Eşim için sağlık raporu nereden alabilirim? (Ankara)

Beni tanıdılar sen kaç dedim eşime, bari o kurtarsın kendini...Forumda rapor için tavsiye istenmiş verilmiş onlarca defa, nedir yani?

Beni tanıdılar sen kaç dedim eşime, bari o kurtarsın kendini...Forumda rapor için tavsiye istenmiş verilmiş onlarca defa, nedir yani?
telefondan yaziyorsaniz numaraniza kadar ulasilir. ya da ipden. vakti bol birinin sikayetine bakar durum. sizi baya rahat gordum. hem esinizi hem bi once ki rapor yazan saglik ocagi doktoruna kadar gidebilecek bir konudaki alayci tavriniz ilginc gercekten. sucun orneklerinin olmasi sizin yaptginizin normal oldugu anlamina gelmez.

O zaman o bahsettiğim konu başlıklarına da benzer uyarıları yazmanız için oralara alalım sizi, burada yeterince (!) aydınlattınız herkesi...

O zaman o bahsettiğim konu başlıklarına da benzer uyarıları yazmanız için oralara alalım sizi, burada yeterince (!) aydınlattınız herkesi...
ben bu konuya denk geldim belirttim. diger konulara yazma gibi ulvi bi gorevim oldugunu dusunmuyorum. isinize gelmediginden cevabim tabi ki normal karsilamicaktiniz cevabimi. ama sahte rapor demektir bu. acin okuyun netten cezalarini.

ben bu konuya denk geldim belirttim. diger konulara yazma gibi ulvi bi gorevim oldugunu dusunmuyorum. isinize gelmediginden cevabim tabi ki normal karsilamicaktiniz cevabimi. ama sahte rapor demektir bu. acin okuyun netten cezalarini.

"sahte rapor demektir" e kadar ciddi ciddi okudum ama orada güldüm artık:) siz sahte rapor nedir, usulsüz rapor nedir, fenni yönden uygun olmayan rapor nedir bi onları araştırın isterseniz bana akıl vermeden önce :)

"sahte rapor demektir" e kadar ciddi ciddi okudum ama orada güldüm artık:) siz sahte rapor nedir, usulsüz rapor nedir, fenni yönden uygun olmayan rapor nedir bi onları araştırın isterseniz bana akıl vermeden önce :)
hasta olmayan birine hastadir raporu vermek sahte degildir de nedir pardon? siz bunun yasal oldugunu da birazdan ima ederseniz hic sasirmam. umarim vakti bol biri cikar ve sizi sikayet eder.

Almadım. Almak da suçtu o zaman da fark etmez yine de her doktor vermiyordu ya tanıdıkla yalvar yakar ya da hastabakıcılara para vererek onları aracı koyup alıyordun. Şimdi kurallar çok daha katı, doktorlar böyle durumlarda meslekten men ile karşı karşıya. Artık öğrencilere bile cidden hasta olmadıkça 1 günlük rapor vermiyorlar. İstediğiniz şey suç.

Rapora ihtiyacın olacak bir sağlık durumun olsa doktor verir zaten, illegal yollara, para teklif etmene gerek kalmaz. Demek ki raporluk bir durumun yok ki, parası neyse verelim diyerek illegal yolları araştırıyorsun. Yaptığın şey yanlış, umarım halledemezsin.

Rapora ihtiyacın olacak bir sağlık durumun olsa doktor verir zaten, illegal yollara, para teklif etmene gerek kalmaz. Demek ki raporluk bir durumun yok ki, parası neyse verelim diyerek illegal yolları araştırıyorsun.

Ya heyet raporu gibi bir şey arıyor herhalde ama bildiğin suç bu ve buradakileri de suça teşvik ediyor ne kadar çemkirirse çemkirsin olay bu. Hiçbir doktor da vermez belki eskiden veriliyordu ama şu an çok sıkı denetim altındalar doktorlar. Bir hekim arkadaş gelip yazsa keşke şuraya.

Konu TCK 204/2'ye göre suç teşkil ettiğinden, sitede yasalara aykırı içeriklerin paylaşımının yasak olması sebebiyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…