TeDavi işe yarayacakmı ..horlamanın tedavisi var mıkiEsin tedavi olsun bunun başka çözümü yok.
Hanımefendi yapılması zor birşey söylemedim altı üstü doktora gideceksiniz.Te
TeDavi işe yarayacakmı ..horlamanın tedavisi var mıki
Eşim gecen yıldan beri horlamaya başladı...6 yedi aydır gece onu hep başka bir odaya gonderırdım ...bi süre sonra ben yalnoz ve deliksiz ıyumanın tadını çıkarırken o bunu sorun etmeye başladı...beni yamına al, özledım senle uyumayı sen bemi öxlemiyomusun gibi şeyler söyleyerek isyan ediyordu...ama ıkı aydır falan durumlar tam tersıne dondu...hiç yanıma bile uğramadan dığer odaya gıdıp uyuyoo..bende 1 haftadır ıdyanlardayım dün gece onu dığer yataktan kaldırdım yanıma gel dıye ama 10 dk sonra dayanamadım horlamasına kaldırdım gerı gıt dıye gıttı...ya ben sarılıp uyumsyı ozledım...nasıl yapıcaz beraber uyuyamıyoruzz...onun bu yalnız yatma işine iyice alışması da canımı sıkıyor
Eşim gecen yıldan beri horlamaya başladı...6 yedi aydır gece onu hep başka bir odaya gonderırdım ...bi süre sonra ben yalnoz ve deliksiz ıyumanın tadını çıkarırken o bunu sorun etmeye başladı...beni yamına al, özledım senle uyumayı sen bemi öxlemiyomusun gibi şeyler söyleyerek isyan ediyordu...ama ıkı aydır falan durumlar tam tersıne dondu...hiç yanıma bile uğramadan dığer odaya gıdıp uyuyoo..bende 1 haftadır ıdyanlardayım dün gece onu dığer yataktan kaldırdım yanıma gel dıye ama 10 dk sonra dayanamadım horlamasına kaldırdım gerı gıt dıye gıttı...ya ben sarılıp uyumsyı ozledım...nasıl yapıcaz beraber uyuyamıyoruzz...onun bu yalnız yatma işine iyice alışması da canımı sıkıyor
bır doktora gıdıp tedavı olsun esınız, genız etı olabılır yada burun kanalları tıkalı olabılır... belkıde asırı yorgunluktan horluyordur...Eşim gecen yıldan beri horlamaya başladı...6 yedi aydır gece onu hep başka bir odaya gonderırdım ...bi süre sonra ben yalnoz ve deliksiz ıyumanın tadını çıkarırken o bunu sorun etmeye başladı...beni yamına al, özledım senle uyumayı sen bemi öxlemiyomusun gibi şeyler söyleyerek isyan ediyordu...ama ıkı aydır falan durumlar tam tersıne dondu...hiç yanıma bile uğramadan dığer odaya gıdıp uyuyoo..bende 1 haftadır ıdyanlardayım dün gece onu dığer yataktan kaldırdım yanıma gel dıye ama 10 dk sonra dayanamadım horlamasına kaldırdım gerı gıt dıye gıttı...ya ben sarılıp uyumsyı ozledım...nasıl yapıcaz beraber uyuyamıyoruzz...onun bu yalnız yatma işine iyice alışması da canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?