merhaba arkadaşlar şu an moralim çok bozuk sizlere danışmak istedim eşimin benim ona olan ilgimden çok sıkıldığını farkettim ama kendimi frenleyemiyorum :18: çünkü bu benim özelliğim insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum herkese değer veriyorum evde de kimse olmadığından yapacak bişeyim olmadığımdan eşimle ilgilenmem gerektiğini düşünerekten onun üstüne çok düşüyorum örneğin hergün onu bakımlı karşılıyorum en sevdiği yemekleri yapıyorum yemek seçen biri bu yüzden yer mi yemez mi aç kalmasın diye iki üç çeşit yapıyorum sürekli canım cicim aşkımlı konuşuyorum sürekli öpüyorum mesela bugün çay değilde kuşburnu demledim ama bir yandan da soruyordum aşkım bunu beğenmiyosan tadına bak saat daha erken hemen çay koyarım yorgunluğunu alsın dedim ama eşim bana dönüp dedi ki insanlara hakettiği değeri ver içersem içerim içmezsemde önemli değil çaya gerek yok dedi herşeyi kafana takma kendine dert etme dedi gereğinden fazla kimseye değer verme dedi belli ki ilgimden çok sıkılıyo çok üzüldüm
bende ona çocuğumuz yok ilgilenecek birşeyim yok bu yüzden seninle ilgilenmek hoşuma gidiyor dedim sende benimle ilgilensen karşılıklı olsa daha güzel olmaz mı dedim ama çok üzüldüm benim anlamadığım bir erkek ilgi ister benimkide ilgiden şikayetçi:18: eşime karşı bu dediklerinden sonra nasıl davranmalıyım bir türlü ortayı bulamıyorum ilgiz kalmaya başlamak istiyorum o zaman da hepten ilgisiz oluyorum kafam çok karışık:18: