- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Merhaba bana bu saatte konu actiran sey su : bugun kizimiz biraz halsiz diye kizimla ben sadece alisverise ciktiik..esimde aksam bir havuzda degisik standlar yapmislar icki,yamek, muzik gibi..arkadaslaryla oraya gitti..gittiginden beri 2 kere aradi cocugu ve beni sordu.beni cok sevdigini yer 3 metrelik yurumede 2 metrede beni düsündügü,onun icin nefes hersey oldugumu soyledi kapattik..her zaman disari cikan bi erkek degil.cok nadir cikar. evden ise isten evedir..ama bu sefer ters zamanda cikti.cocugun atesi 40 oldu. ve ben napicami sasirdim esim resmen sarhos olmus ..aradin dim sacmaliyorkizdan bahsetneden kapattim telefonu..halada yok yani...insanin aklima hersey geliiyor aldatirmi mi oylemi bolye mi.. neden bizi birakti biliyordu kiz atesi cikiyor.isvicrede hava cok guzel olmuyor her zaman. boyle seyler cok az yapiliyor..yoksa herkes hep disco barda muzik yada iciki oluyor..boyle pek olmuyor..bu gune denk geldi diyorum..ama genede kiziyorum hala evde degil saat 1.40..gelde simirlenme ..sizce nasil davranmaliyim eve gelince kizmalimiyim.yoksa ayda yilda bi cikti kizimin atesinin ustesindende geldim bosver sus mu yapim yada neee??
Son düzenleme: