Esim icin hayal kirikligimiyim?

Ama bunu nasil yapiyim.s
Zaten sorunalrimi bile anlamasini istemiyorken psikologa nasil gidiyim
Bunu kimse çözemez ki z eşinizden neden saklıyorsunuz bu kadar gizem evlilikte çok fazla. Tabii ki bilecek destek olacak z gerekirse çift terapisi de yapılacak

Yanliz ben her ortamda boyle degilim.suan onun ailesinin ortaminda boyleyim.diger ortamlarda sus pus durmuyorum

Sizin isteğiniz çok ilginç değil mi ? Baskın kadın nasıl bir şey , siz eşinize güç mu uygulamak istiyorsunuz ? O evin sorumluluğu sadece size mi ait . Bir de 2 yıllık evlisiniz ikinci çocuğa mi gebesiniz çözemedim

Giyinme benzer birşeyi yaşadim biara kendimi öyle bir bırakmistimki saçlar dağınık üst baş dağınık .aynen kendimi öyle hissediyordum bende .sende giyimini tarzını değiştirsen özgüvenin gelir yerine .bende öyle oldu
İnan bana kendini nekadar bırakırsan okadar kendini kötü hissedersin.once kendini sevmelisin kendine değer vermelisin .gerisi geliyor sonra .

Şimdi o insanlar beni nasıl süzüyor görmelisin bakışlardan kibir akıyor ohh olsun catlasinlar

Hayir baskin derken duygusal anlamda yani esi ona guveniyor..kendisi yapabilcegine inaniyor.mesela cok acayipdir ki.ben evlenmeden once 5 sene calistim.calistigim kurumda kadrolu degildim ama.mudurumuz istifa esince bile gecivi olarak mudur olarak beni kuruma gorevlendirdiler.gecici olarak tabi.ve o sirada cesitli organizasyonlar olmasi gerekiyorsu okulda.ve hepsini hallettim evet stres yaptim ama hallettim.yani bu derece kendimi kotu hissetmiyordum.ama evlensigimden beri sanki esim hastane isimi bile saglik ocagi isini bile halledemicekmisim.gibi her an yanimda.evet belki yardimci olmak icindir ama o zaman ben niye boyle.hossediyorum

Ne iş yapıyorsunuz? Eşiniz ne iş yapıyor? Bide ailelerinizin eğitim durumu nedir? Bu eziklik sadece giyim kuşamdan kaynaklı değil bence. Sizden üstün olduklarını düşündüğünüz başka şeyler vardır

Evliliğin ilk zamanları eşe karşı bir takım çekinceler olabilir. Ama bu durum zamanla ortadan kalkar. Ben 1 yıllık evliyim. Evlendiğim ilk zamanlar yemek yerken biraz çekiniyordum. Karnımı tam doyuramıyordum. Şimdi Allah ne verdiyse yiyorum. canım ne istiyorsa da aldırıyorum. Sizin bir tane çocuğunuz var. Üstelik ikinciye hamilesiniz. Bu çekinme olaylarını çoktan aşmanız lazımdı. Eşinizin sizden üstün bir yanı yok. Kendinize değer verin. Çocuklarınızı da özgüvenli yetiştirin. Ayrıca eşinizin yanında aman hata yapmayayım, yanlış bir kelime söylemeyeyim diye kendinizi devamlı kasarsanız o kadar çok hata yaparsınız.

kuzenler teyzeler vs kalabalik takiliyoruz hep.ve her gittigimde kimseyle pek muhatap olmuyorum.icimden gelmiyor.2 yildir boyle.
Açıkçası eşim böyle olsa bir süre sonra bende benimle bir ortamda bulunmasını istemem. Kimseyle muhatap olmuyorsanız muhtemelen ya suratınızı asıp oturuyorsunuz yada tv telefonla falan ilgileniyorsunuz. Üstelik 2 senedir böyleymişsiniz.

Benim .su hayatta tek istedigim sey ozguven.onun disindaki seyler insani insandan ustun yapmiyor bence.hangi okulu bitirisem bitiriyim ozguven yoksa yine ezik hissedicem.esim memur bende okul oncesi ve ilahiyat mezunuyum

Esime.sorunlarim.var psikologa gitmek istiyorum diyemem.zaten onceden gittigimi biliyor.e devletten vs gormus.kasima.gozume yuzume cok takardim takintidan gittim dedim.simdi ne diyicem ozguvensizlik mi
Bu kadar mesafeli bir evlilikte iki çocuk nasıl yaptınız ? Uzun uzun açıklama yapmanıza gerek yok ihtiyacim var diyebilirsiniz . Peki gitmeyip nasıl cozeceksiniz . Daha önceki süreç bitmedi değil mi kendiniz birakriniz

Ama dedigim gibi her ortamda boyle degilim .mesela esimin baba tarafi var.esimin halalari yani.onlar kendi ailem gibi.onlarin yaninda asla boyle hissetmiyorum.gecen bayramda 12 lere kadar muhabbet ettim.amadedigik gibi esimin teyzeleri vsheran birlikte oldugu akrabalariyla boyle bi baslangic oldu.degisir dedim ama boyle kaldi gitti

Yani evlendogimizde zaten esik cocuk istedi hemen.ben 1 yil duralim istiyordum ama.karar verdik oldu.ikincisi plansiz oldu

Esime.sorunlarim.var psikologa gitmek istiyorum diyemem.zaten onceden gittigimi biliyor.e devletten vs gormus.kasima.gozume yuzume cok takardim takintidan gittim dedim.simdi ne diyicem ozguvensizlik mi
Ben evliyken gittim. Evliliğin ilk zamanları eşimle bir takım sorunlar yaşadık. Önce çift terapistine gittik. Sonra ben birkaç seans tek gittim. Bunun utanılacak saklanacak bir yanı yok. Nasıl bir yerin ağrıdığı zaman doktora gidersin. Psikoloğa gitmek de o kadar doğal bir şey. Geçin artık bu kafaları

Benimde elektrik alamadığım insanlar var ama bunlar hep görmek zorunda olduğum kişiler olduğu için mümkün olduğunca ortama ayak uydurmaya çalışırım.
Sürekli surat asıp kenarda oturmayın. Aşmaya çalışın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…