- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Bunu kimse çözemez ki z eşinizden neden saklıyorsunuz bu kadar gizem evlilikte çok fazla. Tabii ki bilecek destek olacak z gerekirse çift terapisi de yapılacakAma bunu nasil yapiyim.s
Zaten sorunalrimi bile anlamasini istemiyorken psikologa nasil gidiyim
Yanliz ben her ortamda boyle degilim.suan onun ailesinin ortaminda boyleyim.diger ortamlarda sus pus durmuyorumYanımda ezik ezik duran,hatta bu duruşunun farkında olacak seviyede olan,girdiği ortama uyum sağlayamayıp bi köşede sus pus duran birini bende istemezdim yanımda .. Ya kendinizi geliştirip değiştirin yada eşinizin bu haline razı olun.
Sizin isteğiniz çok ilginç değil mi ? Baskın kadın nasıl bir şey , siz eşinize güç mu uygulamak istiyorsunuz ? O evin sorumluluğu sadece size mi ait . Bir de 2 yıllık evlisiniz ikinci çocuğa mi gebesiniz çözemedimYa anlatamiyorum.mesela etrafimda bazi ciftlere bakiyorum.kadin baskin.esi sozune dusuncesine deger veriyor.esim.bana aslinda guvenmemekte de hakli.evlendigimden beri bir kere telimi kaybettim.bir kere anahtari iceride unuttum actirdik kapiyi.gecende sehir disina gittik duguj icin .geve yorgun argin donduk.bebek uyuyor eve giricez.meger anahtari kaybetmisim.gece gece cilingir aradik kimse acmadi.mahvolduk.ben komsuda yattim esim catida yatti.bana sinirlendi cok ama.bisey de demedi.aslinda o gunden beri bu dusuncelere daldik.gittim.tabi oncesinden de dusunuyordum da
Evet maalesef iki yilda iki cocukSizin isteğiniz çok ilginç değil mi ? Baskın kadın nasıl bir şey , siz eşinize güç mu uygulamak istiyorsunuz ? O evin sorumluluğu sadece size mi ait . Bir de 2 yıllık evlisiniz ikinci çocuğa mi gebesiniz çözemedim
Giyinme benzer birşeyi yaşadim biara kendimi öyle bir bırakmistimki saçlar dağınık üst baş dağınık .aynen kendimi öyle hissediyordum bende .sende giyimini tarzını değiştirsen özgüvenin gelir yerine .bende öyle olduYani aynen nasil.anlatacgimi.bilemedigim.icin bu sekilde soyledim.yani yasam tarzlari evleri giyinisleri herseyo bizden cok daha farkli.ilk tanismada geldiklerinde evi bizleri oyle bi suzusleri vardi ki.hatta nisanim.oldugu zaman cogu akrabam.bana sey dedi.takma.kafana kizim.cocuk seni sevip begemdiyse onalrin.begenisi onemli degil dedi.oysa hicbirsey dememistim.ama ortadaydi hersey
Neden terapi seçeneğini degerlendirmiyorsinuz ?Evet maalesef iki yilda iki cocuk
Hayir baskin derken duygusal anlamda yani esi ona guveniyor..kendisi yapabilcegine inaniyor.mesela cok acayipdir ki.ben evlenmeden once 5 sene calistim.calistigim kurumda kadrolu degildim ama.mudurumuz istifa esince bile gecivi olarak mudur olarak beni kuruma gorevlendirdiler.gecici olarak tabi.ve o sirada cesitli organizasyonlar olmasi gerekiyorsu okulda.ve hepsini hallettim evet stres yaptim ama hallettim.yani bu derece kendimi kotu hissetmiyordum.ama evlensigimden beri sanki esim hastane isimi bile saglik ocagi isini bile halledemicekmisim.gibi her an yanimda.evet belki yardimci olmak icindir ama o zaman ben niye boyle.hossediyorumSizin isteğiniz çok ilginç değil mi ? Baskın kadın nasıl bir şey , siz eşinize güç mu uygulamak istiyorsunuz ? O evin sorumluluğu sadece size mi ait . Bir de 2 yıllık evlisiniz ikinci çocuğa mi gebesiniz çözemedim
Esime.sorunlarim.var psikologa gitmek istiyorum diyemem.zaten onceden gittigimi biliyor.e devletten vs gormus.kasima.gozume yuzume cok takardim takintidan gittim dedim.simdi ne diyicem ozguvensizlik miNeden terapi seçeneğini degerlendirmiyorsinuz ?
Açıkçası eşim böyle olsa bir süre sonra bende benimle bir ortamda bulunmasını istemem. Kimseyle muhatap olmuyorsanız muhtemelen ya suratınızı asıp oturuyorsunuz yada tv telefonla falan ilgileniyorsunuz. Üstelik 2 senedir böyleymişsiniz.kuzenler teyzeler vs kalabalik takiliyoruz hep.ve her gittigimde kimseyle pek muhatap olmuyorum.icimden gelmiyor.2 yildir boyle.
Benim .su hayatta tek istedigim sey ozguven.onun disindaki seyler insani insandan ustun yapmiyor bence.hangi okulu bitirisem bitiriyim ozguven yoksa yine ezik hissedicem.esim memur bende okul oncesi ve ilahiyat mezunuyumNe iş yapıyorsunuz? Eşiniz ne iş yapıyor? Bide ailelerinizin eğitim durumu nedir? Bu eziklik sadece giyim kuşamdan kaynaklı değil bence. Sizden üstün olduklarını düşündüğünüz başka şeyler vardır
MaalesefAçıkçası eşim böyle olsa bir süre sonra bende benimle bir ortamda bulunmasını istemem. Kimseyle muhatap olmuyorsanız muhtemelen ya suratınızı asıp oturuyorsunuz yada tv telefonla falan ilgileniyorsunuz. Üstelik 2 senedir böyleymişsiniz.
Bu kadar mesafeli bir evlilikte iki çocuk nasıl yaptınız ? Uzun uzun açıklama yapmanıza gerek yok ihtiyacim var diyebilirsiniz . Peki gitmeyip nasıl cozeceksiniz . Daha önceki süreç bitmedi değil mi kendiniz birakrinizEsime.sorunlarim.var psikologa gitmek istiyorum diyemem.zaten onceden gittigimi biliyor.e devletten vs gormus.kasima.gozume yuzume cok takardim takintidan gittim dedim.simdi ne diyicem ozguvensizlik mi
Maalesef
Ama dedigim gibi her ortamda boyle degilim .mesela esimin baba tarafi var.esimin halalari yani.onlar kendi ailem gibi.onlarin yaninda asla boyle hissetmiyorum.gecen bayramda 12 lere kadar muhabbet ettim.amadedigik gibi esimin teyzeleri vsheran birlikte oldugu akrabalariyla boyle bi baslangic oldu.degisir dedim ama boyle kaldi gittiAçıkçası eşim böyle olsa bir süre sonra bende benimle bir ortamda bulunmasını istemem. Kimseyle muhatap olmuyorsanız muhtemelen ya suratınızı asıp oturuyorsunuz yada tv telefonla falan ilgileniyorsunuz. Üstelik 2 senedir böyleymişsiniz.
Yani evlendogimizde zaten esik cocuk istedi hemen.ben 1 yil duralim istiyordum ama.karar verdik oldu.ikincisi plansiz olduBu kadar mesafeli bir evlilikte iki çocuk nasıl yaptınız ? Uzun uzun açıklama yapmanıza gerek yok ihtiyacim var diyebilirsiniz . Peki gitmeyip nasıl cozeceksiniz . Daha önceki süreç bitmedi değil mi kendiniz birakriniz
Ben evliyken gittim. Evliliğin ilk zamanları eşimle bir takım sorunlar yaşadık. Önce çift terapistine gittik. Sonra ben birkaç seans tek gittim. Bunun utanılacak saklanacak bir yanı yok. Nasıl bir yerin ağrıdığı zaman doktora gidersin. Psikoloğa gitmek de o kadar doğal bir şey. Geçin artık bu kafalarıEsime.sorunlarim.var psikologa gitmek istiyorum diyemem.zaten onceden gittigimi biliyor.e devletten vs gormus.kasima.gozume yuzume cok takardim takintidan gittim dedim.simdi ne diyicem ozguvensizlik mi
Benimde elektrik alamadığım insanlar var ama bunlar hep görmek zorunda olduğum kişiler olduğu için mümkün olduğunca ortama ayak uydurmaya çalışırım.Ama dedigim gibi her ortamda boyle degilim .mesela esimin baba tarafi var.esimin halalari yani.onlar kendi ailem gibi.onlarin yaninda asla boyle hissetmiyorum.gecen bayramda 12 lere kadar muhabbet ettim.amadedigik gibi esimin teyzeleri vsheran birlikte oldugu akrabalariyla boyle bi baslangic oldu.degisir dedim ama boyle kaldi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?