- Konu Sahibi new smiles
Iyyyy gıcık ve uyuz kocan, ertesi hafta da sen kendi tarafını kendisinin pek tanımadığı insanları çağır bakalım aynı şevkte olcak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barıştığınıza sevindim, tamam misafir olur illaki de yeni evlisiniz, ben aynı anda okadar misafirin altından kalkamam, insanları mutlu etmesi zordur kendinizi mutlu etmeye bakın. SevgilerBide ben gerçekten Cadılık yapıyorum yani nerden buluyo bu cesareti, altta kalmıyorum hiç tabi seviyeli ölçüde. neyse geldi özür diledi, barıştık şimdi, birdaha yapmasın yoksa birgünnkafasına birley fırlatcam :)
Ayyyy gerçekten seninkide ayrı dertmiş arkadaşım, aman bi rahat olamıcaz galiba biz bu hayatta, tatilde kusura bakmadın ama annemle bile gitmek istemem açıkçası kaldı k. V. onlarlada olur ama şahsen yılda 2 defa tatile gidecek param yok :)Valla op basinin ustune koy uzaktalarsa. Bizim ki bizimle tatil planlari yapiyor ama her sene oldugu gibi onu birakcaz mecburen cunku 45dk once rezervasyonumuzu yaptirdim. Butun derdi bizimle tatil yapmak ben butul yil calisiyorum birakta kocamla gideyim amaolmaz illaki karistiracak ortaligi. Yemek konusuna gelince siz as evi degilsiniz yahu aile aile cagirin boylece hem az sayida insana yemek yapmis hemde gelenlerle daha fazla ilgilenmis olursun. Oteki turlu yemekten sonra cay servisi 20kisiye cay tutana kadar ilk cay verdigine ikinciye cay dolduruyosundurum oyle vahim sevabina insan doyurmak deniyo ona cunku sen is hayvani gibi (afedersin) caydi tatliydi kosturuyosun yemegini yiyen muhabbette gece olunca gidiyolar sana da yorgunlugu kaliyo haliyle.
Eşin iyi yapmış, benim eşim bunu asla yapmazdı, ben baştan alttan aldım en başta tavır konulacakBiz balayina cesmeye gidecektik kaynanamin kardeside manisada oturuyor. Dugunden sonraki sabah yola cikcaz. Sabah telefon oooooglusum beni de teyzenlere birakirsiniz giderken. (Teyzeler dugune gelemedi saglik prb.dolayi) yuuuh dedim ya. Nitekim goturmedik. Boyle bir gecenin sabahinda gidecegimiz yer balayi ve arabada uc kisiyiz inanilacak gibi degil. Esimde gozlerimin nasil dondugunu ve balayinda kuru kuru dus alacagini sezmis olmali ki senin biletini giderken aliriz otobusle gidersin anne demistive bu kadarda yuzsuzdur kendileri ahaha aama bana sokmuyo bi lafim yetiyo o laf sokarken cok guzel ama gelinler hep susacak yok oyle yagma
![]()