eşim ile aramız çok kötü akıllll bekliyorum.

gamli baykus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
2
-1
86
İstanbul
merhaba;11 yıllık evliyim eşimle severek evlendik arasıra kavga ederdik ancak son yıllarda çok sık ve şiddetli kavgaalar oldu eşim herşey in aile arasında kalması fikrindedir. Saçma şeylerden kavga ettik çok üstüne gittim ve beni dövdü aileme haber verdim iş büyüdü eşim bana çok kızgın aileme haber verdiğim için ben onların yüzüne bakamam senide bırakmak istemiyorum diyor ama benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor ne yapıcağımı bilmiyorum düzeltemiyorum hiç bişeyi lütfen yarım edin

Ben bile kızgınım ailenize haber verdiğiniz için.. Polise haber verecektiniz!! Özür dileyeceği yerde, gerçek yüzü açığa çıktığı için dertlenmiş öküz. Siz de hâlâ ne yapacağım, bilmiyorum, düzeltemiyorum diyorsunuz?! Siz dövülmeyi haketmediniz!! Lütfen ilk önce bunu bir kavrayın ya

Aslında eşim çok iyidir bana karşı ama sinirlenince susmayı bilmediğimden bu oldu psikolojim okadar bozuk ki ne yapıcağımı nasıl davranıcamı bilmiyorum

Aslında eşim çok iyidir bana karşı ama sinirlenince susmayı bilmediğimden bu oldu psikolojim okadar bozuk ki ne yapıcağımı nasıl davranıcamı bilmiyorum
Allahtan eşiniz çok iyiymiş.. Bundan sonra siz de susmayı öğrenin, yerinizi bilin!

Eşiniz sizi dövmüş ama çok iyidir susmayı bilmediğim için oldu diyorsunuz . İnanamıyorum gerçekten kendinizi bu duruma düşürmeyin . Onun değil sizin onun yüzüne bakmamamanız gerekiyo .Kocanızın sizi böyle sindirmesine izin vermeyin yahu. Dayak yiyen sizsiniz iyi olan o öyle miii

Son düzenleme:
Bacım allah'ın aşkına saçmalama sen i dövmüş daha otesimi var beyi duzelticwksin seni bir dha dovsun diyemi once kocaniza şiddet konusunda konuşun aileniz yerine polise gitcektiniz böyle böyle sindirir sizi her dayaktan sonra aslında çok seviyorum ama çok sinirlendirdin bu bir kadını dövmek için bahane olamaz

Biraz daha susmazsanız eşiniz.sizi öldürür ve siz de ama susmadım yazdırırsınız mezar taşınıza.. yazarken, ironi yaparken bile ürperdim... lütfen kendinize değer verin eşleriniz sizi dövemez hangi gerekçe olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…