eşim için hazırladığım sofram

ttuugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
57
0
86
İstanbul
belki fikir olur sizlerede.özel günlerde güzel sorfalar çok hoş oluyo.yalnız kaşık çatalların yerleri yanlış olmuş.biraz hızlı hazırlamıştım.
dscf1049u.jpg

dscf1050m.jpg
dscf1054j.jpg

cok güzell olmuş
ellerinize saglık..
buarada sayenizde ceyizime aldıgım yemek takımının sofrada durusunu gördüm :69:

tatlılara bayıldım :) ellerine sağlık..

belki fikir olur sizlerede.özel günlerde güzel sorfalar çok hoş oluyo.yalnız kaşık çatalların yerleri yanlış olmuş.biraz hızlı hazırlamıştım.
dscf1049u.jpg

dscf1050m.jpg
dscf1054j.jpg

canım masanı çok beğendim Rabbim eşinle ömür boyu mutluluklar nasip etsinmasanın son halimi bu?
bıçak yanlış yerde dediğin gibi ve bardaklarda ters yerde

tatlı kaşığın yok

masadaki o çiçikli mumlara bence gerek yok zaten ayaklı mum var onları kullanmak istersen odanın zemininde kullana bilirsin eşin odaya girerken lambaları kapatıp slow mizik açık gözünü kapatıp eşinin odaya götürüp odanın ortasında gözünü açıp dans edebilirsin... Çiçekleri ise masaya koyup süsleyebilirsin

bardağın bir tane meyve suyu yada kola ne içecekseniz onun içinde bir bardak koyarsan daha zengin gösterir sofranı

o beyaz tabakta köfte var galiba ya onu ana yemeği yerken tabaklara koysandın yada onun içinde siyah tabak kullansaydın tatlım

masanın iki baş tarafınada servis açabilirdin ama bende senin gibi yanlara hazırlıyorum eşime rahat ulaşabileyim diye ona yemek yedirmeyi seviyorum :)

Allah ağız tadınızı bozmasın tatlımm

Son düzenleme:
hoş olmuş canım mutluluk size :) ben de hazırlamak istiyorum hep ama eşim hep benden öncee eve gidiyor bütün planlarımı bozuyor ama o bana hazırlıyor :):):) yemekler dışardan olsada yine mıutlu oluyorum:1::1:

Harika gözüküyor, çoktan afiyet olmuştur kesin :D

Bizde hazırlıcaz mı acaba böyle cicili sofralarrrr :)

Back
X