• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim hic umursamiyor ne yapayim tavrim ne olsun sizce?

İki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk
ALAHIIMMM bu erkekler neden bu kadar öküüzz

Ben bu adamın tedavi olduğuna inanmıyorum konu sahibi kusura bakma tepki almamak için öyle yazdığını düşünüyorum.
Ne denir ki siz buna katlanmayı seçmişsiniz.

Kusura bakmayın ama tam katil olunası erkek tipi..Ben olsam bogazlamak isterdim esinizi o kadar sinirlendim okurken..
Allah kolaylık versin ne diim vicdanınız el veriyorsa o hastayken sizde 1 bardak su bile vermeyin ona:KK62:

:KK42:
KKda ne kadar çok buna benzer konu okudum, şaşırdım, üzüldüm.
yani büyük konuşmak istemiyorum ama hasta olunca kırk kat el komşu bile bir kap çorba getirse nasıl seviniriz değil mi.
eş ya, hayat arkadaşı, nasıl kendi eşine böyle davranabilir, aklım almıyor gerçekten.

ilgi bekliyor, blöf yapıyor yorumları da enteresan, arkadaşım siz hasta olunca ilgi beklemiyor musunuz, nazlanmıyor musunuz?
ki kişi eşinden de ilgi beklemeyecekse kimden bekleyecek.

büyük konuşmayım elbette, sizi de daha fazla üzmeyeyim ama, bunun öncesi sonrası yok, hasta halimle beni azarlayacak kocayı, bildiğin konu komşuya rezil ederim, kovarım yanımdan.

kadınlara hasta olmak lüks maalesef ,kendileri olunca el bebek gülbebek olacaksın etrafında da pervane yeak ya

Ben bu adamın tedavi olduğuna inanmıyorum konu sahibi kusura bakma tepki almamak için öyle yazdığını düşünüyorum.
Ne denir ki siz buna katlanmayı seçmişsiniz.
Yk hayr kusura bakmyrum fakat tepki almamak icin de yalan soyleyecek bir kisilige sahip degilim kk kimse kimseyi tanimyor neden tepki almamak icin bunu uydurayim ki isteyen istedgi yorumu yapar cvp vermem k.i.b olur biter yani . Esim tedavi goruyr yalan degil

K kedi annesi fundy yorumlarınız hep kötü
yani haklı da olsa konu sahibi haksız da olsa eleştirecek can acıtacak yorumlar yapıyorsunuz sadece bu konu için söylemiyorum
siz gerçekten kötü kalpli birisiniz

Eşi çoluğu çocuğu herşeyi hadi zorla da olsa geçtim desem, sözüm meclisten dışarı ama bi insan hayvana bile vicdan eder hastalanınca uyuyamaz başında bekler. Merhamet ya! Geçmiş olsun

Back
X