Bu aralar çok bunaldım ya. Eşim çok gergin yapıda biri. Ne kadar anlayışlı konuşmaya çalışsam doğru düzgün kendimi ifade etmeye çalışsam konunun sonun illa tartışmaya gider ve ben konuşmadıktan sonra 1 hafta bile konuşmaz benle hiç umursamaz beni. Bazen çok iyidir ama evdi, işdi derken ben yoruluyorum artık benmi abartıyorum diyeceğim ama bana hep istersen yapma ben sana yap demiyorumki yoruluyorsan yapma diyor ama gelip gidenimiz çok oluyor. Nasıl yapmamki?
Bu aralar çok bunaldım ya. Eşim çok gergin yapıda biri. Ne kadar anlayışlı konuşmaya çalışsam doğru düzgün kendimi ifade etmeye çalışsam konunun sonun illa tartışmaya gider ve ben konuşmadıktan sonra 1 hafta bile konuşmaz benle hiç umursamaz beni. Bazen çok iyidir ama evdi, işdi derken ben yoruluyorum artık benmi abartıyorum diyeceğim ama bana hep istersen yapma ben sana yap demiyorumki yoruluyorsan yapma diyor ama gelip gidenimiz çok oluyor. Nasıl yapmamki?
Arkadaşlar, çalışan bir bayanım. Cumartesileri bile akşama kadar çalışıyorum. Bana sadece bir pazar günü kalıyor. Ve bize her pazar misafir gelir. Hiç kendime vakit ayıramıyorum. Ev temizliğimi bile geceleri yapıyorum. Buna rağmen eşim herşeyin mükemmelini ister, hiçbir zaman benim yorulduğumu düşünmez ve bana yardımcı olmaz. Sizde durum nasıl eşleriniz siz çalıştığınız halde hem herşeyi mükemmel ister hemde yardımcı olmazmı? Artık çok yoruldum ben. Ondan yardım istediğimde evin hanımı benmiyim der. Yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik hepsi bana bakıyor. İş yerimde yorucu bunaldım artık. Hafta içide misafirimiz geliyor eşim bana sormadan davet eder.Misafiri bende severim ama bana sormadan çağırması beni kırıyor. Geceleri 2 ye kadar ütü yaparım yatar uyur hiç seslenmez. Evim sobalı saatlerce mutfakda uğraşırım, diğer odaları siler süpürürüm o içerden çay diye bağırır hiç bana yardım etmez, kendi işini kendide görmez. Sizlerde durum nasıl? Ben kadın olarak görevlerimi biliyorum ama çalıştığım için eşimden biraz anlayış bekliyorum. Sonuçta ikimizde çalışıyoruz. Ama benim yorulduğumu hiç anlamıyor.
Yorum yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama eşimin yapısını değiştiremiyorumki. Ne desem nasıl davransam değişmiyor. Çalışmaya mecburum yeni eve geçtik borcumuz var.
vizontele haklısın yapıları değişmiyor. bene homurdandım da bana senin dilin çok uzadı dedi kafamçokkarıştı
her bi şekilde bu tip adamlara yaranamıyorsunuz.
bu arada biz mesela sabah kahvaltı ederken. ben kızımın karnını doyuruyorum o zaman bile çayı benim katmamı bekler..
vizontele ya biz bu adamları böyle alıştırdık yada bunlar böyleydi
yada biz işi bilmiyoruz bacım :mymeka:
Öyle erkeğin ağzına iki tane çakacaksın, yamultacaksın yüzünü gözünü ki bişeye benzesinÇok üzgünüm çoookKendine hizmetçi mi yoksa eş mi almış belli değil akılsız dana:mymeka:
çok sinirlendim tutmayın beni:mymeka:
Bacım sende ev işleri içn tut bir bayan haftada bir gelsin temizlesin evini. Eşinin hiçbirşey söylemeye hakkı yok, çalışıyorsun paranı kazanıyorsun. Birşey söylerse de ağzının payını ver, yok öyle yağma. Yardımcı bayan istemiyorsa o zaman sana yardımcı olacak. İki iki dört . Başka çıkar yol yok. Ağa paşa oğlumu ki sen kendini paralarken o yan gelip yatıyor. Herkesin canı kıymetli.
Sen dediğimi yap bacım, birşey söyleyecek olursa bana haber ver.-tatlicadiarzu-
vizontele haklısın yapıları değişmiyor. bene homurdandım da bana senin dilin çok uzadı dedi kafamçokkarıştı
her bi şekilde bu tip adamlara yaranamıyorsunuz.
bu arada biz mesela sabah kahvaltı ederken. ben kızımın karnını doyuruyorum o zaman bile çayı benim katmamı bekler..
vizontele ya biz bu adamları böyle alıştırdık yada bunlar böyleydi
yada biz işi bilmiyoruz bacım :mymeka:
Drydeniss arkadaşım bırak dağınık kalsın. Akşama kadar niye temizlik yapıyorsun, bal dök yala vaziyetlerimi olsun istiyorsun illaki. Kendinizi paralamayın bu kadar. Azıcık bencil olun. Sizde etten kemikten bir insansınız, bunu karşı tarafa balyoz etkisiyle hatırlatın.
.............................................................................................................
Esmeralda valla tebrik ediyorum seni yorumundan dolayı:hooray:
9 aylık evliyim anlaşarak evlendim crescentmoon. drydeniss aynı durumdayız canım. kötü olmayayım iyi anlaşalım diyorum ama olmuyor bir yere kadar geliyor işte. eşimle konuşuyorum artık bebek yapma planlarımız var. Sabret sen zaten ne kaadar çalışacaksınki diyor. Alttan almayı bilmediğimi söylüyor. haklıyken haksız duruma düşüyorum. onun işi benden ağırmış sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?