- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Evlenmeden once calisiyordum.asiri azimli ve hirsliyim.yani tek odagim basarili olmak oluyor.is arkafaslarimla vs de genelde hep iyiyimdir.5 yil calismistimYa çok yanlış düşünüyorsunuz . Tek problem bu değildir belki. Sağlam bir klinik psikolog ile terapiye başlayın. İnsanlar neleri neleri çözüyor. Geciktirmeyin. İş yerinde nasilsiniz ?
Anladım da bu şekilde nasıl sürdürüyorsun evliliği?Mesela soyle anlatiyim.arkadasimla annemle kardesimle nasil yakinsam.esimle de oyle olmaliyim dimi.ama iyle degil.arkadasimla kardesimle en basiti su binada tanidigim 2 yillik komsularimla bile carsiya ciksam daha rahatim.aa sıkılirmiyizi diye dusunmem.ama.eskmle ciktigimda sıkılcak mi vs dusuncelerle ezik hisseidyorum kendimi.oysa en yakinim
Lütfen en kısa zamanda başlayın . Hayatınız düzene girsin . Çözümü belki de çok basit olan şey için . Cinsel hayat , sosyal hayat hep zorluk ne gerek var kim belki eş ve aile karşısında performans kaygisniz var. Bu ozguvensizlik değildir belki de ?Tutuyor iste.bi onceki sorum zaten guzel cumleler kuramamamdi.cinsellikte hafta 2 3 defa ama asla istedigim gibi degil.istedigim seyleri bile yapamiyor soyleyemiyorum.rahat degilim kisaca
Anlıyorum sizi umarım güzel şeyler olur hakkınızda . Hayatınızı güzelleştirmek sizin elinizde , daha çok keyif alınEvlenmeden once calisiyordum.asiri azimli ve hirsliyim.yani tek odagim basarili olmak oluyor.is arkafaslarimla vs de genelde hep iyiyimdir.5 yil calismistim
Hatırladım önceki konunuzu. Bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler. Burada vakit harcamak yerine destek almaya başlayınEvlenmeden once calisiyordum.asiri azimli ve hirsliyim.yani tek odagim basarili olmak oluyor.is arkafaslarimla vs de genelde hep iyiyimdir.5 yil calismistim
Nobel falan alır, bir alanda çığır açar, herhangi bir alanda başarı vs. gösterir, o zaman gurur duyarım ben yani.Siz neden gurur duyuyorsunuz anlamadim ben. Eşimle bir ortama girince gururlanmak ne alakahic gururlanmak veya ezik hissetmek gibi seyler dusunmedim. Normal girip cikiyoruz işte ortama.
Ama olay kendini yetersiz görüp karşı tarafı ideallestirmek. Objektif degerlendirme yapamıyorNobel falan alır, bir alanda çığır açar, herhangi bir alanda başarı vs. gösterir, o zaman gurur duyarım ben yani.
Şadiye teyzenin kocasının gözüne girdi diye gurur duymam yani. En popüler akraba ödülü verip madalya takacak halim yok.
İşte ben de onu diyorum ya Minerva. Akrabalar seni sevse ne sevmese ne.Ama olay kendini yetersiz görüp karşı tarafı ideallestirmek. Objektif degerlendirme yapamıyor
Bana asıl garip gelen bu oldu, eşinize kendinjzj kanıtlamaya mi çalışıyorsunuz acaba ? Eşinizin ailesi çok önemli değil mesafeli olmak en güzeli ama esinizle çıkınca neden rahat olamıyorsunuz ?Mesela soyle anlatiyim.arkadasimla annemle kardesimle nasil yakinsam.esimle de oyle olmaliyim dimi.ama iyle degil.arkadasimla kardesimle en basiti su binada tanidigim 2 yillik komsularimla bile carsiya ciksam daha rahatim.aa sıkılirmiyizi diye dusunmem.ama.eskmle ciktigimda sıkılcak mi vs dusuncelerle ezik hisseidyorum kendimi.oysa en yakinim
Nobel falan alır, bir alanda çığır açar, herhangi bir alanda başarı vs. gösterir, o zaman gurur duyarım ben yani.
Şadiye teyzenin kocasının gözüne girdi diye gurur duymam yani. En popüler akraba ödülü verip madalya takacak halim yok.
Benim gocam yok, tamam mı yok!Ben en son eşim terfi ettiginde gururlanip ilan etmiştim eşe dosta.
Ama nebileyim yani ortada bir neden yoksa niye gururlanayim ortama girdik diye.
Benim eşim de hoş sohbetlidir konusur ortamda ama gururlanmadim yani o da onun karakteri neyine gururlanayim herkes konuşkan olmak zorunda değil, ben konuşmam pek akraba içinde ozellikle eşimin ailesi kalabalik toplanmissa cok az muhabbet ederim.
Benim gocam yok, tamam mı yok!
Ya ben zaten sevmiyorum kalabalık aile toplantılarını. Komün halinde yaşamak bana göre değil. İlerideki eşimin ailesi bana bayılmasa da olur yani.
Sevmeyene eziyet gibi ya.Bizim ailemiz kucuk, ben tek cocugum akrabalar da kalabalik ve cok cocuklu degiller. Alisik degilim zaten kalabalik akraba toplantilarina ama eşimin ailesi kalabaliksenede 2 defa filan toplanma denk gelebiliyor, 2 senedir olmadi tabi ama olunca ona da iştirak ediyorum yani konusmasam da.
Sevmeyene eziyet gibi ya.
Bayramda falan iki kişi sakince evimde oturmayı tercih ederim yani. Sabahın beşinden itibaren otuz kişi kavurma bekleyeceğime yani. Niye goca bulamadığım belli bence.
Uzuldum. Arkadaslarinin yaninda oldugun gibi davranirken hayat arkadasina kendini begendirmek icin kendini kasıyorsun. Bu cok kotu. Oysa o seni oldugun gibi kabul etmeli. Sanki tum hayatinin tek amaci evlenmekmis de istedigin olmus ve onu kaybetmemek icin de herseyi goze alan, kaybetmekten korkan biri gibisin. Oysa iliskilerde bu ihtimal hep vardir. Bu korkuyla yasayamazsin. Bir omur de kendini kasamazsin. Kendin olsan belki daha cok sever seni. Ozguvenini kazanmak icin kisisel gelisim videolari izle youtube da, kisisel gelisim kitaplari oku. Sosyalles. Calismiyorsan bir ise gir. Hayatinin tek amaci esin olmamali. Merkeze esini koymussun.Ya gorucu usulu de aslinda arkadas tanistirmasi gibi de diyebiliriz.onun is yerindeki arkadasinin annesiyle benim annem tanisiyorudu.oyle boyle
Maalesef ozguven konusunda cok eksigim.cok sosyal bi insan degilim.ama arkadaslarimla ailemle.kardserimle galan cok eglenirim.eglenceliyim.yani.esimle nisanlilik doneminde bu yuzumu gostermeremedim ona.utangacliktan vs evlenince degisir dedim ama hala ben arrkadaslarimla ve ailemle cok farkli kisiyim.esimle cok farkliyim.daha kasintiyim onun yaninda .hep boyle dusunerek haraket ediyorum.her aklima geleni soylemiyorum.ona gecen de dedim rahat degilim hala seninle dedim .uzuldu sebebini sordu ama boyle yani
Yani hap vs kullandim.sonra doktor sadece konusma olarak devam etti.ama ozguven eksiligi ben ce doktor hap vs ile halledilcek bisey degil.bence kaderim bu yani.kizkardesim ozguvenlj mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?