Eşim holde sızıp kaldı

Haklisiniz iki saat uyudum 8 de uyandım ben kendimi eşimden çok içmiş gibi hissediyorum sanki uyuyamadifim için basim çatlıyor
Boşayıp atmak kolay mi sanıyorsunuz
Yanlız kadın olmak kolay mi bu devirde ac kurtların arasında
Sarhoş marhos diyorsun idare ederim diyorsun
Ama gözünü korkuttum
Bir sonrakinde dışarı da artik içmeye gitmeyeceksin dedim eğer gidersen yedi sulalede anlatırım bu olayları onlar bile Beni haklı bulur dedim.
Her gün ece sarhoş gelen biri degil çok içse de bana zarar varmis biri degil en fazla yaa çok konuşur yada kikir kikir güler
Ilk kez küfelik oldu
Tabi ilk kez oldu doye hemen nasıl boşayayım
Ki
Eğer düzeltmezse kendini olacakları soyledim zaten bu evde ceketini alıp çıkarsın dedim.
Senelerce eşi alkol alıp dayak yiyen kadınalar var çekiyorlar tabiki bende çekicem diye birşey yok ama ilk kez oldu kocamı minnoş gösterme derdinde de degilim ama sabir lazım her ilk olan şeyda boşamaya kalkarsak ortada evli kalmazdı. Umarım kendine çeki düzen verir.
sadece şöyle dedim böyle dedim yazmışsınız o ne dedi
alkole düşkün adam kolay kolay kabul etmez söylüyorum

ben elzem durumlar için yağmurluk ferace vs tarzı bişey bulundururum kapı ağzında mesela
kapıyı açarlarken hızlıca üzerinize bişey geçirebilirsiniz de siz eşinize kızmışsınız namusunu korumuyor gibi hissetmişsiniz

bu arada boşandınız diye herkes üzerinize atlamaz abartmayın
benim şirketimde boşanmış ve huzurla yaşayan birçok kadın var

Sızarken bunu dedi eşi galiba
.
Iyi aksamlar :eğlence:
Ne kadar da kolay kınıyor ve dalga geçiyorsunuz burada insan paylaşmak istiyor yaşadığını neden durduk yerde bir okay kurgulayıp yazayım ki hiv mi isim yok zaten hayatta sürekli bir koşuşturmaca içindeyim. Kim neyi kınarsa başına gelmeden ölmezmis size söyleceğim sadece bu kadar daha fazla aşağı inemem sizinle sağlıcakla kalın
Ama kimseyi kınamayın kimseyi size tavsiyem bu

Daha önce de askılı badi ve altımda şort şeklinde konu açmış olabilirim yaz günü ve ev hali siz evde yaz günü nasıl oturuyorsunuz acaba çok merak ediyorum.
Takıldığınız şey bu mu gerçekten pesss
Bir sey demiyorum. Hepsini gülerek okudum ama insanların yaşadığı zor bir durumla bile dalga geçecek kadar gaddar bazılarınız haa düzgün tavsiye veren arkadaşlardan bahsetmiyorum.
Yine de hepiniz sagolun var olun
Eşime eğer bir daha dışarıya içmeye gidecek olursan kapıyı arkadan sürgülerim dedim zaten. Bu derece hiç sarhoş olmamıştı ilk kez oldu diğer arkadaşları da evli zaten hatta birisi eve gitmiş salonun ortasına gelmiş hatta eşini itmiş eşi alnın vurmuş biryere galiba adam da salonun ortasında yere yığılmış orda kalmış. Kadın sabah eşyalarını toplamaya başlamış eşi zor ikna etmis vs vs eve dağıtan bana anahtar uzatan kişi ise ayık oylanmış bunu arayıp çağırmışlar evlere dağıtsın diye galiba. Yine de çok kızdım tabi bir daha bu durumu da yasamak istemediğimi soyledim .
Eşim evde içer arada dışarda arkadaşları ile çıktıysa içerler ama her zaman değil her gün değil tabi ama şimdiye kadar ne kadar sarhoş olursa olsun eşimden ne küfür ne vurma yada şiddet hiç birşey görmedim yaa çenesine vurur yada gülmeye baslar çok konuşur vs vs asla şiddet vs görmedim çok şükür
Ama tabi olmamalı oda bazı şeylerden ders cikartiyor

Ne kadar da kolay kınıyor ve dalga geçiyorsunuz burada insan paylaşmak istiyor yaşadığını neden durduk yerde bir okay kurgulayıp yazayım ki hiv mi isim yok zaten hayatta sürekli bir koşuşturmaca içindeyim. Kim neyi kınarsa başına gelmeden ölmezmis size söyleceğim sadece bu kadar daha fazla aşağı inemem sizinle sağlıcakla kalın
Ama kimseyi kınamayın kimseyi size tavsiyem bu
Kınamak mi ben konu başlığına itafen yaptım yorumu ve konu içeriğinde hiç bir şey yoktu ve halen yok
Ne kadar kolay konusuyorsunuz derken aynı şeyi yapıyorsunuz anlamadan yargiliyorsunuz
Ve beddua edince ne oluyor
Rahatladınız mi ohhh bedduamı da ettim diye

size tavsiyem bedua etmeden önce düşünün ve şunu da unutmayin ki haksız yere yapılan beddua sahibine döner bende başka bir şey demiyecem

Kınamak mi ben konu başlığına itafen yaptım yorumu ve konu içeriğinde hiç bir şey yoktu ve halen yok
Ne kadar kolay konusuyorsunuz derken aynı şeyi yapıyorsunuz anlamadan yargiliyorsunuz
Ve beddua edince ne oluyor
Rahatladınız mi ohhh bedduamı da ettim diye

size tavsiyem bedua etmeden önce düşünün ve şunu da unutmayin ki haksız yere yapılan beddua sahibine döner bende başka bir şey demiyecem
Bakin ben orada beddua atmamışım dikkatlice okuyunuz, resmen dalga geçmişsiniz birde üstüne beddua ettiğimi yazmışsınız
Herkesçe bilinen birseydir bu
Kimseyi kınamayınız olmadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz diye
Ben burda genek bir atasözü 'nden bahsetmişim siz ilk once ne yazdığımızı okuyun ve iyice idrak edin derim ben
Insanlar buraya gelip dalga geçin diye içini dökmuyor. Yaa size cevap bile vermemem lazımdı da iste beddua ergimişim güya öyle yazmışsınız

Bakin ben orada beddua atmamışım dikkatlice okuyunuz, resmen dalga geçmişsiniz birde üstüne beddua ettiğimi yazmışsınız
Herkesçe bilinen birseydir bu
Kimseyi kınamayınız olmadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz diye
Ben burda genek bir atasözü 'nden bahsetmişim siz ilk once ne yazdığımızı okuyun ve iyice idrak edin derim ben
Insanlar buraya gelip dalga geçin diye içini dökmuyor. Yaa size cevap bile vermemem lazımdı da iste beddua ergimişim güya öyle yazmışsınız
Peki o kadar çok isim varki öyle bi bakayım dedim sizin alıntıyla karşılaştım
Ben gayet güzel anladım cevabını yazdım
Polemiğe girme derdim yok
Size de laf anlatmaya halim yok
By

Back
X