• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ickili ve disarda nasil davranmaliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Merhaba bana bu saatte konu actiran sey su : bugun kizimiz biraz halsiz diye kizimla ben sadece alisverise ciktiik..esimde aksam bir havuzda degisik standlar yapmislar icki,yamek, muzik gibi..arkadaslaryla oraya gitti..gittiginden beri 2 kere aradi cocugu ve beni sordu.beni cok sevdigini yer 3 metrelik yurumede 2 metrede beni düsündügü,onun icin nefes hersey oldugumu soyledi kapattik..her zaman disari cikan bi erkek degil.cok nadir cikar. evden ise isten evedir..ama bu sefer ters zamanda cikti.cocugun atesi 40 oldu. ve ben napicami sasirdim esim resmen sarhos olmus ..aradin dim sacmaliyorkizdan bahsetneden kapattim telefonu..halada yok yani...insanin aklima hersey geliiyor aldatirmi mi oylemi bolye mi.. neden bizi birakti biliyordu kiz atesi cikiyor.isvicrede hava cok guzel olmuyor her zaman. boyle seyler cok az yapiliyor..yoksa herkes hep disco barda muzik yada iciki oluyor..boyle pek olmuyor..bu gune denk geldi diyorum..ama genede kiziyorum hala evde degil saat 1.40..gelde simirlenme ..sizce nasil davranmaliyim eve gelince kizmalimiyim.yoksa ayda yilda bi cikti kizimin atesinin ustesindende geldim bosver sus mu yapim yada neee??

Son düzenleme:
Kızın kaç yaşında ve atesi düştü mü? bu önemli bence...

Buraya konu açabildigine göre pek de kontrol edemedigin bir şey olmamış...kızın iyi sanırım.

Eşin giderken izinli gitmiş,alışkanlığı yokmuş,arada iki kez aramış ...

İçmiş sarhoş olmuş...adam oraya giderken içki alacagını tahmin etmiştin sanırım.

Alışkın degil ki sarhoş,bence büyütme.

Burada eşin suçlu degil .

Sadece talihsizlik olmuş kızın rahatsızlanmış.

Sadece ayılınca kızının ateşi çıktıgında tek başına tedirgin oldugunu ve onun yoklugunu hissettigini ifade et yeter.

Büyütecek bir durum yok bence...aldatma dersen evden işe işten eve bir adam ilk fırsatta bunu yaparsa başka sorunlarınız var demektir.
geçmiş olsun

Bu gece eve geldiginde hic birsey deme, zaten gelince sizar kalir buyuk ihtimal. Yarin ayik kafa ile al karsina konus, bir daha boyle birsey yapmasin. Cocuga dsa mumkun mertebe sivi birseyler ver icsin bol bol. Sirkeli suyla islattigin bezi koltuk altlarina koy, isindikca yeniden serin su ile islat. Aspirin verme, alerji yapabilir, ates dusurucu baska birsey verebilirsin bu geceyi atlatmak icin. Atesi cok fazla cikarsa ilik bir banyo yaptir.

Bu gece eve geldiginde hic birsey deme, zaten gelince sizar kalir buyuk ihtimal. Yarin ayik kafa ile al karsina konus, bir daha boyle birsey yapmasin. Cocuga dsa mumkun mertebe sivi birseyler ver icsin bol bol. Sirkeli suyla islattigin bezi koltuk altlarina koy, isindikca yeniden serin su ile islat. Aspirin verme, alerji yapabilir, ates dusurucu baska birsey verebilirsin bu geceyi atlatmak icin. Atesi cok fazla cikarsa ilik bir banyo yaptir.

Srnin drdiklerini hep yaptim atesi dustu sabaha katsi gene cikti..esim bana sacma sapan mesajlar atmis sirf alfabe abdg gibi bende sradim nerdesin nerde oldugunu bile bilmiyodu polis onu tren istasyonuna virakmis vize yakin aradi gulmekten okuyo bende guldum sscma sapan konusuyo gittim aldim ordan onu eve getirdim..hic bisey demedim herkes kendi hatasini kendisi bilsin..arabanin anahtarini kaybetmis sonra telefonu kirilmis bunlar basil oldu kendisi bilmiyo.bana dedi sen al diyisun telefonu yanima bak boyle oluyo.o arada kizdim hem suclu hem guclusun kirilma diye sesimi cikarmadim dedim..denin soyledigine bak sen bana msj yazmadaydin aramazdim merak ettim bisey mi oldu yazamadin diyw desim.ben kontrolcu degilim.dedim ve hicde etmem arada vi insanin aklina kotu seyler gekiyir ama olacaklari kontrol ederek engelkicemi sanmayanlardanim..her neyse ozur diledi..halada halsiz..:)))

Srnin drdiklerini hep yaptim atesi dustu sabaha katsi gene cikti..esim bana sacma sapan mesajlar atmis sirf alfabe abdg gibi bende sradim nerdesin nerde oldugunu bile bilmiyodu polis onu tren istasyonuna virakmis vize yakin aradi gulmekten okuyo bende guldum sscma sapan konusuyo gittim aldim ordan onu eve getirdim..hic bisey demedim herkes kendi hatasini kendisi bilsin..arabanin anahtarini kaybetmis sonra telefonu kirilmis bunlar basil oldu kendisi bilmiyo.bana dedi sen al diyisun telefonu yanima bak boyle oluyo.o arada kizdim hem suclu hem guclusun kirilma diye sesimi cikarmadim dedim..denin soyledigine bak sen bana msj yazmadaydin aramazdim merak ettim bisey mi oldu yazamadin diyw desim.ben kontrolcu degilim.dedim ve hicde etmem arada vi insanin aklina kotu seyler gekiyir ama olacaklari kontrol ederek engelkicemi sanmayanlardanim..her neyse ozur diledi..halada halsiz..:)))

Canım kırk yılın başı böyle bişey olmuş,üzülme bak özürünü de dilemiş:ssz: bünye alışkın olmaynca saçmalamış çok normal..bu arada geçmiş olsun.

ateşi düştü mü yavrucağın?

Back
X