- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
Gözüme uyku girmedi bir türlü. Buraya yazıp biraz rahatlayım ve fikirlerinizi alayım... aslında yazacak çok konu var ama özet geceyim. Eşimin ailesinin yanındayken beni yok sayması ve hep geri plana atması asıl problem. Mesela esimin ailesi ve teyzesi 1 haftadır bizdeler. Gündüz dışarı çıkıp geziyorlar. Dün birden rahatsızlandım ve annem gelip beni hastaneye götürdü sonra da annemlere gidip yattım. Eşim geldi sen dinlen ben babamin bi işi var onu halledip geleyim dedi. O sırada ben daha kötü rahatsızlandım. Annem de eşimi aradı geldi ve tekrar başka bir hastaneye gittik. Teyzesi yolda sürekli aradı. Biz de gelelim merak ediyoruz diye. Eşim beni hastaneye bırakıp tekrar bunları almaya gitti. Sanki beni çok düşünürler... yani o hastalık anında esim yanımda diildi. Bunu soyledigimde onlar da merak etmis dedi. Ama bugün bir uyandım evde kimse yok. Küçük de bebeğim var. Bunlar yine gezmeye gitmiş. Kendime mi bakayım bebeğime mi bu halimle. Güya bugün döneceklerdi işleri uzadı. Yaptıkları herşey batıyor. Eşimin de sürekli onları haklı çıkartması beni iyice çıldırtıyor....