- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
Merhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir neler
Bana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim