Erkek İnfertilitesi Eşim İktidarsızlık Sorunu Yaşamaya Başladı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

keykey

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
654
32
643
- Yurtdışı
arkadaslar benim esimin ilk once sperm sayisinda dusmeye basladi vede sekil bozuklugu basladi bir tup bebek tedavisi olduk tutmadi simdide iktidarsizlik sorunu yasiyor ne yapicamizi sasirdik doktordan randevu al diyorum tamam tamam diyor ama almiyor sanirim gurur meselesi yapiyor neyse benim sormak istedigim psikoloktan mi randevu alsak cunku onceden bir sorunu yokmus lutfen yardim edin

lutfen okuyan arkadaslar bana yardimci olun su an cok moralim bozuk

canım önceden böle bişey yoksa,psikolojik olma ihtimali yüksek.Çocuğa şartlandıysanız onunla ilgili olabilir.Önce kafayı rahat tutmak gerek.Psikolog iyi olabilir.Ama sende eşini rahatlatabilirsin.Onunla konuş,rahatlat.Kafayı çocuğa takmayın.Emin ol ozaman herşey daha iyi olacak.Allah yardımcınız olsun..

strestendir. bebiş için gösterdiğiniz yoğun çabanın stresine girmiştir. ve açık konuşacağım ama seks hayatınız sadece bebek yapmak amaçlı olduysa, yani aradaki tutkuyu aşkı sevgiyi öldürmeye başlayıp sadece bebek için seks yapmalıyız demeye başladıysanız böyle bir durum yaşaması çok normal.

önce tedavi oluyorsanız doktorunuza yoksa üroloğa ve psikologa gitmenizi tavsiye ederim. olay hem psikolojik olabilir hemde belki hastalık manasında bişey olabilir. inşallah düzelirsiniz. sevişmeleriniz görev icabı yapmayın böylesini deneyin bide.

cevap yazdiginiz icin cok tesekkurler bende de sorun var yani tek tarafli degil ama uzuluyor farkindayim seks yapmaktan korkar oldu basarisiz olacak diye ilk defa sertlesme sorunu yasadik o anda ben nasil teselli edecegimi sasirdim nasil yardimci olabilirim onu kirmaktan korkuyorum

şartlanmayın yani. örneğin gece olunca sevişicez diye şart koşmayın kendinize. atıyorum yemekten önce olur farklı bir zaman olur mekan olur (mekan derken yatak odası dışında banyo olur filan) yani heyecan katın. iç çamaşırı alın giyin. erkekler önce bakarak uyarılırlar kadınların aksine. gün içinde cep telefonuna onu heyecanlandıracak mesajlar atın. bence faydasını görürsünüz.

keykey geçmiş olsun canım.sonradan çıktığına göre psikolojikdir büyük ihtimalle.arkadaşların yazdıkları çok doğru.çocuk yüzünden zehir etmeyin evliliğinizi güzelim.biraz rahat bırakın kendinizi bakın ozaman nasıl yoluna giriyor her şey.eşine destek ol ama kendinde kendini üzmeyi bırak,geceleri de gündüzleri de yaşanılır yapacak olan sensin...rabbim ne zaman vereceğini bilir siz sıkmayın canınızı...

şartlanmayın yani. örneğin gece olunca sevişicez diye şart koşmayın kendinize. atıyorum yemekten önce olur farklı bir zaman olur mekan olur (mekan derken yatak odası dışında banyo olur filan) yani heyecan katın. iç çamaşırı alın giyin. erkekler önce bakarak uyarılırlar kadınların aksine. gün içinde cep telefonuna onu heyecanlandıracak mesajlar atın. bence faydasını görürsünüz.

canim onerilerini zaten ben yapiyorum sorun bende oldugunu sanmiyorum cunku o da seninle ilgili degil diyor

canim onerilerini zaten ben yapiyorum sorun bende oldugunu sanmiyorum cunku o da seninle ilgili degil diyor

canımcım sen elinden geleni yapıyosan buna rağmen böyle bir durumla karşılaşıyosanız bi doktora gitmeniz en doğrusu olacaktır. a.s.

arkadaslar yorumlarinizin icin tesekkurler canim once sorun bendeydi belliydi sorunum tedavisiz cocugumuzun olmayacagini biliyorduk inanin cocuk icin degil cunku dogal yolla cocugumuz olmasi imkansiz; cocugumuz olmuyor diye ikimizin arasinda problem yo esim cok anlayisli birisidir
inanin buna uzuldugum kadar cocugum olmuyor diye uzulmedim; esim bu konuda cok rahat diyorum bir doktordan randevu al hic orali degil kesin gurur yapiyor

bu konuyu aciyorum konusmak bile istemiyor ama keciboynuzunu o tip seyleri kullanmak istiyor siparis etmistim esim soruyor ne zaman gelicek diye yani bu tip seyleri tedavi olmak istiyor

bencede bu durum psikolojikmiş gibi geliyor canım......umarım en kısa zamanda düzelir eşin..

Konuyu açmasanız da zamana bıraksanız.. Sizin sürekli onun iktidarsız olduğunu düşündüğünüzü biliyorsa o da takar. Sıkıştırmayın, akışına bırakın, olmuyorsa da üstüne düşmeyin. Erkekler bu konularda çok hassas. Sorun yokmuş gibi davranın..

insallah canim Allah kimsenin basina vermesin hele erkekler daha cok hassas bu konuda bizim gibi icini dokemiyorlar sadece susuyorlar bu daha kotu derdini anlatmiyorlar

simdi sizin yorumlarinizi okudukca kendimde de hatalar goruyorum ama hep bana ilgisiz diye dusunuyordum ve her firsatta dile getiriyordum esim alakasi yok dedikce ben inanmiyordum cok ustune gittim ama ne yapayim,
lutfen benide kendi yerinize koyun iki bucuk yildir evliyiz sanki evde arkadasisiz ama simdi anliyorum ona karsi haksizlik yapmisim

Canım kesinlikle psikolojiktir .Önceden böyle bir sorun yoksa bebek yapma stresi onu bu hale getirmiştir .Hiç üstüne gitme hatta özellikle çaba sarfetme .Çünkü senin çaba gösterdiğini farkettikçe durum ters teper .Erkeklerin çoğu seks konusunda psikolojik olarak çabuk etkilenirler.Eğer aradan uzun bir süre geçmediyse psikoloğa gitmesi için lütfen zorlama .Onu cinsellikten iyice soğutursun.Bir süre herşeyi oluruna bırak , hiç umurunda değilmiş gibi davran .Bak göreceksin her şey yoluna gitecektir .Sevgiler....

een dogrusu hicbirsey yokmus gibi davranmak beklemek en dogrusu, ama doktordan randevu almasi icin ikna edicem daha sonra bu konuyu hic acmayayim

Sonradan olduğuna göre psikolojik. Her erkek bir dönem bu sorunu yaşar.. Geçicidir eminim.
Ama yine de ürologa görünmesi gerekir. Üzme kendini..

Sonradan olduğuna göre psikolojik. Her erkek bir dönem bu sorunu yaşar.. Geçicidir eminim.
Ama yine de ürologa görünmesi gerekir. Üzme kendini..

insallah gecicidir canim senağlama her iki tarafida yipratan bir konu ben boyle dusunurken o kendi icinde neler dusunurdur kimbilir kiyamam ben ona cok seviyorum onu benim dogal yolla bebegim olamayacagini bildigi halde benimle evlendi hic bir zaman kalbimi bu konuda kirmadi

sevgili keykey birkaç yıl önce bir arkadaşımda aynı şeyi yaşamıştı,doktora gitmişlerdi doktor onlara bu işe yani hem bebek yapmaya hemde sex yapmaya biraz ara verin kendinizi dinlenmeye bırakın ama birlikte yine vakit geçirin; bu aradada eşinin psikologla seanslarıda devam etsin demiş ,bunlarda aynen deileni yaptılar bir süre ara verdiler ve sonuç olumlu oldu eşi düzeldi ama bebek biraz uaun bir aradan sonra oldu yani mutlu son :)umarım sizinde öyle olur sevgiler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X