Erkek İnfertilitesi Eşim İktidarsızlık Sorunu Yaşamaya Başladı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonradan olduguna gore psıkolojık dıyenlerdenım bende.Doktora gıtmesı ıcın bı sure teklıflerınızı kesın.Boyle bı durum yokmus gıbı davranın.Emınım doktoru gurur meselesı yapıyodur.Ama bu durumu yokmus gıbı sayarken de ona 'Neyse şikayetci degıl kabullendı sanırım en azından doktora gıt demıyo artık bende doktora gıdecegıme bu duruma katlanırım'seklınde dusundurtmeyın.Baslıkdan yola cıkarak soyluyorum tabıkı aranızda bu duruma ne dıyosunuz bılemem ama soyledıgım gıbı baslıkdan yola cıkarak tavsıye etmek ıstıyorum kı aranızda buna İKTİDARSIZLIK demeyın kı daha da ezik hıssetmesın kendını sızın karsınızda.
Umarım en kısa zaman da aşarsınız bı konuyu ve Allah bekledıgınız bebegı kucagınıza almayı nasıp eder.

Umarım geçici birşeydir bu canım.
İnsan bazen tahammülsüz olabiliyor bunu da en yakınına yansıtıyor nasıl olsa affeder beni diye düşünerek sanırım. Sende eşini kırmışsın anladığım kadarıyla.
Şu an için bence onun moralini yüksek tutmaya çalış.
Çok güzel bir akşam yemeği hazırla.
Sonra hal hatır sor güzelce.
Bu arada o akşam için özel ol biraz ;)
Sonra güzel bir kahve yap kocana otur yanına , deki canım ben seni istemeden kırdım üzdüm belki.
Kırdıysam seni özür dilerim , ben seninle hep mutluydum hep mutlu olacağım sen bitanesin aslansın kaplansın ver gazı ;)
Bi kaç gün daha böyle motive et kocanı.
Beklenen gün geldiğinde yine sorun yaşanırsa doktora gitmeyi teklif et , bende gidicem biliyorsun ama bu iki kişilik bir yaşam sende bana destek olmak için gel de ;)
Tamam derse yarına randevu alıyorum diyip günü belirle..
Psikolojik mi değil mi bilemiyorum aslına bakarsan ama psikolojik değilse yine de bir muayeneye gitmeniz gerekecek. Sen bence her ikisi içinde söz al.
Dualarım seninle.

arkadaslar benim gibi durumu olanlar tecrubelerini paylasirsaniz sevinirim esim bu konuyu acmiyor bile doktora hic gitmeyecek herhalde konuyu acmiyorum ama doktor lafi etsem kendine anliyor ne diyecegimi sasirdim

bu konu cok geri sayfalarda simdi
ama ben yinede benimle ilgili konuyu okuyan arkadaslara son durumumuzu yazmak istedim
burada bana yazanlardan hepinizden Allah razi olsun dediklerinizi yapmaya calistim ustune gitmedim bu konuyu kapattim oyle birsey yokmus gibi davranmaya basladim
ama sunu da diyemeden gecmiycem esim de aslinda beni istemediginden degilde biraz psikolojik bir durum oldugunu kendi agzindan duydum neyse
biz en son kasimda tup bebek yaptirmistik
o zaman sperm sayisi 8 milyon civarindaydi dun yumurtalarim alindigi zaman esimde sperm vermisti
tam 30 milyon olmus arkadaslar
bu sayiya ulastigimiza oyle sevindikki
keci boynuzu kuru uyguluyordum esim icin spermlerin daha kaliteli olabilmesi icin
cinsel hayatimiz da oncekine gore degismisti ikimizde mutlu olmaya basladik
eger sizinde esinizin bir gun olurda boyle bir sorun yasarsa ona hosgorulu olmaya calisin erkekler belli etmiyor ama bizden daha cok etkileniyorlar

seni çokiyi anlıyorum aynı olmasada bende bu konuyla ilgili çok şeyler yaşıyorum erkekleri çok etkiliyo bu gibi durumlar ne diyelim bilmiyorum

canım bende senin gibi yaşıyorum bu problemi
inanırmısın kaç ay oldu tık yok
bende artık çok soğumaya başladım cinsellikten ne yapacağımı bilemiyorum nereye kadar böyle gider bi çözümü olmalı diyorum ama...

bende artık çok soğumaya başladım cinsellikten ne yapacağımı bilemiyorum nereye kadar böyle gider bi çözümü olmalı diyorum ama...

canım eşimde değilde ben de soğukluk olmuştu firijit olmuştum. sonrasında atlattık çok şükür. canım diğer topikte de sana yazdım. böyle giderse evliliğinizi sürdüremezsiniz. evlilik sadece sex değil ama oda çok önemlidir. eşine sürprizler yapabilirsin. o şimdi kendini suçlu hissediyor ondandır. eşine daha fazla önem ver aranızdaki sorunları halledin sonrasında zaten her şey yoluna girer.

eşine o konuda gurur yapmaması gerektiğini göstermek için etkiliyici bi gecelikle sen ona yaklaş ve o ilişkiye girmek istese bile izin verme taki o sana yalvarana kadar buarada ilişkiden önce vazelin kullanki eşinin uyarılması geçmesin biraz açık yazdım ama derdine çare olsun diye

canım merhaba psikolojik durumu tetikliyor olabilir, ama fizyolojik birşey var mı diye de dr a başvurmakta fayda var...testesteron hormonunun düşmesi de bu durumu tetkliyor olabilir..bence hormon seviyelerini de baktırın....hem de bir an önce...erkeklerin bu durumu kabullenmeleri zor olabiliyor...hemen ikna et bence...testesteron hormonunun düşme tehlikesini söylesen bence hemen ikna olacaktır
inş hayırlısıyla bu durumu atlatırsınız kısa zamanda, acil şifalar
bir de çocuk olmuyor stresinden çabucak uzaklaşın bence, önemli olan ikinizin sağlığı ve ağız tadınız...çocuk olunca dört dörtlük hayatın bekleyeceği ne alum...çocuk olup da saydığım değerler (ağız tadı ve sağlık) gitse ne olacak...bu yüzden herşeyin hayırlısı

cnm sakın takma bu sorunu benim eşimdede oldu böyle problem stresten dolayı oluyor üstüne gitme eşini güzl kıyafetlerle karşıla güzel iççamaşırlar giy bak düzelecek benim eşim bunu bir hafta yaşadı test yaptığımız zaman oyüzden birde sorma psikiloğa git diye felen eğere 2 3 ayı geçerse ozaman de takmayın bende takmıştım netten araştırdım ve uyguladım şlimdi hiç problem yok çocuk konusu çok etkiliyor psikilojiyı cnm alllah can sağlığıyla bebbekelrimizi bizr gönderir cnm hadi iş başına geçŞeniz

Kizlar merhaba esimde de bu sorunlar yasanmaya başladı sertlesme problemi yaşıyor 2 yıllık evliyiz ilk zamanlardan beri erken bosalma sorunu vardi bu bir aydan fazladirda sertlesme problemi basladi sizde durumlar ne oldu duzelen biseymi tedavisi varmi
arkadaslar benim gibi durumu olanlar tecrubelerini paylasirsaniz sevinirim esim bu konuyu acmiyor bile doktora hic gitmeyecek herhalde konuyu acmiyorum ama doktor lafi etsem kendine anliyor ne diyecegimi sasirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X