- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
İki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk