun goremedim.

annesini uyarip ne diyeceksiniz, veya esinize ne diyeceksiniz ben anlamadim.

hani ozel bir seyi anlatmis olsa, bu konuyu annenle paylasman hosuma gitmedi dersiniz de.

evlendik diye de ailemiz dis kapinin dis mandali mi olmalilar yani.

ben ki cidden akrabalik iliskileri cok iyi bir insan degilimdir, ama bu kisi de esinizin annesi yani, yedi kat gobekten kuzen muamelesi de asiri degil mi.

anlattığı şeyler bir bana mı ters gelmedi yav
eşim beni de doktora götürse bniri bize börek verse vs bu tarz şeyleri annesine söylese rahatsız olmam
hele yüceltse falan hiç kızmam
belki de kv mi sevdiğim içindir
kavgalarınız anlatmasın yeter

siz temelde kv yi sevmiyor olabilir misiniz?
Evet temelde sevmiyorum annesini bunu da eşim biliyor onunla ilgili mevzulardan dolayı çok kavga ettik eşimle... zamanında onların yanında zaman zaman saygısız ve seviyesiz oldu kavga da ettik şimdi de beni yüceltmeye çalışması açıkçası beni etkilemiyor beni

Her konuda manipüle ettiğini her şekilde yönlendirmeye çalıştığını kendi evinde sadece onun sözü geçsin isteyen biri maalesef eşim farkında değil çok kavga ettik ama farkına varamadı ..Her konuda yorumu bilgisi var saçma sapan gerekli gereksiz benim akıllı eşimde iyi bişey yapıyormuş gibi gelir anlatır ama annesinin her yorumunun iyi niyetli olduğunu düşünerek..eşim onun için dedikodu arkadaşı olmuş artık akrabalar arasında neler olmuş kim doğurmuş kim evlenmiş kim hasta olmuş gerekli gereksiz herşeyi benim akıllıyla konuşuyor ...eşime beni asla kötülemez aksine beni çok düşünürmüş gibi yorumlar yapar keşke karanfilayı her gün işe bıraksan ,keşke bizde yakın olsak börek yapsam size alttanalttan iyi niyetli olduğunu düşündürten yorumlar ama değil ..çok profesyonel
çok tanıdık aynı kv bende de mevcut

Ayni benim esim gibi
Gecen gun bi olay yasadik orda bi patlama yasadim
Korona olduk ben 3gun cok kotu oldum
Ailesinden kimse bilmiyor, cunku onlar turkiyede yasiyolar. Neyse kardesini aradi soylemek icin diye dusunuyorum, oda teyzesigilde. Teyzeyle konusdu hal hatir derken kapatti tlfnu. Ya ne tuhaf birisin korona olmusuz niye soylemiyosun dedim patladim yani
Kapali kutu ya resmen. Sinir bozucu degilmi ? esiniz boyle seyler yaparmi?
aslında şöyle eşim babasıyla ortak çalışıyor, annesi bazen ofise geliyor öyle sohbet ediyorlar ama bir şey olmadığı sürece hal hatır için pek telefonda konuşmazlar. geçen gün bende rahatsızlandım eşim ofisten çıkınca babası sormuş akşam eve gidince babası annesine söylemiş:KK48: öyle haberi oldu. yani görüşünce bu tarz şeyleri söyler ama şuraya gittik buraya geldik misafirimiz geldi şu gün şöyle yaptık vs vs gibi ayrıntılı şekilde ne yaptığımızı pek anlatmaz. aileme gidelim gibi isteği de olmuyor, genelde ben söylüyorum. belki ortak iş olduğundandır bilemiyorum.. yoksa eşim konuşmayı çok sever, ailesiyle de arası iyidir ama genel muhabbet ederler. onlarda da benim annemin öğrenme isteği gibi öğrenme isteği pek yok.:KK48: benim annem sizinki gibi daha çok. eş ailesi daha rahat insanlar

aslında şöyle eşim babasıyla ortak çalışıyor, annesi bazen ofise geliyor öyle sohbet ediyorlar ama bir şey olmadığı sürece hal hatır için pek telefonda konuşmazlar. geçen gün bende rahatsızlandım eşim ofisten çıkınca babası sormuş akşam eve gidince babası annesine söylemiş:KK48: öyle haberi oldu. yani görüşünce bu tarz şeyleri söyler ama şuraya gittik buraya geldik misafirimiz geldi şu gün şöyle yaptık vs vs gibi ayrıntılı şekilde ne yaptığımızı pek anlatmaz. aileme gidelim gibi isteği de olmuyor, genelde ben söylüyorum. belki ortak iş olduğundandır bilemiyorum.. yoksa eşim konuşmayı çok sever, ailesiyle de arası iyidir ama genel muhabbet ederler. onlarda da benim annemin öğrenme isteği gibi öğrenme isteği pek yok.:KK48: benim annem sizinki gibi daha çok. eş ailesi daha rahat insanlar
Benim es aileside oyle canim ya. Ha var ha yok
Esiniz kovami bu arada sormadan edemedim

Back
X