Eşim holde sızıp kaldı

Ayy sonradan okudum adam tüfelik olup, alemin sarhoş adamına ev anahtarı veriyor.
Kapıyı arkadan sürgüle nerede içtiyse oraya bırakın de
Adamlardan biri size saldırsa ruhu duymaz.
Derhal ailelerinize haber verin bu adam gecelere kadar içiyor, evin anahtarını başkalarına veriyor diye
gelip aliesi konuşsun, sizin ailenizde gelsin.
Adam olmuyorsa ayrılın ömrünüzü yer bitirir Allah korusun kanser eder sizi bu adam

Evin içine kadar girmediler kapıdan içeri girmesini sağladılar gittiler sonra

neden yorum yapanlara kızıyorsunuz.
e bu adamlar içeri girmemiş belki kocan kadar sarhoş değillerdi bir dahaki sefere nasıl olacaklarını bilemezsin. aynı adamlarla mı eve getirelecek kocan bilemezsin.
bir değil iki değil. ehliyeti bile alınmış. alkolik adam işte.

Eşim iş yerinden arkadaşlarla oturuxaz yemek yicez diye çıkıyor sonra öyle bir öyle bir içiyor ki ilk kez eve resmen küfelik geliyor iki tane adam eve getiriyor ben evde askılı badi altında şort yatıyorum konuştuğunuz gore eve sabah geleceğini söylüyor sonra gece tam yatmışım 1 de eve iki tane adam onlar kapıyı açıyorlar eşim içeri girmiyor bir türlü ikna etmeye çalışıyorlar içeri girmesi için sonra kapıyı kapatıp zili çalıyorlar bende sesleri nerden geliyor üst kattan mi derken kapıya koşuyorum içeri zor giriyor yatak odasına daha ulaşamadan holde kayıp düşüyor olduğu yerde sızıyor dudağını mi patlattı diye kaldirmaya calisiyorum kaldıramıyorum ambulans mi cagirsam bir yerine birşey mi oldu diye elik ayagim titriyor sonra baktım birşey yok az yüzüne şu carptim olduğu yerde horlamaya başladı biraktim orda artik üstünü ortup
Esin alkollü gelmiş sızmış tamam da senin giydiğin kıyafetlerin ne ilgisi var konuyla ben o iki kişide girdi eve seni öyle gördüler gibi gibi bir şey çıkıcak sandım bide üstüne oturmuşun

Iyi etmişin :KK53:

Anlamiyorsunuz. Asiri derecede alinan alkol insanin icinde bastirdigi davranışları uygulamasi icin cesaret verir. Siddet, tecavüz, cinayet gibi. Hergun yuzyuze baktigi arkadaslarinin kendini gizleyen bir cani olup olmadigini nereden bileceksiniz? O herifler kocanizi bir koseye atip size saldirabilirdi.

Yine anlamadiginiz birsey var. Hepimizn kotu arkadaslari oldu. Hangimiz pesine dustuk? Bir arkadasimiz var, babadan zengin, issiz gucsuz. Surekli alkol aliyor bira falan da degil votka, viski, raki. Yanina icmeye arkadas ariyor, bir ara esimi arayip duruyordu. Esim gitmedigi icin artik aramaktan vazgecti. Beles alkol gorunca atlayan baska birini buldu onunla kafa cekiyor bu arkadas. Yoldan cikmak insanin kendi secimidir. Baskalarini suclamayin

Hiç alışık olmadigim şeyler bunlar eve küfelik gelinmesi şu an hayvan gibi horluyor holde yerde üstelik perperisan bir şekilde ailemde içki içen görmedim sigara dan Başka birşey içtiklerini görmedim ailenden kimsenin olmadığı bir şehirdeyim kimsesiz yok yardım isteyebilecegim delirmek uzereyim şu an adeta
niye bu kadar abarttiniz anlamadim ki tanidiginiz biride olsa gece arayip koşun gelin kaldiralim demezdiniz heralde.
ağzıyla içememiş eşiniz sorun burda.
bıraksaydiniz yatsaydı orda ne uğraşıyosunuz.

Burda yorum yapalara kızıyorsun da; kıyafet detayını veren sensin.
Kocanın arkadaşlarının gelmesinden şikayetçi olan sensin
Boşanan kadına ne gözle bakılıyor diyen de sensin.
Sana senin düşüncene göre olasılıklar yazılmış neden öfkelendin ki.
Herkes düşünce tarzına göre bir hayat yaşar.
Konunun gerçekliğine inanmadım pek ya da inanmak istemedim.
Şimdi yine gardını alırsın ama bu da benim düşüncem.
Varsayalım gerçek, eşinle konuşma yaptığını söylüyorsun iyi güzeel.
Fakat bu alışkanlıkları öyle hemen düzelecek gibi değil. Durum düzelene kadar elinin altında üstüne alabileceğin kıyafet bulundur.
Yaz günü hepimiz rahat oturuyoruz evde, örneğin ben deprem korkum olduğu için koltuğun yanında hemen üzerime geçirebilceğim bir şeyler bulundururum mutlaka. Dünya hali bu.
İstediği kadar kendine ve arkadaşlarına güvensin. Sen güvenmiyor ve rahatsız oluyorsan buna saygı duymak zorunda.
Yaptığın konuşma lafta kalmasın, en ufak bir tekrarında eyleme geç.
Ve lütfen korkma sen kendine güvenirsen sana kimse (ister evli ol ister boşanmış) senin istemediğin bir şey yapamaz
Tabii sen çizgilerini belirlediği sürece.

Haklisiniz iki saat uyudum 8 de uyandım ben kendimi eşimden çok içmiş gibi hissediyorum sanki uyuyamadifim için basim çatlıyor
Boşayıp atmak kolay mi sanıyorsunuz
Yanlız kadın olmak kolay mi bu devirde ac kurtların arasında
Sarhoş marhos diyorsun idare ederim diyorsun
Ama gözünü korkuttum
Bir sonrakinde dışarı da artik içmeye gitmeyeceksin dedim eğer gidersen yedi sulalede anlatırım bu olayları onlar bile Beni haklı bulur dedim.
Her gün ece sarhoş gelen biri degil çok içse de bana zarar varmis biri degil en fazla yaa çok konuşur yada kikir kikir güler
Ilk kez küfelik oldu
Tabi ilk kez oldu doye hemen nasıl boşayayım
Ki
Eğer düzeltmezse kendini olacakları soyledim zaten bu evde ceketini alıp çıkarsın dedim.
Senelerce eşi alkol alıp dayak yiyen kadınalar var çekiyorlar tabiki bende çekicem diye birşey yok ama ilk kez oldu kocamı minnoş gösterme derdinde de degilim ama sabir lazım her ilk olan şeyda boşamaya kalkarsak ortada evli kalmazdı. Umarım kendine çeki düzen verir.

Seni kale bile almiyorum profil adında hayır yok zaten ne biçim yazıyorsun öyle seks oyuncağı falan o kadar da değil kendinize gelin eve birakanlarlar iş yerinden tanıdığı her gün gördüğü insanlar tamam ben tanımiyorum o ayrı tabiki yine de olmaması lazımdı. Daha önce içerdi ama eve trk başına gelebilecek kadar kendinde gelirdi ilk kez bu kadar çok içmiş önünü bile görmeyecek kadar
şu atarlı halinize bakılırsa söylenecek tek söz “ne halin varsa gör” olur. insanlar sizi uyarıyor ama siz konya ovası genişliğinde alkolik küfelik kocanıza yapacağınız atarı iyi niyetle başınıza gelebilecekleri söyleyen aklı başında kadınlara yapıyorsunuz. şu kafayla başınıza gelecek her şeyi hak ediyorsunuz kusura bakmayın

Sadece alkol kullanıyorsa şükredin siz.
Madde de kullanıyor olabilir yüksek ihtimal.
Evin anahtarını başkalarına verecek kadar bilinci kaybolmuş daha beterlerine hazır olun.

Hiç alışık olmadigim şeyler bunlar eve küfelik gelinmesi şu an hayvan gibi horluyor holde yerde üstelik perperisan bir şekilde ailemde içki içen görmedim sigara dan Başka birşey içtiklerini görmedim ailenden kimsenin olmadığı bir şehirdeyim kimsesiz yok yardım isteyebilecegim delirmek uzereyim şu an adeta
Delirecek bir durum yok, biraz soğukkanlı olun, anladığım kadarıyla eşiniz ilk kez içmiyor. Bu arada yatarken ne olursa olsun başucunuza yakın bir yere bir sabahlık ya da kolayca üzerinize geçirebileceğiniz penye bir elbise koyun, bunu anneannemden öğrenmişimdir, gece acil bişey olur uygunsuz yakalanmayın derdi. Ve yine aklınızda olsun; bu denli sarhoş olduğunda insan nabzını sayın, gözbebeklerini kontrol edin alkol koması denen bir durum var, anormal bir şey görürseniz ambulans çağırın. Eşiniz neden bu denli içiyor ona bakmak lazım, ilk kez bu kadar kötü olmuşsa eğer sebeplerini çözmek gerek, bu gibi durumlarda biraz soğukkanlılık gerekli, eve bu şekilde gelmek normal bir şey değil çözüm yollarına bakmak sebebini anlamak gerek tabi bunu ilk kez oluyor dediğiniz için yazıyorum alışkanlık haline getirdiyse alkoliktir zaten çokta çözümü olan bir şey değildir

Sürekli askılı şort giyiyorsunuz, elli yaşındaki adamlar size bakıyor, boşanmak kolay mı peşime düşerler diyorsunuz. Düşünce yapınız o kadar yanlış ki nereden tutsak elimizde kalır. Tüm boşanmış kendi başına hayatını idame ettiren kadınları töhmet altında bırakıyorsunuz. Nasıl bir zihniyet bu?
Konunuz bir fantezi dünyasından ibaret değilse eğer az okuyun, araştırın, psikologa gidin ve bu adamı boşayın.

Sürekli askılı şort giyiyorsunuz, elli yaşındaki adamlar size bakıyor, boşanmak kolay mı peşime düşerler diyorsunuz. Düşünce yapınız o kadar yanlış ki nereden tutsak elimizde kalır. Tüm boşanmış kendi başına hayatını idame ettiren kadınları töhmet altında bırakıyorsunuz. Nasıl bir zihniyet bu?
Konunuz bir fantezi dünyasından ibaret değilse eğer az okuyun, araştırın, psikologa gidin ve bu adamı boşayın.
Konu fantezi dünyasından ibaret bana göre ya da gece gece canı sıkıldı höööff bi konu açayım dedi, geçen konusunda da aynı şeyi yaşamış bu kadar şok olması ne mana…

Bah kele vah lalezarı gorunce mugede kaybolan lalezar teyze geldi aklıma. Alkol tamam özel gunlerde vs alınır sakıncası yokta hergun sızıp sızıp gelen erkekten ne hayır gelir ya hele cocuk sahibi baba olmus adamların ayyaş ayyaş folasması kadar igrenc bir durum yok babam oyle olsa utanc duyarım kocam oyle olsa bosarım sadece dizilerde oyle tipler oluyor sanırdım

Ailemdeki erkeklerin çogu alkol tuketir bazilari da aşiri abarti alkol tuketir. En yakinim babam, mokunu cikartirdi eskiden alkolun, hala kullaniyor ama eskisi kadar abarti değil.
Sarhoşa tahammulum kalmadi sayesinde, kendim de onceden kullaniyordum abartmiyordum ama biraktim. Eşim agzina sürmez zaten ona göre evlendim.

Ama bu aşiri içen adamlar bile eve elin adamlarini getirmedi gece yarisi, boyle yapacaksa icmeyecek ya da oldugu yerde kalacak eve gelmeyecek.
Kimseden de duymadim gormedim boyle sacmalik.
Her gun gorduğu adamlar olunca noluyormuş bu ne saçma sapan bir savunma yahu diyecek bir şey bulamiyorum.

Evet alkolden soğuması için ne yapabilirim dua ediyorum soğusun alkolden nefret etsin diye ama biraz dine yönelsin namaz kılsın istiyorum ama öyle çok büyük bir problemi yok işi var arabası var evde işini gören bir eşi var evi var borç batağında değil aldatma yok ikimizde evden ise işten eve sağlığımız yerinde daha ne olsun neyi bir insan bu kadar problem haline getirebilir ki bir insan elindekinin değerini bilmez mi merak ediyorum dışarıda oldu mu arama üstüne arama yapiyorum mesaj atıyorum eve gel diyorum gitme arkadaşlarınla içme diyorum evde iç içeceksen diyorum daha ne yapayim ben bu adama evde bütün yük benim üzerimde nasıl olsa eşim calisiyor diye maddi yüküm yoksa üzerinde daha ne ister bir insan hayattan
Kendisi de der şu an senin sahip olduğun bu hayata gipta eden bir sürü insan var der rutinin değerini bil der kendisi bile
Yemegine icecegine Antabus karıştır :) bana oyle yapiolardi epey faydasi olmustu ogrenince bi daha ellerinden bisey almadim o ayri :D bi de laf anlatmakla ugrasma tam tersi ne halin varsa gör de.

Benim eşimde çok içer ama halıda sızacak kadar değil. Babam içerdi, annemi döverdi. Kimisi ağzıyla içemiyor. Hele ehliyet kaptırması tam bir sorumsuzluk örneği.
Eşinizin belli ki alkol problemi var. Yardım alması gerek.

Back
X