- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
Iyi aksamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türbanlı degilim ama üstumde askılı.badi iç çamaşırım yok altında şort hoş olmuyor ne kadar da örtülü olmasınız beni düşürdüğü bu durum hos degilKıyafet detayını verince tesettürlüsünüz adamlar sizi öyle gördü sandım
İçmesi normal de,alkollü iken araba kullanması çok büyük bir sorun.Halen şoku atlatamadım olduğu yerde horlamaya başladı bile ama ben Uyuyamiyorum bir türlü hiç eve böyle gelmemişti hiç daha önce de arkadaşları ile içmeye giderdi ama bu kadar içmezdi evde birasını alırdı ver içerdi çok engellemeye calisiyorum ama dinlemiyor aynı şeyleri yapıyor ehliyetini bile alkollü yakalanmaktan 6 ay ehliyetine el konuldu
Tabiki hoş değil ama özellikle belirtince neyse en azından adamlar içeri girmeye teşebbüs etmemiş kapıdan salmışlar içeriTürbanlı degilim ama üstumde askılı.badi iç çamaşırım yok altında şort hoş olmuyor ne kadar da örtülü olmasınız beni düşürdüğü bu durum hos degil
Bu kadar içmesi normal mi?İçmesi normal de,alkollü iken araba kullanması çok büyük bir sorun.
3 yıllık evliyim ve sabah 6 buçuk ta kalkıp ise giden ve aynı zamanda ev kadını gibi de evdeki bütün işleri yapan biriyim neyse bu akşam.bir mevzu gelişti eşim iki arkadaşı ile bizim.yasadigimiz şehre yakın başka bir şehre 1 saatlik mesafe olan neyse eşim iki arkadaşı ile oraya gitti televizyonumuz bozulmuştu tv almış bana 1 saat önce arayıp eşim.sen bir çay köy biz şurayı geçtik diye aradı bende eşim tek gelecek çay içemedi herhalde diye çayı koydum Evde de askılı badi iç çamaşırsız ve altında şortla oturuyorum uzanıyorum.hatta mağlum.cuma.aksami sabah ise gidip gelmişim.esimi bekliyorum gelsin diye meğer eşim çay köy demekle iki arkadaşını da davet etmiş eve ve saat 12 ama bana sadece çay köy biz şurayı geçtik diye arıyor yani eve arkadaşlarını davet edeceğini söylemiyor neyse kapı çaldı 12 de benim.ustum o şekilde ve arkadan arkadaşının sesi de geliyor bir süre durdum kapıyı o şekilde açamazdım hiç beklemiyordum.da iki erkek arkadaşını da davet edeceğini neyse kapıyı görünmeden az açtım hemen geri cekildim kendimi göstermeden sonra eşim beni içerde oyal.gordu kapının dışında arkadaşlarının sesi geliyor sonra gelin falan dedi öyle.esim onlarda allahtan uygun olmadığını anladılar herhalde biz girmeyelim dediler sonra eşim.eve girince bir kıyamet koptu sen beni ne duruma.dusurdugujun farkında mısın dedim.kapiyi bu şekilde açmamı beklemiyordun herhalde dedim hem.ne işi var iki adamın gece 12 de evimde dedim hole tv yi bıraktılar iste gittiler neyse bizim.aramizda bu yüzden bir kavga koptu ben seni ararim çay köy diye diyor bana ama.gecenin 12 sinde iki tane adamı eve sokmak isteyeceğini beklemiyordum ondan yani eşimden aramızda böyle bir yanlış anlaşılma oldu oda benim onları da davet ettiğini anladigimi sanmış yaa bana gore kapıdan tv yi bırakırsın gidersin deme eve girmek neyin nesidir gecenin 12 sinde yok efendim esim sen ne düşündün ben gabay miyim bak seni döverim diye bana bağırmaya başladı bende ona bağırdım.beni ne duruma.soktugunun farkında mısın diye gece 12 de ikitane adamın benim.evimde işi ney diye yok arkadaslarininarabasinda gezmiş mis falan diyor Yaa dedim bak yaptığın normal.birsey değil dedim şu an çok kötü bir kavga ettik ve biz ev almak üzereyiz ben kredi çekecektim o nakit borç bulacaktı falan evlendigimizden beri misafiri normal.zamanda evime girmez ailesi 7 saat uzaklıkta yasiyor bu gelin çalışıyor demezler hafta ici tam.3 seneden 3 kere evime gece 13 de 1 de evime girdiler neymiş uzaktan geliyorlarmış birde bu tuz biber ekti üstüne hadi akrabalarına göz yumduk ta arkadaslari nin ikitane adamın gecenin 12sinde evimde işyeri neymiş haksız mıyım
bu adam bir türlü karım.calisiyor sabahın köründe kalkıp ise gidiyor demiyor bana ev kadını muamelesi yapıyor hemde calisiyorum eve para getiriyorum. Üstelik ev almak için kredi çekicem
ne yapmalıyım.bu bardağı taşıran damla oldusabahin köründe kalkıp ise gittim çok uykum var ama bu sorununyasadim uyuyamiyorum sinirden uyku hapi ictim ama nasıl uy uçak.sinirden boğumlarım agridi
Araba ile çıkmadı arkadaşları aldı onu daha önce alkolden ehliyetini kaptırdı araba ile asla içmeye gitmiyor ama bu sefer elin adamları kapıya getiriyor telefon ile konuştum bak çok içme eve gel diye yalvardımAdamda güvenlik zaafiyeti var böyle içerken eve nasıl geleceğini hesap etmesi gerekiyordu
Yani alkolik mi değil mi bilemiyorum ama alkollü birinin araç kullanması,cinayete teşebbüsten farksız.Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez,koskoca adam.Bu kadar içmesi normal mi?
Degil ilk kez böyle gördüm onu o yüzden çok şaşkınım şu anBu kadar içmesi normal mi?