- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Her konuda neden “askılı badi iç çamaşırsız altında şort” detayını okuyoruz? Hep de gece yarısı ve 2 arkadaş dahil oluyor olaya. Siz bence bir olayı kafanızda döndürüp döndürüp senaryoyu yazıyosunuz buraya.Bu konu bana bir yerden tanidik geldi diye eski konulariniza bakayim dedim ki dogru hatirlamisim. Ben bile sasirmadim bu konuya siz neden bu kadar sasirdiniz? Hala mi esinizi taniyamadiniz?
Evet yaa kötü niyetli kişiler olsaydı değil miSiz kendinize dikkat edin.Birgün kapınıza kadar getirip evinin anahtarını verdiği bu adamlardan bir tanesi o yerlerde sızarken size zarar verse eve adamı siz sokmuşsunuz muamelesi görecelsiniz ..siz suçlu olacaksınız
O zaman da sence ben böyle bir şeye izin verir miyim sen bana güvenmiyorsun gibi laflar ediyorEvet yaa kötü niyetli kişiler olsaydı değil mi
Yaaa size birseyi inandırmak zorunda degilim. Senaryo niye kurayım ben hayatımı burda senaryo kurarak yaşamıyorum ki hele ki böyle bir durumda konunun aslına bakmadan nasıl da detaya takilmissiniz evde yaz günü askılı badi sort yattığım o geçen yaz da doğru şimdi de doğru
Çocuk yok yüce Allahın bir bildiği gördüğü var demekki olmadi olmadığına çok uzuluyordum oysakiinşallah çocuk yoktur
adam bana hiç güven vermedi ve gelecek görünmüyor. burdan ne yapacağı belli olmayan bir alkolikle evlisiniz gibi görünüyor
Evinin anahtarına sahip çıkamıyor ..kendine sahip çıkamıyor..evine kapına kadar evin anahtarını verdiği alkollü adamları kendisi getiriyor kocana güvenmesi mi kalmış artık arkadaşım !? Üstelik yazmışsın işte şu an yerlerde düşüp kalacak kendisine sahip çıkamayacak kadar sarhoş adam..sana mı sahip çıkabilecek? Hayır niye toplayıp kapına getiriyor ki bu adamları? Senle mi içmişler o saate kadar ? Nerede bu hale geldilerse orada ayılıp açılsın öyle gelsin evineO zaman da sence ben böyle bir şeye izin verir miyim sen bana güvenmiyorsun gibi laflar ediyor
Çok üzgünüm şu an sabah ezanıyla uykuya daldım şimdi de uyandım toplasan 3 saat uyumamışımdır herşeye bir cevabı var inan herşeye o adamlar güvenilir olmasa ben anahtarı verir miydim her gün gördüğüm insanlar onlar vs vs rezalet e bakın yaa yatak odası kapı girişi ve tuvalet kapı girişinin ortasında yarıyor halen uyanmadı da 3 saat uyuyup ben uyandımEvinin anahtarına sahip çıkamıyor ..kendine sahip çıkamıyor..evine kapına kadar evin anahtarını verdiği alkollü adamları kendisi getiriyor kocana güvenmesi mi kalmış artık arkadaşım !? Üstelik yazmışsın işte şu an yerlerde düşüp kalacak kendisine sahip çıkamayacak kadar sarhoş adam..sana mı sahip çıkabilecek? Hayır niye toplayıp kapına getiriyor ki bu adamları? Senle mi içmişler o saate kadar ? Nerede bu hale geldilerse orada ayılıp açılsın öyle gelsin evine
Koridorda horlaya horlaya uyuyan kocan mı yaptı bu açıklamayı? Adam şu an uyuduğuna göre dün geceki bu olay ilk değil..daha önce de yaşandı .Kusura bakma ama bırak sana tacizde bulunmalarını ..kendisini öpseler uyanmayacak adam sana sahip filan çıkamaz.Öyle bir olay bir kez yaşanır ..sen eve adamları kendin aldın ,kocan uyurken milleti koynuna aldın diye gözükeceği için başına geleni gizlediğinle kalırsın ..sonra gelir gider seks oyuncağı yaparlar seni .Milletin dediğini çok umursuyorsun ya bil istedim..millet eşinin bu halde eve adamları getirdiğini görüyor ve kahvaltı masasında da sizi konuşuyordur şu anÇok üzgünüm şu an sabah ezanıyla uykuya daldım şimdi de uyandım toplasan 3 saat uyumamışımdır herşeye bir cevabı var inan herşeye o adamlar güvenilir olmasa ben anahtarı verir miydim her gün gördüğüm insanlar onlar vs vs rezalet e bakın yaa yatak odası kapı girişi ve tuvalet kapı girişinin ortasında yarıyor halen uyanmadı da 3 saat uyuyup ben uyandım
Yaa toplumumuzda boşanmak ta zor evliyken bile askıntı olan adamlar vardı boşansam kim bilir beni rahat bırakmazlar öyle iğrenç ki 55 yaşındaki adam ben koridorda yürürken karşıdan sulana sulana kalçama bakıyor böyle insanlar bende aptala yatarım. Hicbir zaman oynak durmayan ve daha çok ciddi duran bir kadının oysaki
Ayy aslında varya zor olmucak bilsem boşar atardım ama başka bazı durumlar da var işte boşayıp aramama sebep
Madem öyle içen adamla evlenmeyecektiniz?şimdi diyeceksiniz ki bu kadar içmezdi.az veya çok farketmez.Evet alkolden soğuması için ne yapabilirim dua ediyorum soğusun alkolden nefret etsin diye ama biraz dine yönelsin namaz kılsın istiyorum ama öyle çok büyük bir problemi yok işi var arabası var evde işini gören bir eşi var evi var borç batağında değil aldatma yok ikimizde evden ise işten eve sağlığımız yerinde daha ne olsun neyi bir insan bu kadar problem haline getirebilir ki bir insan elindekinin değerini bilmez mi merak ediyorum dışarıda oldu mu arama üstüne arama yapiyorum mesaj atıyorum eve gel diyorum gitme arkadaşlarınla içme diyorum evde iç içeceksen diyorum daha ne yapayim ben bu adama evde bütün yük benim üzerimde nasıl olsa eşim calisiyor diye maddi yüküm yoksa üzerinde daha ne ister bir insan hayattan
Kendisi de der şu an senin sahip olduğun bu hayata gipta eden bir sürü insan var der rutinin değerini bil der kendisi bile
Yaa uyuyan adam yapmadı tabiki bu açıklamayı eve daha önce hiç arkadaşları bırakmadı tabiki gelenler yanlız gelirdi eve gelecek kadar kendinde olurdu ilk kez eve gelemeyecek kadar içmiş ve arkadaşları kapıya bıraktı eve girmediler kapıdan anahtarı bana verip eşimi kapıdan içeri bıraktılar bende alıp kapıyı kapattım siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ki yok efendim ben gece adamları evin içine kadar sokmusum da şu an komşular kahvaltıda beni konuşuyorlarmış kendinize gelin beni bir şeyi paylaştığıma pişman etmeyinKoridorda horlaya horlaya uyuyan kocan mı yaptı bu açıklamayı? Adam şu an uyuduğuna göre dün geceki bu olay ilk değil..daha önce de yaşandı .Kusura bakma ama bırak sana tacizde bulunmalarını ..kendisini öpseler uyanmayacak adam sana sahip filan çıkamaz.Öyle bir olay bir kez yaşanır ..sen eve adamları kendin aldın ,kocan uyurken milleti koynuna aldın diye gözükeceği için başına geleni gizlediğinle kalırsın ..sonra gelir gider seks oyuncağı yaparlar seni .Milletin dediğini çok umursuyorsun ya bil istedim..millet eşinin bu halde eve adamları getirdiğini görüyor ve kahvaltı masasında da sizi konuşuyordur şu an
Seni kale bile almiyorum profil adında hayır yok zaten ne biçim yazıyorsun öyle seks oyuncağı falan o kadar da değil kendinize gelin eve birakanlarlar iş yerinden tanıdığı her gün gördüğü insanlar tamam ben tanımiyorum o ayrı tabiki yine de olmaması lazımdı. Daha önce içerdi ama eve trk başına gelebilecek kadar kendinde gelirdi ilk kez bu kadar çok içmiş önünü bile görmeyecek kadarKoridorda horlaya horlaya uyuyan kocan mı yaptı bu açıklamayı? Adam şu an uyuduğuna göre dün geceki bu olay ilk değil..daha önce de yaşandı .Kusura bakma ama bırak sana tacizde bulunmalarını ..kendisini öpseler uyanmayacak adam sana sahip filan çıkamaz.Öyle bir olay bir kez yaşanır ..sen eve adamları kendin aldın ,kocan uyurken milleti koynuna aldın diye gözükeceği için başına geleni gizlediğinle kalırsın ..sonra gelir gider seks oyuncağı yaparlar seni .Milletin dediğini çok umursuyorsun ya bil istedim..millet eşinin bu halde eve adamları getirdiğini görüyor ve kahvaltı masasında da sizi konuşuyordur şu an
Evin içine kadar girmediler kapıdan içeri girmesini sağladılar gittiler sonraSiz evdesiniz, elalemin adamlarına anahtarı verip kapıyı açtırıyor, kendinde olmayacak kadar sarhoş olan kocanız. Daha önce de olmuş. Bu halde eve gelmesin, nerede içiyorsa orada kalsın. Dışarıya içmeye gittiğinde anahtarını alı bari arkadaşlarını o şekilde
evinize kadar sokamasın.
Eşiniz ehliyeti de kaptırmış, ciddi alkol sorunu var belli ki. Tedavi olmalı. Daha kötü şeylerde gelebilir başına, başınıza.
Anahtarı vermiş ya da onlar almış cebinden, gecenin bir vakti tanımadığınız adamlar açmadı mı evinizin kapısını, içeri girmekten kastım bu.Evin içine kadar girmediler kapıdan içeri girmesini sağladılar gittiler sonra
Yaşadıklarınız gerçekse sizde idrak etme sorunu var .Nerdeyse bu durumdan minnoş kocanızı aklayip çıkacaksınız.Benim için içmesi sorun eve iki adamla gelip anahtarı onlara verip kapıyı açtırması boşanma nedeni .Eve girmemiş bile olsalar güvenlik zaafiyeti var,adam bir kez yapmış bir daha yapar,içki şişede durduğu gibi durmaz,bir gün kim vurduya gidersiniz.O minnoş kocanız suçu sizde bulur.Kendinizi akliyamazsiniz.......Evin içine kadar girmediler kapıdan içeri girmesini sağladılar gittiler sonra
Bırak kolu beli tutulsun üstüne bir şey atılsın kendine gelsin bu ne hal diye hesap sorHiç alışık olmadigim şeyler bunlar eve küfelik gelinmesi şu an hayvan gibi horluyor holde yerde üstelik perperisan bir şekilde ailemde içki içen görmedim sigara dan Başka birşey içtiklerini görmedim ailenden kimsenin olmadığı bir şehirdeyim kimsesiz yok yardım isteyebilecegim delirmek uzereyim şu an adeta
Sen kendi 55 yalında iş arkadaşının işyerinde koridorda ağzının suyu aka aka seni izlediğini yazmışsın .. toplumda boşanmış kadın olmanın çok kötü karşılanacağını yazmışsın ya..senin iş arkadaşın boşandığında sana yürüyecek ama evibin anahtarı bile elinde olan eşinin alkollü arkadaşları sana yürümeyecek öyle mi? O zaman niye bir sayfa "içimde çamaşırım yoktu,şortum şu kadar kısa bulüzüm şöyle askılıydı " diye yazıyorsun ki? Maşallah adamlar kafasını yerden kaldırmadan evinize getiriyor kocanızı.Üstelik kendi yazdığından haberin yok..hem eşim hala koridorda yatıyor ayılmadı diyorsun hem sana " güveniyorum o insanlara yoksa anahtarımı verirmiydim " dediğini yazıyorsun.Yani bu olay ilk filan değil.Madem mutlusun halinden ev kıyafetlerini yenile içine de çamaşır giy ne diyelimSeni kale bile almiyorum profil adında hayır yok zaten ne biçim yazıyorsun öyle seks oyuncağı falan o kadar da değil kendinize gelin eve birakanlarlar iş yerinden tanıdığı her gün gördüğü insanlar tamam ben tanımiyorum o ayrı tabiki yine de olmaması lazımdı. Daha önce içerdi ama eve trk başına gelebilecek kadar kendinde gelirdi ilk kez bu kadar çok içmiş önünü bile görmeyecek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?