Canım ben sağlığı ve midesi açısından emin olamadığım için söylemedim de weight gainer (kilo aldırıcı) diye bir şey var sporcular için besin takviyesi. Günde 3 ölçüye kadar kullanabiliyorsun. Her ölçü 600 kalori (yaklaşık 2 hamburgere denk) sağlıyor. 3 ölçü 1800 kalori. Normal yemesini atlamadan bi insan bunu da içerse ve spor yapmazsa aşırı kilo alır. Sporcular genellikle ağır antrenmandan önce ve sonra içiyorlar kas kütlesi oluşturmak için. GNC'lerde satılıyor. Ama GNC dekinin tadını ben pek beğenmiyorum açıkcası içimi hafif zor vanilyalı mama gibi. Online alışveriş sitelerinde falan farklı çeşitleri de satılıyor ama. Bir kere çileklisini bulmuştum çilekli sütten bile daha yumuşak ve kolay içiliyordu.
vallahi canım bilmiyorum ama ne kadar güvenli sonra adam kas yığını olup çıklmasın bi araştırmak lazım ilaçı bıraktığı zaman duruyomu etkisi?
Tüm sayfaları okuyamadım, daha önce yazıldıysa kusura bakmayın :) .
Bir rahatsızlığı bazen başka bir hastalık tetikleyebiliyor sanırım. Saçma bir cümle oldu :) ama yani şöyle; görünürde midesiyle ilgili bir problem var, fakat bu başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir. Sizi daha da üzmek için söylemiyorum bunu, böyle birkaç şeyle karşılaştım/duydum o yüzden aklınızda olsun diyorum :) .
Bu kilo verme durumu son bir yılda mı çıktı? Yoksa daha önce de kilosuyla problemi olmuş mu kocanızın?
canım ilaç değil bu besin takviyesi karbonhidrat ağırlıklı, protein ve az miktar yağ içeriyor yani yemek yemek yerine bundan içiyorlar kas oluşturmak için. çünkü antrenmandan önce yemek yemek zor. ağırlık çalışmazsa kas falan oluşmaz zaten hatta içer içer yatarsa koca bir göbeği olur :) ben zamanında kullandım spor yaparken tükettiğim için öyle aşırı bir kilo almadım 3-4 kiloyu orantılı bir şekilde aldım 1-2 ayda. istediğimde buydu zaten. ben sadece bir ölçü spordan sonra içiyordum 600 kalor yani. normal yemeğimi de atlamadım, öğün atlamaman lazım yani öğün yerine geçebilir ama bunu içiyorum diye öğün atlarsan kilo alamazsın işte.
canım ya üzülme:1hug: dermansız dert olmazmış umarım en yakın zamanda bu durum düzelir Allah eşini ve çocuğunu sana bağışlasın
kan tahlili falan yaptırdınız mı peki?
evet yaptırdık bi sorun çıkmadı ...
herkese merhaba kızlar ..
benim büyük bi sorunum var :sinifsinif: eşiim çook zayıflıyor yapmadığım şey kalmadı doktorada gittik kilo alamıyor diye ama bi faydası olmadı midesinde çok asit varmış yediğini hemen eritiyormuş napcağımı bilemiyorum çoook üzülüyorum onun haline üzüntüden sütüm azaldı (6 aylık bi oğlum var emziriyorum) ona belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyo benim için üzülme bişey olmaz diyo ama kendide çok sıkılıyo bu durumdan.:gitme: kızlşar lütfen bana bi akıl verin napabilirimde eşimin kilo almasını sağlayabilirim:uhm:mafoldumben 67 kiloydu 50 kiloya düştü elimden geldiği kadar pastadır hamur işidir tatlıdır yapıyorum ama yok olmuyomafoldumben yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ....
yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?