- 27 Nisan 2012
- 15.639
- 18.738
- 498
- Konu Sahibi lalezar8216
sadece şöyle dedim böyle dedim yazmışsınız o ne dediHaklisiniz iki saat uyudum 8 de uyandım ben kendimi eşimden çok içmiş gibi hissediyorum sanki uyuyamadifim için basim çatlıyor
Boşayıp atmak kolay mi sanıyorsunuz
Yanlız kadın olmak kolay mi bu devirde ac kurtların arasında
Sarhoş marhos diyorsun idare ederim diyorsun
Ama gözünü korkuttum
Bir sonrakinde dışarı da artik içmeye gitmeyeceksin dedim eğer gidersen yedi sulalede anlatırım bu olayları onlar bile Beni haklı bulur dedim.
Her gün ece sarhoş gelen biri degil çok içse de bana zarar varmis biri degil en fazla yaa çok konuşur yada kikir kikir güler
Ilk kez küfelik oldu
Tabi ilk kez oldu doye hemen nasıl boşayayım
Ki
Eğer düzeltmezse kendini olacakları soyledim zaten bu evde ceketini alıp çıkarsın dedim.
Senelerce eşi alkol alıp dayak yiyen kadınalar var çekiyorlar tabiki bende çekicem diye birşey yok ama ilk kez oldu kocamı minnoş gösterme derdinde de degilim ama sabir lazım her ilk olan şeyda boşamaya kalkarsak ortada evli kalmazdı. Umarım kendine çeki düzen verir.
alkole düşkün adam kolay kolay kabul etmez söylüyorum
ben elzem durumlar için yağmurluk ferace vs tarzı bişey bulundururum kapı ağzında mesela
kapıyı açarlarken hızlıca üzerinize bişey geçirebilirsiniz de siz eşinize kızmışsınız namusunu korumuyor gibi hissetmişsiniz
bu arada boşandınız diye herkes üzerinize atlamaz abartmayın
benim şirketimde boşanmış ve huzurla yaşayan birçok kadın var