- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi Revizyon 2134
Allah razi olsun canımSizin daha başında sıkıntılıymış. Allah yardimciniz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canımSizin daha başında sıkıntılıymış. Allah yardimciniz olsun
Canim ya. Uzulme ve korkma. Ondan kurtulmana bak. Inan sonra daha zor olacak. Bebeklerine de guzelce bakarsinBunları bide yeni hamile halimle yapiyor yeni sezeryan oldum daha yaram iyilesmedi hasteneye götür diyorum sen yine başladın hastane diye diyor.sanada gün doğdu diyor kontrole bile gitmedik
Allah razi olsun canım öyle yapicam artık sabrım kalmadiCanim ya. Uzulme ve korkma. Ondan kurtulmana bak. Inan sonra daha zor olacak. Bebeklerine de guzelce bakarsin
İnstagram açıp sizi engellemişse,telefonuna kilit koymuşsa her şey ortada değil mi sizce? Ekonomik özgürlüğünüz de varmış.bu kadar olumsuzluğa rağmen sizi bu adama mecbur bırakan hiçbir şey olmamalı bence.ikinciyi aldırıp aldırmamanıza yorum yapamam sonuçta bir can ama doğmış olan bebeğiniz ve sizin psikolojiniz için acilen o adamdan ve o evden uzaklaşmanız sizin yararınıza olacaktır.yine de tercih sizin tabiki.umarjm en doğru kararı verirsinizİlkini isteyerek oldu.ama ikincisi dediğim gibi hala aldırmak dusuncesindeyim çünkü ben hiç iyi hissetmiyorum bide sezeryan dikislerim bile tam anlamiyla iyilesmemis
Allah razi olsun bende öyle düşünüyorum ailemle görüştüm onlar biz hallediceZ bekle dedilerİnstagram açıp sizi engellemişse,telefonuna kilit koymuşsa her şey ortada değil mi sizce? Ekonomik özgürlüğünüz de varmış.bu kadar olumsuzluğa rağmen sizi bu adama mecbur bırakan hiçbir şey olmamalı bence.ikinciyi aldırıp aldırmamanıza yorum yapamam sonuçta bir can ama doğmış olan bebeğiniz ve sizin psikolojiniz için acilen o adamdan ve o evden uzaklaşmanız sizin yararınıza olacaktır.yine de tercih sizin tabiki.umarjm en doğru kararı verirsiniz
Naptiniz bebegeİlkini isteyerek oldu.ama ikincisi dediğim gibi hala aldırmak dusuncesindeyim çünkü ben hiç iyi hissetmiyorum bide sezeryan dikislerim bile tam anlamiyla iyilesmemis
Bebek duruyor ben aileme döndüm yalvarıyorNaptiniz bebege
Dogurucakmisiniz pekiBebek duruyor ben aileme döndüm yalvarıyor
Evet çocuğuma kıyamıyorum çünkü onun suçu yok ben ne yersem oda yer nerdeysem oda yanımda çalışıp bakarım annem de torunlarını çok sever neden sordunDogurucakmisiniz peki
Aldirma gunah oyuzden dedimEvet çocuğuma kıyamıyorum çünkü onun suçu yok ben ne yersem oda yer nerdeysem oda yanımda çalışıp bakarım annem de torunlarını çok sever neden sordun
Ayrıl kurtul, ölse o alamaz kızını küçükse direkt anneye veriyorlar.Merhaba arkadaşlar yeniyim yanlış yerede konu açmış olabiliri m kusura bakmayın eşimle 4yillik evliyiz.bir kızım var.5 aylık ve prezervatif azizligine uğradık.bir buçuk aylık hamileyim.esim doğumdan beri benden uzak duruyor cinsellik anlamında üstelik 24 saat oyun oynuyor uyumaya bile sabah 5 te geliyor.bunu sorun ettiğim zaman küfür ediyor.hemde aileme anneme ama ağza alınmayacak küfürler ben artık dayanamıyorum.çunku aramızda bı ilişki yok sonra sevgi saygı yok.telefonuna şifre koymuş açmıyor Instagram açmış beni engelliyor.uzerine maddi olarak ailesine çalışıyor ailesi keyfi istediği zaman bize para veriyor.hamileyim çocuk emziriyorum . bugün akşam 6 da kahvaltı yaptım çünkü ekmek yoktu oyun oynadığı için uyanıp gidip almadı.ailem bana para yolluyor bu arada özel güvenliğim yani ondan ayrilsam gül gibi yaşarım ölsen kızını alamazsın diyor.bu hamile halimle bir sürü hakaret küfür laf bıktım artık
Ayrilicam canım aileme geldim bebegimi zaten alamaz kizimida ailem arkamdanAyrıl kurtul, ölse o alamaz kızını küçükse direkt anneye veriyorlar.