Eşim horluyor yatakları ayırdık

Noanaah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
78
6
86
37
Eşim gecen yıldan beri horlamaya başladı...6 yedi aydır gece onu hep başka bir odaya gonderırdım ...bi süre sonra ben yalnoz ve deliksiz ıyumanın tadını çıkarırken o bunu sorun etmeye başladı...beni yamına al, özledım senle uyumayı sen bemi öxlemiyomusun gibi şeyler söyleyerek isyan ediyordu...ama ıkı aydır falan durumlar tam tersıne dondu...hiç yanıma bile uğramadan dığer odaya gıdıp uyuyoo..bende 1 haftadır ıdyanlardayım dün gece onu dığer yataktan kaldırdım yanıma gel dıye ama 10 dk sonra dayanamadım horlamasına kaldırdım gerı gıt dıye gıttı...ya ben sarılıp uyumsyı ozledım...nasıl yapıcaz beraber uyuyamıyoruzz...onun bu yalnız yatma işine iyice alışması da canımı sıkıyor

Tedavi ettirmek yerine yatakları ayırmışsınız çok ilgin. Adam geçen yıldan beri horluyorsa belki bir rahatsızlığı vardır. Yani adamı horluyorsun kalk geri git horluyorsun diye gönderirsen elbet yalnız uyumaya alışır. İyi ki küsmemiş size.

Yatak ayırmak mı .s
Benımkıde çok yoruldugu zamanlar horlar ama ben uyandırım yan donde yat derim ve geçer horlaması.
Sizinki acaba neden horluyor kilolumu?
ve sadece yoruldugu zamanlar mı horluyor?

Cocuk gibi adami kaldirip kaldirip gondermissiniz.Siz horlamasindan rahatsiz olmussaniz o da sizin bu hallerinizden rahatsiz olmus ki adama baska yerde yatmak daha rahat geliyor artik.Sonra da dert edersiniz tabi,alisti yalniz yatmaya diye.
Bu durumun tedavisi var hanimefendi,interneti iki karistirsaniz bulursunuz uygun doktor hastane vs gibi yerleri...

adami bi cagiriyorsunuz bi kovuyorsunuz cok tutarsizsiniz ama..bi kendinizi esinizin yerine koyun nasil hissederdiniz boyle bi durumda
gidin doktora,geniz etinden midir bademcikten midir yoksa burun sekil bozuklugundan midir teshis etsinler neden horluyor.
cozulmeyecek problem degil

Ya ne kadar saçma horluyo diye adamcagizi yerinden etmissiniz, sürekli ayrı yatarak elinize ne gecicek soğukluk tan başka. Benim eşim de yerine gore horlayabiliyor ben kulaklık takarim yinede onu yanimdan gondermem

Adama git diyorsun,gelmek istiyor kabul etmiyorsun.Bu sefer sen gel diyorsun geliyor,bir daha gönderiyorsun. Kusura bakmada evcil hayvan mı bu adam? Burnunda et vardır belki ya da kiloluysa ondan oluyordur.Doktora gittiniz mi? Burna takılan bantlar var,doktora gidene kadar geçici olarak ondan da kullanabilir. Kızmayın ama ne kadar uykunuz bölünürse bölünsün yaptıklarınız çok çirkin

bır doktora gıdıp tedavı olsun esınız, genız etı olabılır yada burun kanalları tıkalı olabılır... belkıde asırı yorgunluktan horluyordur...
egerkı tedavı edılemeyecek bır durumsa sız kulak tıkacı alın, bızım arkadasın esıde horluyor her daım tedavıde oldu ama gecmedı onlar boyle cozum buldu..
boylelıkle yatagı ayırmak zorunda kalmazsınız.

herkes yuklenmiş ben öle demeyecem. horlayan kişi ile yatmak gerçekten kolay değil. benim eşime eskiden horluyordu ama cok rahatsz edici değil. kilo verince hiç horlaması kalmadı. ama kayınvalidem öle bi horluyor ki aslan kükremesi gbi. iki odada ötede olmama ragmen rhtsz edio size allah yardım etsin. ama kiloya bağlı olabilir sonradan oluştuysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…