- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir severek evlendikGörücu usuluylemi evlendiniz
Malesef her soyledigi seyi kibarlikla istiyor ama artik gina geldi kibarlik da olsa bir yere kadar ben de bir yerde patliyorum patlayinca da suclu durumuna dusuruyor sagolsunİçten gelerek yapılan her şey güzelken, böyle emir verir gibi söyleyip, sizi karısı olarak görmekten ziyade, kölesi olarak görmesi çok can sıkıcı.
Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
Ay aynen öyle.aynen öyle.keyfim yerindeyse hadi diyelim içimden geldi 1 yaparım 2 yaparım 3. de az ye de bi uşak tut kendine derim.Normal istekler ricalar değil ki bunlar.Böyle ömür geçmez.
Malesef her soyledigi seyi kibarlikla istiyor ama artik gina geldi kibarlik da olsa bir yere kadar ben de bir yerde patliyorum patlayinca da suclu durumuna dusuruyor sagolsun
Ne yapayim var mi elestirmek yerine verebilecek bir tavsiyenizÇünkü sizi sevmiyor kölesi olarak görüyor. Üzgünüm değeriniz yok o adam için siz hizmetli bile değil kolesiniz. Çünkü insanlar evlerine gelen yardımcılarına bu şekilde davranmıyor.
Kendinizi köle yapıp sonra nasıl düzelteceğim diyorsunuz, düzeltemezsiniz. Öyle alıştırmışsınız. Siz suan yaptıklarinizi yapmamaya başlarsanız kadınlık yapmıyor olursunuz zaten.
var ama sende onu uygulayacak şey yani potansiyel yokNe yapayim var mi elestirmek yerine verebilecek bir tavsiyeniz
Yanitiniz icin elestirmek yerine verdiginiz tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim cikti gitti evden simdi sabahtan beri yatiyordu.kimse yapmiyor soyeldiginiz gibi kimseden beklemem bile burada konusana kadar bu kadar oldugumun bile farkinsa degildim anormali olan sorunlu olan benmisim gibi davranildigindanBirde bağıra çağıra suratsızca istese daha büyük sorun tabii.
Ama kendine bunu yapma.
Kibarlık onun maskesi. Asıl karekterini sen patlayınca verdiği tepkiden, yaptığın şeyleri iş olarak görmemesinden, taş attında kolun mu yoruldu tavrından anlayabilirsin.
Bak eşin düzelebilir ama senin değişen gerekiyor. Bir müddet huzursuzluğu göze almalısın. Onu bir geçiş dönemi olarak düşün. Sende insansın seninle kim ilgileniyor senin çorabını çıkaran var mı? Gerek var mı ya da bu kadarına..
Nereden anlayip yaftaladiniz hemen potansiyel olmadigini hanimefendi?var ama sende onu uygulayacak şey yani potansiyel yokya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin..Adamla nikah günü tanıştın sanırım.Kendine gelmesi için ciddi bir kriz geçirirsen bir ihtimal düzelirse devam edersin, yoksa herkes kendi yoluna.
Ne yapayim var mi elestirmek yerine verebilecek bir tavsiyeniz
Yanitiniz icin elestirmek yerine verdiginiz tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim cikti gitti evden simdi sabahtan beri yatiyordu.kimse yapmiyor soyeldiginiz gibi kimseden beklemem bile burada konusana kadar bu kadar oldugumun bile farkinsa degildim anormali olan sorunlu olan benmisim gibi davranildigindan
Ne kadar guzel uzaktan elestirip yorum yapabiliryorsunuz.ben de istemem boyle bir durumun icinde olmayi ama insan bir anda kendini istemedigi durumlari yaparken bulabiliyor ben ne yapiyorum diyebiliyor.Esime ilgi gormemis diye uzuldugum icin ilgiyle hizmetcilik arasindaki ince cizgiyi kacirirken buldum kendimi.inanin boyle bir konu acmayi hic istemezdim.bu kadar kolay elestirmeyin lutfenSizin gibi bir arakadaşım vardı. Kocasının etrafında dört dönüyordu. Yıllarca hizmetçi gibi hizmet etti ona. Sonunda adam aldattı üstüne boşanmak istedi. Evde valizini toplarken sen iyi bir hizmetçisin ama bir adamı mutlu edemezsin. Sen anca yaşlı bir adama bakıcılık yaparsın o kadar. Ayrılıyoruz ama arada gelip ütümü filan yapar mısın aslında şu valizi de sen hazırlasan diye dalga geçti. İşte bu kadar sizin gibi kadınlara verilen değer.
Ben bu dediklerinizi yapmıyorum ama eşim ilgili biri. Ama bende ölümüne hizmet etseydim eminim beni takmazdı. Değer görmek için önce kendinizi değerli göstermeniz lazım. Ayrıca siz atansanız ne değişecek ki? Tüm bu işleri yine size yaptıracak çocuk olunca size baktıracak bir de dışarda mı çalışacaksınız? Sizin de, ikimizde çalışıyorsak her işi beraber yapacağız diye rest çekeceğinizi düşünmüyorum. Canınızı sokakta buldunuz herhalde.
Biz bunların soyu tükense diye uğraşıyoruz siz çoğaltıyorsunuz. Ne biçim adamlar var. Hizmet etme konusunda çığır açtınız resmen. Bu adamdan çocuk yapmayın. Evlilikler böyle değil. Sizin yaşadığınız da evlilik değil kölelik
Ne kadar guzel uzaktan elestirip yorum yapabiliryorsunuz.ben de istemem boyle bir durumun icinde olmayi ama insan bir anda kendini istemedigi durumlari yaparken bulabiliyor ben ne yapiyorum diyebiliyor.Esime ilgi gormemis diye uzuldugum icin ilgiyle hizmetcilik arasindaki ince cizgiyi kacirirken buldum kendimi.inanin boyle bir konu acmayi hic istemezdim.bu kadar kolay elestirmeyin lutfen
cevaplarınızdan ve evlendiğinizden beri yaptıklarınızdan hanımefendi.burda gördüğünüz gibi 2 yaş sendromundaki çocuğuna bile kadınların yapmadıklarını sesiniz çıkmadan koca beye yapıyorsunuz biraz ses edince adam sizi cevabını veriyor bir güzel eziyo siz yine hizmete devam.sesiniz çıkacak olsaydı çıkardı çoktan.Nereden anlayip yaftaladiniz hemen potansiyel olmadigini hanimefendi?
Cozum tolu ariyorum ne yapabilirim tavsiye almak istiyorum tanimadan bilmeden nicin boyle konusuyorsunuz