eşim için çok üzülüyorum adam resmen eriyor :(

bence bir hastalık vardır bir check up'tan geçsin

sende bu azim varken canımm merak etme bak adamı kısa zamanda duba gibi yapcaannnkaydirigubbakcemile3sonra da ayy yeter dicenn,kg versin istiyorumm....:1hug:

sende bu azim varken canımm merak etme bak adamı kısa zamanda duba gibi yapcaannnkaydirigubbakcemile3sonra da ayy yeter dicenn,kg versin istiyorumm....:1hug:

ay sen beni güldürdün ALLAHDA seni güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3 nerde kız o günler valla bi kilo alsın başka bişey istemiyorum ben:Saruboceq: hiç şikayetçi olmam

hastanelerde ya da sağlık ocaklarında serumla vitamin veriyorlar
belirli dönemler mesela haftada 1 yaptırın bence çok faydasıını görürsünüz

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla yarıyor cnm
hem vitamin olduğu içinde sağlıksız kilo almış olmaz

70 kilo ya bi ulaşsa başka hiç bişey istemiyorum ....
2 gündür bi gelişme var gibi gece 1de bana yalvar yakar spagetti yaptırıyor
kızlar inanırmısınız 1 paket makarnanın hepsini yanında yarım ekmekle ve koca bi kupa kolayla yemeye başladı 2 gecedir istiyo inşallah iştahı açılırda hep yer(70 kiloya ulaşana kadra yanikaydirigubbakcemile3)

anammm:1shok: sen adamı obez etcen bu gidişleee...canım dikkat et,kg aldırcam diyede sağlıksız bir beslenme olmasın..bir diyetisyen falan değilim fakat gecenin bir yarısı bu kadar çok karbonhidrat alması ve midesinde asit miktarı çokken birde asitli içecek içmesi bana kalırsa pek sağlıklı bir durum değil..konuyla ilgili bir kere kesinlikle bir diyetisyene başvur..bak sabahları doktorum diye kanald de bir program var,orda hanım hanımcık bir dr çıkıyor..beslenme uzmanı yanılmıyorsam yayınlarını takip et...hatta gir bunların web sitesine,ordan şikayetine anlat geri dönüşü olur sana...ama canım bunların dışında da aman dikkat edin..adamı karbonhidrat,şeker komasına sokcan kıssssırnaşık şey:roflol:

napim istiyo yicem diyo kolayı yasakladım artık vermicem ama makarna krizi tutuyo şu bi kaç gündür ..
aşmı eriyo anlamadımkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim eşim de zayıf... ben de düşünüyorum nasıl kilo aldırıcam diye kara kara

Üniversite hastanesinde de tetkikleri yaptırdıysanız bir diyetisyen kotrolünde kilo alması doğru olur.
Börekler, pastalar vs. sağlıklı değil. Kola zaten asit salgılayan mideye daha çok zarar verir.
Kilo aldırmak için sağlığını bozmasın. Geçmiş olsun diyorum.

yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim bi diyetisyenimiz var zaten ama sağolsun eşim uymamakta ısrarlı sevmiyorum o listeyi ben istediğimde istediğimi yerim diyo inat şey..
bende bugün gaza getirdim bu halinle eski yakışıklılığın kalmadı ben eski halini istiyorum dedim kaydirigubbakcemile3 tamam tamam ne gerekirse yapcam dedikaydirigubbakcemile3

Mide asidinin fazla olması ile kilo kaybı....!
Çok anlamlı gelmedi bana.
Ya açıklamayı basite indirgemek, için böyle bir cümle kurdular ya da siz tam olarak ifade edemiyorsunuz.
Mide problemleri nedeniyle yeterince beslenmiyor, rahatsızlık duymamak için yemiyorsa o başka tabii
Eşinizin mutlaka bir gastroenterolog tarafından (emilim problemlerine neden olabilecek hastalıklar yönünden) ve endokrinolog tarafından (hipertiroidi gibi hormonal sorunlarıın incelenmesi için) değerlendirilmesi gerekli.

Kilo kaybı uzun bir süreçte olduğu ve başka bir şikayetten bahsertmediğiniz için çok ihtimal vermiyorum ama tümör belirleyicilerine de bakılmasında fayda var diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun

canım peki midesi dışında tiroide felan baktılar mı hormon tetkikleri yaptılar mı kilo kaybı tiroid veya böbrek üstü bezleri ile ilgili olabilir bir de endokronolojiye görün bence hormon problemleri yapabilir bu kadar kaybı gerçi doktor bakmıştır dicem de yapılan tahlilleri bir kontrol et endokrin yoksa görün derim ben

bir de yapısı nasıl gerçi çok kilo vermiş bir anda ama normal hali de zayıf mıydı benim eşim çok zayıftır da ben 36 beden giyiyorum adamla aynı kota giriyoruz düşün ama yapısı bu babası ailesi de öyle

mide asidi fazla salgılanırsa gastrit reflü falan olur,benimkide fazla ama gayet tosun paşa gibiyim kaydirigubbakcemile3

Mide asidinin fazla olması kilo kayb yapmaz tatlım... Bence farklı bişeyler var...
Benim de mide asidim fazla reflü sorunum var ama maşallh 80küsür kiloyum...
Hamlelikte mide asidim daha da arttı....

Detaylı büyük hastaneler yada üniversite hastanelerine gidip endokrinoloji bölümünde muayene olun.. Hipertiroidi varsa o yüzden de kilo kaybediyor ve alamıyor olabilir...

canım baktırdık hepsine bi problem yoktu bilmiyorumkismile
evet babası sadece zayıftı 2 tane abisi var ikiside 9 aylık hamile kadın gibi göbek taşıyorlarkaydirigubbakcemile3 eşim babasına çekmiş galiba

Demekki genetik yapısı öyle...
Benim babam da 60 yaşında, 60 yıllık ömründe sadece askerdeyken 68 kilo olmuş.. Askerden döndükten sonra da 64e düşmüş Daha da çıkmamış hiç...
60-64 arası gidip geliyor.. 178 de boyu var...
Keşke ona çekseymişim ben de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…