eşim için çok üzülüyorum adam resmen eriyor :(

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
herkese merhaba kızlar ..
benim büyük bi sorunum var :sinifsinif: eşiim çook zayıflıyor yapmadığım şey kalmadı doktorada gittik kilo alamıyor diye ama bi faydası olmadı midesinde çok asit varmış yediğini hemen eritiyormuş napcağımı bilemiyorum çoook üzülüyorum onun haline üzüntüden sütüm azaldı (6 aylık bi oğlum var emziriyorum) ona belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyo benim için üzülme bişey olmaz diyo ama kendide çok sıkılıyo bu durumdan.:gitme: kızlşar lütfen bana bi akıl verin napabilirimde eşimin kilo almasını sağlayabilirim:uhm:mafoldumben 67 kiloydu 50 kiloya düştü elimden geldiği kadar pastadır hamur işidir tatlıdır yapıyorum ama yok olmuyomafoldumben yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ....
yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:

ayy canımm benimm geçmiş olsun çokkk...sen nedne kendini bu kadar harap ettinn tatlışımm:1hug: Rabbim dermansız dert vermez dur bakalım hele...bir araştırırız,belki burdan bir bilen çıkar mahvetme kendini öle hemen...

bunu tavsıyeler değil uzman doktorlar çözebilir canım lütfen yardım alın bır uzmandan

napim canım takmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan üzülüyorum işte babasıda mide kanserinden ölmüştü ALLAH göstermesin mafoldumbenmafoldumben oda ben üzülmiym diye aldırmıyomuş gibi yapıyo ama ben farkındayım mafoldumben inşallah burdan bi bilen arkadaş çıkar :Saruboceq: desteğin için çook sağol tatlım çok iyisinolumunekankayizsmile

Çok geçmiş olsun öncelikle ama bence burdan tavsiyelerle hareket etmeyin. Bu işi ancak konunun uzmanları çözebilir.

bunu tavsıyeler değil uzman doktorlar çözebilir canım lütfen yardım alın bır uzmandan
canım zaten gittik doktora hemde defalarca endoskobi falanda yaptılar ilaçda kullandı yok kilo alamıyo napcağımı şaşırdım valla:sinifsinif:

Çok geçmiş olsun öncelikle ama bence burdan tavsiyelerle hareket etmeyin. Bu işi ancak konunun uzmanları çözebilir.

çok sağol yorumun için dediüğim gibi gitmediğimiz uzman kalmadı ama olmuyo işte nasıl kilo alabilir ne yese napsa bilmiyorum artık....

bu durumdaki birini hasteneye yatırmıyorlar mı?

yok hastaneye yatıracak bişey yokmuş zaten bu kiloları birden vermediki 1 sene içerisinde verdi doktoru kilo yapıcı çaylardan iç dedi çeşit çeşit bitkiler önerdiler yok adam tutturdu çok acı iğrenç diye yediremiyorum gerçi bu aralar sigarayıda bırakınca zorla yedirmeye başladım ama bakalım artık

Benim abiminde mide asiti cok fazla o surekli Nexium kullaniyor.Sizede doktor bu ilactan verdimi?

50kgluk adam sigara mı içiyordu bir de? bıraktığı çok ii olmuş cnm..

vitamin verdi mi doktorla iştah açar..

boyu kaç?

bende vitamin iğnesi yaptırsın diyecektim..
bir arkadaşım onla epey kilo almıştı..

50kgluk adam sigara mı içiyordu bir de? bıraktığı çok ii olmuş cnm..

vitamin verdi mi doktorla iştah açar..

boyu kaç?

işe yaramadı vitaminler felan nasıl açılacak iştahı bilemiyorum yanimafoldumben
evet hemde günde 1 paket içiyodu artık kesin tavrımı koydum bıraktı sigarayı belki iştahı açılır dedim bakalım ne olcak boyu 1.71 ama kemikleri iri olduğu için çok zayıf durmuyor

liseden arkadaşımdı..maalesef irtibatımız yok artık....
ama siz bir araştırın bakalım.
belki eczacılar falan bilirler...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi doktor bu konuda size en dogru bilgiyi verecektir diye düşünüyorum... çaresi olmayan bi hastalık da degil...üzme kendını bu kadar canım....

bi doktor bu konuda size en dogru bilgiyi verecektir diye düşünüyorum... çaresi olmayan bi hastalık da degil...üzme kendını bu kadar canım....

yorumun için çok teşekkür edrim canım sağol söylediğim gibi doktoru denedik ...
tavsiyelerine uyuyoruz ama olmuyo..ilaçları kullandığı sürece bi sorun yok midesi ağrımıyo tedavisi var yani ama kilo almasını istiyorum iştahını açmam lazım netten araştırıyorum ama kafama yatan bi yöntem bulamıyorum malesef sizlerdende bunu için yardım bekliyorum arkadaşlar CADIARZU

akşamları bol bol çerez yesin kilo almak için, ama tabi mıdesınde kı sorun çözulmeden bu iş çözulmez bence.kilolu bır ınsan olarak sana nelerın çok kılo yaptıgını yazaym hemen, çerez, cips, bebebiskuvisi, mayonez, kızartmalar, gece yatarken yenılen ekmek araları, bunlar hep benım kaçtıgım şeyler.keşke bende bır gun yesem yesem de kılo almasam, herkesın derdı başka mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…