eşim ilgimden çok sıkılıyor ne yapmalıyım

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhaba arkadaşlar şu an moralim çok bozuk sizlere danışmak istedim eşimin benim ona olan ilgimden çok sıkıldığını farkettim ama kendimi frenleyemiyorum :18: çünkü bu benim özelliğim insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum herkese değer veriyorum evde de kimse olmadığından yapacak bişeyim olmadığımdan eşimle ilgilenmem gerektiğini düşünerekten onun üstüne çok düşüyorum örneğin hergün onu bakımlı karşılıyorum en sevdiği yemekleri yapıyorum yemek seçen biri bu yüzden yer mi yemez mi aç kalmasın diye iki üç çeşit yapıyorum sürekli canım cicim aşkımlı konuşuyorum sürekli öpüyorum mesela bugün çay değilde kuşburnu demledim ama bir yandan da soruyordum aşkım bunu beğenmiyosan tadına bak saat daha erken hemen çay koyarım yorgunluğunu alsın dedim ama eşim bana dönüp dedi ki insanlara hakettiği değeri ver içersem içerim içmezsemde önemli değil çaya gerek yok dedi herşeyi kafana takma kendine dert etme dedi gereğinden fazla kimseye değer verme dedi belli ki ilgimden çok sıkılıyo çok üzüldüm:17: bende ona çocuğumuz yok ilgilenecek birşeyim yok bu yüzden seninle ilgilenmek hoşuma gidiyor dedim sende benimle ilgilensen karşılıklı olsa daha güzel olmaz mı dedim ama çok üzüldüm benim anlamadığım bir erkek ilgi ister benimkide ilgiden şikayetçi:18: eşime karşı bu dediklerinden sonra nasıl davranmalıyım bir türlü ortayı bulamıyorum ilgiz kalmaya başlamak istiyorum o zaman da hepten ilgisiz oluyorum kafam çok karışık:18:

cnm biraz ilgini azaltıncada diyecekki sen degiştin eskisi gibi degilsin fallan

canim bende esime ilgi gosteririm ama abartmam yani:))3 cesit yemek yapmam.sorarim ne icmek istersin ne isterse onu getiririm.benimde cocugum yok.biraz oper severim sonrada nette takilirim

Ona bu kadar hizmeti nasıl yapıyorsun ,brova.İmrendim..Ama yine de çok alıştırma bence,bebek falan olunca ilgilenemediğinde boşluğa düşer:)

Çalışmıyorsun herhalde?

Son düzenleme:
bu erkekleri anlamak zor,ilgilensen bi dert ilgilenmesen ayri dert hic birseyden memnun olmazmi bunlar !:31:dedim ama konu sahibine bakmadan yorum yapmistim,konu sahibi arkadasim sen kiskancliklarindan vazgectin mi ?adam kiskancliklarindan bunaldigindan ilgini istemiyor olabilir:31:

Son düzenleme:
bu erkekleri anlamak zor,ilgilensen bi dert ilgilenmesen ayri dert hic birseyden memnun olmazmi bunlar !:31:dedim ama konu sahibine bakmadan yorum yapmistim,konu sahibi arkadasim sen kiskancliklarindan vazgectin mi ?adam kiskancliklarindan bunaldigindan ilgini istemiyor olabilir:31:

canım kıskançlıklarım eskiye göre azaldı artık mantıklı şeylerden kıskanıyorum ama kıskançlığımı yenmek için de eşimin gözü dışarıda olmasın diye ona çok aşırı ilgi göstermeye başladım sırf evde onu mutlu edeyim diye bu da ters tepki yarattı:17:

Ona bu kadar hizmeti nasıl yapıyorsun ,brova.İmrendim..Ama yine de çok alıştırma bence,bebek falan olunca ilgilenemediğinde boşluğa düşer:)

Çalışmıyorsun herhalde?

yok canım çalışmıyorum ama çok isterdim çünkü eve yorgun gelip eşimi kafama takmamayı onun üstüne çok düşmemeyi:18: malesef eşim çalışmama izin vermiyor:19:ben yeni evli de değilim ama kaç senedir hep ona aşırı ilgi gösteriyorum anneside çok üstüne düşüyor kıymetimi çok fazla anlayamıyor:18:

canim bende esime ilgi gosteririm ama abartmam yani:))3 cesit yemek yapmam.sorarim ne icmek istersin ne isterse onu getiririm.benimde cocugum yok.biraz oper severim sonrada nette takilirim

canım bende şimdi elime aldığım gibi netle uğraşıyorum ama hep bana dönüp napıyosun yavrum diyo rahatsız oluyo bi yandan ama ne yapayım o da hep maç ve yorumlarına bakıyo buna rağmen ben hep onla ilgileniyorum neti alınca elime sanki ilgiye muhtaçmış gibi davranıyo dengesiz biraz:18: ilgi gösteriyorum istemiyo göstermim diyorum başka şeylerle ilgileneyim diyorum bu seferde zırt pırt ne yaptığımı soruyo:18: nasıl davranacağımı şaşırdım :17:

Canım bir an önce kendini geri çekmelisin...eşin bunu direk ifade ettiğine göre durum cidden vahim. Tamam sevdiği yemekleri yap, ev hanımıymışsın zaten bol bol zamanın olur, çayını kahvesini de ikram et ama onu yermisin bunu içermisin, canım cicim diye etrafında pervane olma, koy önüne yesin içsin...gerisine karışma, sende çekil köşene otur. Aç internetini hiç oralı olma, yada eline bir el işi al onla ilgilen. Yoksa kendinden soğutur bıktırırsın canım, eşin ilk sinyalleri vermiş zaten :(

canım kıskançlıklarım eskiye göre azaldı artık mantıklı şeylerden kıskanıyorum ama kıskançlığımı yenmek için de eşimin gözü dışarıda olmasın diye ona çok aşırı ilgi göstermeye başladım sırf evde onu mutlu edeyim diye bu da ters tepki yarattı:17:

ilginin onun gözü disari kaymasin diye bu kadar fazla oldugunu tahmin etmistim:31:
sana daha önceki konularindada soylemistim adamin disari gidecegi yoksada gidecek yani burda actigin konularin cogunu okudum,cok bunaltiyorsun,biraz geri cek kendini biraz bi rahat birak o senin uzerine titresin yani zaten icinde disari gitmek gibi bi niyet varsa sen ne yaparsan yap yine gider engel olamazsin:31:

merhaba arkadaşlar şu an moralim çok bozuk sizlere danışmak istedim eşimin benim ona olan ilgimden çok sıkıldığını farkettim ama kendimi frenleyemiyorum :18: çünkü bu benim özelliğim insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum herkese değer veriyorum evde de kimse olmadığından yapacak bişeyim olmadığımdan eşimle ilgilenmem gerektiğini düşünerekten onun üstüne çok düşüyorum örneğin hergün onu bakımlı karşılıyorum en sevdiği yemekleri yapıyorum yemek seçen biri bu yüzden yer mi yemez mi aç kalmasın diye iki üç çeşit yapıyorum sürekli canım cicim aşkımlı konuşuyorum sürekli öpüyorum mesela bugün çay değilde kuşburnu demledim ama bir yandan da soruyordum aşkım bunu beğenmiyosan tadına bak saat daha erken hemen çay koyarım yorgunluğunu alsın dedim ama eşim bana dönüp dedi ki insanlara hakettiği değeri ver içersem içerim içmezsemde önemli değil çaya gerek yok dedi herşeyi kafana takma kendine dert etme dedi gereğinden fazla kimseye değer verme dedi belli ki ilgimden çok sıkılıyo çok üzüldüm:17: bende ona çocuğumuz yok ilgilenecek birşeyim yok bu yüzden seninle ilgilenmek hoşuma gidiyor dedim sende benimle ilgilensen karşılıklı olsa daha güzel olmaz mı dedim ama çok üzüldüm benim anlamadığım bir erkek ilgi ister benimkide ilgiden şikayetçi:18: eşime karşı bu dediklerinden sonra nasıl davranmalıyım bir türlü ortayı bulamıyorum ilgiz kalmaya başlamak istiyorum o zaman da hepten ilgisiz oluyorum kafam çok karışık:18:

ya yawrum bu erkke mılletının üstüne çok düşmiyceksin tabı dengeyı tutmak lazım... iyilikte yaramıyor :26: canım bu arada burcun ne senn merak ettmde

biraz ilgiyi cekin
bakalim ne diyecek
benim esimde öyleydi ilk zamanlar
sonra neden benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun diyordu
al iste sen istedin :)
ama denge kurmak lazim
sikbogaz etmemek lazim
dozunda
birazda kendinize bakin
:)

canım bende şimdi elime aldığım gibi netle uğraşıyorum ama hep bana dönüp napıyosun yavrum diyo rahatsız oluyo bi yandan ama ne yapayım o da hep maç ve yorumlarına bakıyo buna rağmen ben hep onla ilgileniyorum neti alınca elime sanki ilgiye muhtaçmış gibi davranıyo dengesiz biraz:18: ilgi gösteriyorum istemiyo göstermim diyorum başka şeylerle ilgileneyim diyorum bu seferde zırt pırt ne yaptığımı soruyo:18: nasıl davranacağımı şaşırdım :17:

birak sorsun benimki de sorar hatta gelir yanima ne yapion bende bakcam die.ben ona yapismazsam o gelio kosa kosa:)))dedigim gibi arada op kokla sonra takil baska seylere.bende ilk evlendigimde cok kiskanctim hergun kavga cikiodu ya.babam kizdi bana bu kadar kiskanc olma adam bikar baska kadinlara yonelor falan dedi.bende o kadar bunaltmiorum artik:))

Son düzenleme:
cnm biraz ilgini azaltıncada diyecekki sen degiştin eskisi gibi degilsin fallan

Kesinlikle katiliyorum buna:))
Bu aksam yemekten sonra icim gecti azicik uyuyayim dedim.
Beyfendi hemen acmis pc yi.
Okeye vermis kendini.
Alt tarafi 1saat uyudum.
Ama neymis sen uyuyordun ben napim:))
Yok anacim ilgilensen ayri ilgilenmesen ayri.
Bende yeni evliyim ve ilk zamanlarda senin gibiydim.
Asiri onu dusunuyor.
Acaba onu sever mi bunu yer mi?
Simdilerde kendi canim ne istiyorsa onu yapiyorum.
Ohhh:))
Sikma sende canini.
Aksamlari kitap oku.
Tv izle.
Benim gb cici bir kiz al:))
Ilgini alakani farkli yonlere cevirmeye calis biraz.
Sanada iyi gelecektir.
Esininde ilgisini cekeceksindir.

İlginizi başka şeylere yöneltmenizi tavsiye ederim. Belki güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir kurs olabilir bu, ya da arkadaşlar edinip, ilginizin tamamını eşinizin üzerinden çekmelisiniz.. Eşinizin yerine koydum da kendimi, evet bana ilgi gösterilmesi hoşuma gider ama, bir yerden sonra da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissederim..Ben böyleyim mesela.. O evde kendisini sürekli misafir gibi hissetmesine sebebiyet veriyormuşsunuz gibi geldi bana anlattıklarınız.. Yanılıyor olabilirim elbette..sadece sizin anlattıklarınızdan çıkardığım bu oldu..

adam demis,hakedene hakettigi kadar ilgi goster..Baska soze gerek var Mi?
cek elini ayagin üstünden.Nasil bir bosluga dusecek gor..Sonra gelip birse derse#hatirlatirsin bu sozunu ona:)
erkeklerin hepsi ayri bir telden..Ne yapacagimizi sasirdik biz kadinlar.

en iyisi ver odunu
:17:

yaa adam daha allahtan belasını mı ıstıyor değil mi şöyle bir bakıldıgında...
demekkı anlamıyor belkı ezılıyor kendınınde karsılıgında ilgilenmesi gerektiğini düşünüyor işine gelmıyor
anlamıyorsa yapmayın...insanlar iyilikten anlamaz bunu unutmayın kımseye yaranamazsınız..

esiniz kötü birsey dememiski. Siz farkinda olmadan baska insanlara karsida bu kadar ince düsünceli ve özenli davraniyor olabilirsiniz ve esinizde o an onu animsadigi icin böyle bir cümle kurmustur. Sonucta siz insanlara bu kadar kibar ince davranirken karsilik göremezseniz üzülmeyin diye demistir. Hemen aforoz etmeyin adamcagizi

İlginizi başka şeylere yöneltmenizi tavsiye ederim. Belki güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir kurs olabilir bu, ya da arkadaşlar edinip, ilginizin tamamını eşinizin üzerinden çekmelisiniz.. Eşinizin yerine koydum da kendimi, evet bana ilgi gösterilmesi hoşuma gider ama, bir yerden sonra da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissederim..Ben böyleyim mesela.. O evde kendisini sürekli misafir gibi hissetmesine sebebiyet veriyormuşsunuz gibi geldi bana anlattıklarınız.. Yanılıyor olabilirim elbette..sadece sizin anlattıklarınızdan çıkardığım bu oldu..

arkadasa katiliyorum benimde sana tavsiyem canim yeni evlide degilmişsin bi cocuk yapin hem hamilelik donemi boyunca esinin sana olan ilgisi artar hemde bebegi dusunmekten esine cok kafayi takmassin doguncada zaten olan ilgin 2ye boluneceginden sikinti kalmaz diye dusunuyorum ben

Canim, seni cok iyi anliyorum. Adamlar bazen bizimle ayni evde olmaktan bile sikilabilirler. Bazen ben de eshimin benden ya da ilgimden sikildigini hissederim. O zaman hemen bir cozum bulurum. Hemen bilgisayarimi kapar bashka bir odaya gecerim ya da bir arkadashima gider bir kac saat orda vakit geciririm. Eve geldigimde de seni cok ozledim demesi de bayagi bir hoshuma gidiyor :) Bence sen de bunu dene, inshallah ishe yarar :)

Back
X