Esim ikinci cocuk asla istemiyor...

Reyyanzeyneb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
1
0
1
42
Merhaba hanimlar. Yasim 33, bir kizimiz var 19 aylik. Esim asla ve asla ikinci bir cocuk istemiyor. Bir cocuk yeter diyor. Benimde aklima prezervatif delme veya spermi siringayla/enjekte ile icime atmak geliyor. Birkac kez prezervatifi deldim ama adetim duzensiz oldugundam malesef yumurtlama donemine denk gelmedi. Yasim geciyor malesef ve cocuguma kardes istiyorum. Ama esim inatci ve dedigim dedik biri... bana lutfen akil verin... Allah razi olsun simdiden.

Şırınga ile ne yapmak geçiyor ne

Sırf yaşım geçiyor birinciye kardeş yapayım diye çocuk yapılır mı üstelik çocuk yapacağın adam asla diyor

Esin istemiyor ve sen onu kandirarak hamile kalacaksin. Dunyaya yeni bir nefes yeni bir can getireceksiniz hanimefendi bu ancak iki kisinin istegiyle olur.

Belki cocuk olsada yeterince sevmeyecek ilgilenmeyecek bu bi ihtimal Siz dogacak cocugunuza babam beni sevmiyor duygusunu yasatabilirsiniz.

Ben isteginizi cok bencilce buldum. Bunu esim bana yapsa bosanirim.

Ne güzel akillar bunlar ya. Çocuğu kendinize mi yapiyorsunuz hanimefendi. Sonra gelir konu açarsınız kocam eve barka uğramıyor diye. Bu ne bencillik...

He yap yap, sonra adam kendi çocuğundan nefret etsin.
Çocuk kararını iki kişi verir. Bir de prezervatif delmiş. Neyse ki olmamış. Ya bir de olsaydı.
Şaka mısın sen? Kafa mı buluyorsun bizle?
Normal bir insanin kendi evladindan nefret edecegini sanmiyorum. insanlar bilincli korunduklari halde bazen kazara cocuk sahibi olabiliyorlar. o zaman onlar cocuktan nefret mi etsinler. ayrica cocuk bakiminin buyuk bolumu anneye ait. anne karninda tasiyor doguruyor emziriyor. anne istemese baba istese hak veririm ama anne buna hazirsa bence cocuk guzel bir sey. kazayla oldu bitti iste ohh ne guzel. evladini atacak degil ya. hele bir dogsun nasil da sever kuzucugunu.

Hı hı evet. Baba sadece sperm donörü ya sanki. Çocuğun tek sorumluluğu anneye ait zaten, tıp ilerlese de babaya da gerek kalmasa.
Kazayla ya da korunma eksikliği ile çift taraflı ihmalle çocuk olması ayrı bir durumdur. Fakat babanın istemiyorum beyanının üzerine kondom delerek, arkadan iş çevirmek ayrı bir durum. Ben erkek olsam, bunu öğrensem bunun faturasını ağır keserdim şahsen.
İkinci kez baba olmayı istemediğim halde, korunma yöntemlerini sabote eden bir karım olsa ne yapardım bilemiyorum.
Bir de çocuk bakımı, sorumluluğu iki ebeveyn arasında eşit paylaştırılmalıdır. Bir tarafın ağır basması zaten yanlış bir şey, bir de bunu kanunlaştırmak ekstra yanlış.
Bu arada nefretten kasıt, sokağa atmak falan değil. Hazır olunmadığı halde evlat sahibi olan insanlar her zaman zorluklar yaşarlar. Kimi kabullenir kimi de kabullenemez. Kabullenemeyen bir örnek gördünüz mü hiç siz? Ben gördüm ve hiç tavsiye etmiyorum.

Şırıngaya sperm mi enjekte etcen Hahahaha koptum ya ) peki arkadaşım kocan sormicak mi sen hayirdir spermimi hatıra diye mi saklican? ?

Ben 2. Çocuk istemediğim halde kocam prezervatifini delip beni hamile bıraksa kıyameti koparırım herhalde. Adam evde daha fazla kalabalık istemiyor olabilir, bi bebek daha bakmak ağlama sesi duymak istemiyor olabilir, maddi anlamda yeni bi yük istemiyor olabilir, adamı evinden soğutmak için bile bile lades diyorsunuz. Net bir şekilde asla demiş adam. Bence zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…