eşim ikidir kahvaltının yüzüne bakmadan çıkıp gitti işe:/

Siz de ona isten dondugumde her aksam yemegin ve sofranin hazir olmasini istiyorum deyin bakalim ne tepki verecek , sinirlerim hopluyor boyle seylere , hem boyle bir talepte bulun hemde kalk git

Şimdi çekip gidesim var ama nereye bilmiyorum.
güldürdün beni sabah sabah:)

Beklenti belirtmek ne demek ya ?
Evde eşisiniz siz onun . Eşiniz kendine ücretsiz hizmetçi tuttuğunu düşünüyor sanırım .
Çalışıyorum ve bana böyle bir teklifle gelse 18 yıllık eşime "az yede kendine bir uşak tut" derim...
Kadınlar kulubü sayesinde kocamın değerini anladım yemin ederim...

bizde de kural gibidir, evde kahvalti yapilir,
bunu demesinde bir sey yok bence, her ailenin yasantisi farkli.

ama elbette kadin yapar deyince bir sarteller atmiyor degil, kim uygunsa, kim seviyorsa, kim erken kalkiyorsa o yapar veyahut sirayla yapilir.

Yahu ben mi konuyu yanlış anladım.
Çoğunluk kahvaltıyı hazırlamanıza takmış.
Sizin sorununuz (anladığım kadarıyla) eşinizin kahvaltı etmeden evden asla çıkmadığı ancak tartıştığınız için eşinizin rutinini yerine getirmeden gitmiş olması değil mi?

Evde kahvaltı yapılmaz demedim ayrıca o da kim uygunsa hazırlayabilir demedi. Ben 20 aylık çocukla, gece en erken 1'de yatıp sabah zar zor kalkıyorum, ayrıca mesai saatlerim uzun, cumartesi de çalışıyorum, eşim cumartesi çalışmıyor mesela.

Sadece işimi de yapmıyorum, başka beklentilere de cevap vermek zorunda kaldığımdan aşırı yoruluyorum. Eşimin böyle bir beklentisi yok benden zaten bu şartlarda altından kalkamayacağımı bilir, daha esnek şartlarım olsaydı eğer zaten sıkıntı olmaz çünkü evde kahvaltı yapmayı severim, bahsettiğim kişinin mantığı gerekirse 1 saat erken kalkmalı mesela sabah 6 ya da 5 e uyuyamamışsın o kısmı dinlemiyor bile, ben kadının görevi olarak görülmesinden bahsettim açıkçası.

Ben yerinizde olsam artik kahvaltı falan hazırlamam sorarsa nasıl olsa hazirlasam da yemiyorsun benimde sabah istahim yok derim kapatırım konuyu

Sofraya saygısızlığa gelemem ben
Ayrıca eşinizin her sabah kahvaltimi hazir isterim lafına sinir oldum
Sanki hizmetcisine söylüyor
Su saatte kahvaltim hazir olsun diye
Hazırlayacagim varsa da hazirlamam bu tavra

Birde evlenmeden bole sart kosmak ne ya? Gun gelir kebap yersin gun gelir sogan ekmek. Gun gelir kral gibi kahvalti yaparsin an gelir ac bile kalirsin. Neden bu kadar onemli bu yemek isi?

böyle bi beklentisi olması bile saçma bana kalırsada.. diğer konuyu normal buldum. insanlar sinirliyken böyle şeyler yapabiliyo maalesef,düzelir aranız yine yersiniz yemeğinizi beraber :) sıkmayın canınızı lütfen .

bende sinirlendıgımde mıdeme vurur degıl sofraya oturmak yemek bıle yemem
ama su haksızlık
sızden neden hergun kahlvaltı beklıyor ?
bırlıkte hazırlayın bırlıkte yıyorsunuz sonucta ıkınızde calısıyorsunuz
kalvaltılıklar dolapta kahvaltılık kapların ıcınde hazır zaten
tek yapılacak olan omlet ve cay demlemek
yardım etse elıne mı yapısırmıs ıncılerımı dokulurmus hangısı olurmus ?

Evet öyle. Benim derdim sofranın ve benim yüzüme bakılmaması...

Haklısınız. burada gözden kaçan bir bilgi var ben şu an çalışmıyorum evlendim yeni bir yere taşındım iş arıyorum. Kendimden beklemediğim bir azimle kahvaltı hazırlıyorum şimdi sırf onu sevdiğimden destek olmak istediğimden. Ona çalışmaya başlayınca kahvaltı hazırlamak zor olabilir dedim.

Evlenmeden bu şartı koyduysa ve siz tamam dediyseniz hazırlamak zorundasınız evet en azından çocuklar olana kadar.

Evlilik bir çeşit anlasmadir. Taraflar isteklerini, huylarını anlatır. Karşı taraf kabul etmezse o evlilik olmaz, olmamalı.

Evlenmeden önce verilen sözler yapilmayinca insan çok üzülüyor.
...

Sinirli olunca kahvaltı yapmaması normal, büyütülecek bir mevzu değil.
. ...

Önemli bir detay, ya bağırıp çağırmayin , ya da gidip özür dilemeyin.

Bağırıp , kırıp döküp arkasından özür dileyen kişiler benim gözümde çok zayıftır.

Bağırmak zaten çok ucuz bir hareket , üstüne de bunun için özür dilemek daha vahim..

Yiğitlik öfke anında ortaya çıkar. Sakinleşince herkes özür diler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…