- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Kadınların hepsi aynı mı ki erkeklerin hepsi aynı olsun? Hayır konuşup çözeni de var, bağırış çağırış küfürlerle kavga edeni de var, el kaldıranı da var, sizinki gibi üstünü kapatanı da var.
Kişilik özellikleri kolay kolay değişmez. Sizin konuşmaya ihtiyacınız varsa, susturmaya çalışsa da konuşun.
+1 bendede aynı versiyonu var Can'ım gelecek Cvpları bekliyorum bakalım Kk nın güzel Hatunları ne düşünüyor bu konudaEvet arkadaşlar, derdim bu.Erkeklerin genel özelliği sanırım. Kendilerini kadınlar kadar iyi ıfade edemedikleri için hiç konusmamayı tercih ediyorlar galiba kriz durumlarında.
Cok şükür çok sık tartısmamızı gerektirecek bi evlılıgımız yok ama her evlilikte olduğu gibi konuşmak istediğim ufak tefek problemlerımız oluyor. Ama eşim direk kestirip atıp konuyu kapatıyor. Üff şimdi telefonda onu mu konuşacağız, yemek yerken onu mu konuşacagız, şimdi yatakta niye canımızı sıkıyorsun, dinleniyorum niye beni yoruyorsun, abartıyorsun konuşmak istemiyorum falan filan diye sürekli ağzıma tıkıyor. Kendimi ifade edemedıkce daha da büyüyor içimdeki hırs, öfke. Bunu ona düzgünce anlatmaya çalıştım ama anlatamıyorum. Defalarca konusmadıkca çözülmüyor problemler, Sadece üstünü kapatıyoruz başka zaman daha da büyüyerek yine karşımıza çıkabılır dedim. Ama bunu ifade etmeye çalışmam bile bir tartışma, huzur bozma çabası olarak geliyor ona.
Onun problem çözme anlayışı bi süre susalım, sonra sakalasıp, sarılıp öpüşüp hiç bi şey olmamış gibi normal hayatımıza gerı dönelim. Tamam ufak tefek şeyleri böyle unutup gidiyoruz ama ya büyük bi problemimiz olursa?Allahtan hiç büyük bir problem yaşamadık bu güne kadar çünkü yaşarsak eşim bu mantıktayken cozebılecegımızı hiç sanmıyorum. Hepsi bi yana ben bi kadınım, konuşmam lazım mutsuz oluyorum konuşamadığım susturuldugum zamanlarda. Nasıl anlatabilirim ben bunu eşime. Hepsi mi böyle bu erkeklerin?
Ben öyle düşünmüyorum ya insanın söyleyip içindeki olumsuz enerjiyi atıp rahatlaması lazım bence. Düzgünce tartışmayı becerebıldıkten karşıdakine saygı duyduktan sonra tartışmak faydalı bi şey benceay benimki bir anlatmaya başlıyor lanet olsun tamam sen haklısın sus deyip tabak çanak kırasım geliyor..
doğduğumuz güne kadar iniyor adam delireceeeeem
bence tartışmamız daha iyi tartışınca iyice sinirlerin zıplıyor emin ol buna.
sadece konuşmaya değil, her insan gibi konustuklarımın umursanmasına, etkin dinlenmeye ihtiyacım var
Keşke söylemek ise yarasa. Defalarca denedim. Hatta demin yine telefonda benzer bi olayı yaşadık, konusamadan kapattık telefonu, buraya yazdıklarımın bi çoğunu mesajla ona da anlattım ama yok anlamıyorSonlarda bahsettiğin bu kadınım ben, konuşmadıkça paylaşmadıkça mutsuz olurum dediğin şeyi ona da açıkla. Ben sana kızmak için huzurunu kaçırmak için konuşmuyorum bunları de. Konuşalım tartışalım fikir ver felan de. Her kestirip atışında ben üzülüyorum de.
Ben öyle düşünmüyorum ya insanın söyleyip içindeki olumsuz enerjiyi atıp rahatlaması lazım bence. Düzgünce tartışmayı becerebıldıkten karşıdakine saygı duyduktan sonra tartışmak faydalı bi şey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?