Eşim holde sızıp kaldı

Hiç alışık olmadigim şeyler bunlar eve küfelik gelinmesi şu an hayvan gibi horluyor holde yerde üstelik perperisan bir şekilde ailemde içki içen görmedim sigara dan Başka birşey içtiklerini görmedim ailenden kimsenin olmadığı bir şehirdeyim kimsesiz yok yardım isteyebilecegim delirmek uzereyim şu an adeta
Güzel bir sopa çekin madem o kadar kendinde değil. Sabah da "eve böyle geldin seni kim bu hale getirdi cebinde ne var ne yok almışlar" dersiniz 🫠 bence mantıklı. Bir daha yapmaz.

Büyük bir derdi yoktur umarım ya da içki arkadaşlarıyla sdk yatıştırmak için içtikçe içmiştir

Gecenin bilmem kaçında eşiniz çalmaz kapıyı anahtarla açar normal olsa zaten.
Almayacaktınız içeri arkadaşları da artık kapıda bırakıp mı gider kendi evlerine mi götürür ne yaparsa yapsın.
Hiç o şekil bu şekil kapıyı açtım demeden delikten bakıp yüz yıllık uyuyan prenses moduna geçecektiniz.
Bir de neyine şaşırdınız anlamadım.
Hiç içmeyen eşiniz sanki de şok olup kapıyı açtınız.
Uyusun dış kapının önünde de bir daha ağzıyla içer belki.

Eşim ve ben bir şehirde memur insanlarız onun bulunduğu memuriyet biraz daha riskli bir yer ortamı bozuk adamlar hep içmeye bilmem nereye cagiriyorlar engel olamıyorum
Adamlara b.k atma şimdi..
Ortam kötü vs.. diyerek.
Senin kocanın içinde var bacım.
Hiç millete konuşma..
Aklı yok mu kocanın ? İçmiyorum diyemiyor mu ?
Ayrica adam zaten iciyormus.Yeni bir şey değil ki.
Bugün biraz fazla kaçırmış sadece.
Yani ben anlamadım seni ?
Nasıl bir yardım bekliyorsun ?

Türbanlı degilim ama üstumde askılı.badi iç çamaşırım yok altında şort hoş olmuyor ne kadar da örtülü olmasınız beni düşürdüğü bu durum hos degil
Adam kendini kaybedecek kadar içmiş, dudağını patlatmış, ehliyetine el koyulmuş vs, yani ortada bambaşka bir problem var, siz askılı halimle yabancı erkeklere kapı açtım derdindesiniz. Yabancı erkekleri geçip kocanızın durumuna odaklanın bence.

Adamlara b.k atma şimdi..
Ortam kötü vs.. diyerek.
Senin kocanın içinde var bacım.
Hiç millete konuşma..
Aklı yok mu kocanın ? İçmiyorum diyemiyor mu ?
Ayrica adam zaten iciyormus.Yeni bir şey değil ki.
Bugün biraz fazla kaçırmış sadece.
Yani ben anlamadım seni ?
Nasıl bir yardım bekliyorsun ?
Yorumlarinizi bekledim sadece böyle bir yardımdan bahsettim

O zaman içip küfelik gelmemişti sanirim içerik hatası var

Yok hic icerik hatasi yok. O konuda da boyle ben evde askili sortlayim diye belirtme ihtiyaci hissetmistiniz o yuzden eski konulariniza bakayim dedim. O zaman da sok olmustunuz simdi de boyle bir sey ilk defa basima geliyor demissiniz. Sizin kocaniz bu, her seferinde sasirmalara doyamiyorsunuz ya da boyle sok olmus gibi anlatmak gibi bir hobiniz var. Eski konunuza bakinca ben bile su konuya sasirmadim siz neden ve nasil bu kadar sasirdiniz orayi pek anlamadim.

Adam kendini kaybedecek kadar içmiş, dudağını patlatmış, ehliyetine el koyulmuş vs, yani ortada bambaşka bir problem var, siz askılı halimle yabancı erkeklere kapı açtım derdindesiniz. Yabancı erkekleri geçip kocanızın durumuna odaklanın bence.
Odaklaniyorum zaten işi stresli her türlü konuşmaya calisiyorum derdini paylaşmaya ama son dönemlerde epey bıraktı kendini yada stresini bana hissettirmeyip içine atıyor psikologa bile gidiyoruz

Üstünü örtmezdim ben olsam. Klimayı da en soğuk ayara getirip keyifle felç olmasını izlerdim.

Alkol ne ya? Sigara ne? Yani ben kola içince bile bedenime zarar verdim diye vicdan azabı çekiyorum ki en son ne zaman içtim onu bile bilmiyorum, adam karaciğerini alkole yatırmış 1 gece beklemesi icin resmen. Yazık günah değil mi? Yedek karacigeri mi var nasıl bu kadar kolay harcıyor organlarını.

Siroz olur bu gidişle. Allah evlerden ırak etsin. Ama içmeyin şunları arkadaşım ya. Yapmayın yani. Gitsin tedavi olsun alkolikse.

Yaratıcının güzelim sanat eseri insan bedeni, bu şekilde çar cur edilmemeli.

Yok hic icerik hatasi yok. O konuda da boyle ben evde askili sortlayim diye belirtme ihtiyaci hissetmistiniz o yuzden eski konulariniza bakayim dedim. O zaman da sok olmustunuz simdi de boyle bir sey ilk defa basima geliyor demissiniz. Sizin kocaniz bu, her seferinde sasirmalara doyamiyorsunuz ya da boyle sok olmus gibi anlatmak gibi bir hobiniz var. Eski konunuza bakinca ben bile su konuya sasirmadim siz neden ve nasil bu kadar sasirdiniz orayi pek anlamadim.
Yaa arkadaşım olay bir saat önce yaşandı elim ayağım titredi ne yapacagimi bilemedim bir şok atlattım hiç bu kadar içkili gelmemişti içse bile eve kendi kapıyı açıp girerdi biri kolundan tutup ta taşımazdı yani

İçmesi normal de,alkollü iken araba kullanması çok büyük bir sorun.
Yani o zaman aşırı alkollu değildi araba kullanacak kadar kendini biliyordu da iste trafik alkol sınırını geçmişti iste çok hata yaptı çok arkadaşları yoldan çıkarıyor daha önce hiç böyle değildi sürekli cagiriyorlardi içmeye falan gitme diyordum ehliyetini kaptırdığı akşam da gitme dedim ama dinlemedi tabiki

Üstünü örtmezdim ben olsam. Klimayı da en soğuk ayara getirip keyifle felç olmasını izlerdim.

Alkol ne ya? Sigara ne? Yani ben kola içince bile bedenime zarar verdim diye vicdan azabı çekiyorum ki en son ne zaman içtim onu bile bilmiyorum, adam karaciğerini alkole yatırmış 1 gece beklemesi icin resmen. Yazık günah değil mi? Yedek karacigeri mi var nasıl bu kadar kolay harcıyor organlarını.

Siroz olur bu gidişle. Allah evlerden ırak etsin. Ama içmeyin şunları arkadaşım ya. Yapmayın yani. Gitsin tedavi olsun alkolikse.

Yaratıcının güzelim sanat eseri insan bedeni, bu şekilde çar cur edilmemeli.
Evet alkolden soğuması için ne yapabilirim dua ediyorum soğusun alkolden nefret etsin diye ama biraz dine yönelsin namaz kılsın istiyorum ama öyle çok büyük bir problemi yok işi var arabası var evde işini gören bir eşi var evi var borç batağında değil aldatma yok ikimizde evden ise işten eve sağlığımız yerinde daha ne olsun neyi bir insan bu kadar problem haline getirebilir ki bir insan elindekinin değerini bilmez mi merak ediyorum dışarıda oldu mu arama üstüne arama yapiyorum mesaj atıyorum eve gel diyorum gitme arkadaşlarınla içme diyorum evde iç içeceksen diyorum daha ne yapayim ben bu adama evde bütün yük benim üzerimde nasıl olsa eşim calisiyor diye maddi yüküm yoksa üzerinde daha ne ister bir insan hayattan
Kendisi de der şu an senin sahip olduğun bu hayata gipta eden bir sürü insan var der rutinin değerini bil der kendisi bile

Evet alkolden soğuması için ne yapabilirim dua ediyorum soğusun alkolden nefret etsin diye ama biraz dine yönelsin namaz kılsın istiyorum ama öyle çok büyük bir problemi yok işi var arabası var evde işini gören bir eşi var evi var borç batağında değil aldatma yok ikimizde evden ise işten eve sağlığımız yerinde daha ne olsun neyi bir insan bu kadar problem haline getirebilir ki bir insan elindekinin değerini bilmez mi merak ediyorum dışarıda oldu mu arama üstüne arama yapiyorum mesaj atıyorum eve gel diyorum gitme arkadaşlarınla içme diyorum evde iç içeceksen diyorum daha ne yapayim ben bu adama evde bütün yük benim üzerimde nasıl olsa eşim calisiyor diye maddi yüküm yoksa üzerinde daha ne ister bir insan hayattan
Kendisi de der şu an senin sahip olduğun bu hayata gipta eden bir sürü insan var der rutinin değerini bil der kendisi bile
Felç olsa ne olacak yine ben bakmayacak miyim sağlıklı olsun mutlu olsun istiyorum başka birşey istemiyorum ki

Annesi babası 8 saat uzaklıktaki bir şehirde yaşıyor abisi yengesi üst kattalar ablası aynı memlekette yaşıyor annesi babasına üzülüyor dert ediyor abisi üst katında yengesi var bir sey olsa koşarlar işlerini görüyorlar ablası orda daha neyi dert ediyor onlara üzülüyor öyle hissediyorum işi stresli

Annesi babası 8 saat uzaklıktaki bir şehirde yaşıyor abisi yengesi üst kattalar ablası aynı memlekette yaşıyor annesi babasına üzülüyor dert ediyor abisi üst katında yengesi var bir sey olsa koşarlar işlerini görüyorlar ablası orda daha neyi dert ediyor onlara üzülüyor öyle hissediyorum işi stresli
Yahu işi stresli diye kokaine de başlasın o halde.
Bu adam sözünüzü dinlemiyorsa,alkollü araba kullanıp hem milletin canını hem de kendi canını tehlikeye atıyorsa,elin adamı evinin yolunun bile şaşırmış bir halde getirip içeriye atıyorsa ; sizce ne yapmanız gerek ?
Yani sarhoşun mektubu okunmaz.
Ya ileride size zarar verirse..
Yani ben hâlâ olayı anlayamadım.
Alkolik,dirayetsiz,milletin canını hiçe sayan bir kocaniz var.
Ayrıca sizi de pek dinlediğini sanmıyorum.
Sizce ne yapmanız gerek ? Hayatınızın geri kalanında ne yapmak istiyorsunuz.Belli ki adam düzelmiyor,siz ne yapacaksınız..?

Son düzenleme:
Yahu işi stresli diye kokaine de başlasın o halde.
Bu adam sözünüzü dinlemiyorsa,alkollü araba kullanıp hem milletin canını hem de kendi canını tehlikeye atıyorsa,elin adamı evinin yolunun bile şaşırmış bir halde getirip içeriye atıyorsa ; sizce ne yapmanız gerek ?
Yani sarhoşun mektubu okunmaz.
Ya ileride size zarar verirse..
Yani ben hâlâ olayı anlayamadım.
Alkolik,dirayetsiz,milletin canını hiçe sayan bir kocaniz var.
Ayrıca sizi de pek dinlediğini sanmıyorum.
Sizce ne yapmanız gerek ? Hayatınızın geri kalanında ne yapmak istiyorsunuz.Belli ki adam düzelmiyor,siz ne yapacaksınız..?
Bilmiyorum gerçekten Bilmiyorum eğer böyle devam ederse sen yoluna ben yoluma demekten başka cagre kalmaz sanirim.

Yarın sabah konuşacağım zaten bir ayılsın hafta sonunu da zehir etti kendisi şu an horul horul uyurken ben düşünceler içerisinde uyuyamaz vaziyetteyim.

Gerçekten ne kadar zor yaa evleniyorsun onca emek veriyorsun evini kuruyorsun birşeyler olsun mutlu olayım diyorsun ama iradesi zayıf bir insanla böyle şeyler yaşıyorsun.

Ben mutlu olmayı istemiştim sadece.

Back
X