Eşim için hazırladığım sürpriz doğum günü:))

wuwww.. böyle romantik bir eşe sahip olduğu için eşin çok şanslı canım..birlikte nice senelere çıkın inş. mucuk

Yafff ben yapacak olsam benimki herhalde neoldu elektriklermi kesildi diye sorarr..sırnaşık şey<sırnaşık şey

Sürpriz yapmayi da yapilmasini da cok severim.10 senelik evliyim ve bu seneler icinde benimde cok güzel sürprizlerim oldu esiminde.Unutamadigim bir kac bisey var.Onlari hatirlayinca yüzümde gülücükler olur.Allah mutlulugunu daim etsin canim.Cok güzel bir fikir.

Selam canlar kreŞımız baŞlayınca bayram falan gıremedım gÜzel yorumlarınız ıÇın teŞekkÜrler

Uuuwww Harikaaa :) İyiki Doğdu Enişte Bey..

Ağzınızın Tadı Bozulmasın Cnm :)

Çok ince bir düşünce ve güzel bir görüntü.
Hayırlı uzun ömürler dilerim.
Ailenize de sonsuz saadet..

ayy çok güzel bir sürpriz olmuş çok ince düşünmüşsün...eşin çok şanslı senin gibi şen şakrak bir eşe sahip olduğu için...

bayıldım suprızıne kac kısı dusunur kı boyle bısey cok nadır ınsanlardansın supersın bence esın cok sanslı suprız cok hos evlı olsam dedım ıcımden bende yapsam ama ne yazık kı oyle bırının b sı bıle yok mutluluklar bır omur sursun dılegımle nıce nıce dogum gunlerınız olsun ..

hepinize teşekkürler saolun güzel dilekleriniz için daha güzelleri sizin olsun

güzel olmuş emeğine sağlık :)) eşininde doğum günü kutlu olsun bak bir ekim daha geldi..

hemide geldi nabcam ben yav

teşekkürler canım

ay romantizm bu işte. tam benlik. seneye bende yuvamı kuracağım. bu fikri de kullanırım. teşekkürler.. mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…