- Konu Sahibi Anonimsin60
Benim eşimde diyabet. Şekeri yükseldiği zaman öfkeli oluyor ama öfkeli olduğu anlar "aşkım şuan sinirliyim. Ben başka odaya geçiyorum" diyip insilün vurulup geliyor. Ki Eşim şekerini düzenli ölçüyor ve şekerini kontrol altında tutmaya çalışıyor. O yüzden size s**tir git demesi falan bana bahane gibi geliyor. İnsan sevdiğine kızar mı ya!
Hatta bir ara eşim çok sinirlenmişti bir şeye, gitti eczaneye passiflora aldı ve içti. Ama bu da şekerden bağımsızdı çünkü gerçekten sinirliydi. Eşimin en sevdiğim huyu, sinirlendiği zaman başka odaya geçer, ve sinirli olduğu süre boyunca konuşmaz. Çünkü konuşursa kalp kıracağını biliyor. Ben de durumlar böyle. Bu durumu eşiniz ile konuşmanız gerekmekte.
Hatta bir ara eşim çok sinirlenmişti bir şeye, gitti eczaneye passiflora aldı ve içti. Ama bu da şekerden bağımsızdı çünkü gerçekten sinirliydi. Eşimin en sevdiğim huyu, sinirlendiği zaman başka odaya geçer, ve sinirli olduğu süre boyunca konuşmaz. Çünkü konuşursa kalp kıracağını biliyor. Ben de durumlar böyle. Bu durumu eşiniz ile konuşmanız gerekmekte.