Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Bi de bu moda oldu her haltı yaparken ben bireyim, cahil değilim, ne yaptığımı biliyorum vs gerçekleri duyunca hemen sevgisiz büyüdüm, eziyet gördüm o mahlukatın da çocukları var o ne olcak?
Kimse davranışlarının sorumluluğunu alamıyor ondan sonra kendilerini acındırıyorlar böyle sözlerle. Bir de her haltı karıştırıp gerçekler yüzüne çarpılınca bu çeşitlerin söylediği bir cümle var hastasıyım. Neymiş efendim "herkes kalbinin ekmeğini yermiş" Şu cümleyi kuran kişinin dürüst biri olduğunu görmedim henüz. Evli adamla beraber olan kadınların en klasik cümlesi şuan.

Moda değil

Maalesef acı gerçek....

Baba sevgisinden yoksun büyüyen kızlar cok kolay erkeklerin oyununa geliyor

Psikolojik açıdan olabilir ama yanlışa bile bile devam etmek buna sığınmak bal gibi moda oldu bu hayata cesareti var ama sıyrılıp düzgün yaşamaya yok çok ilginç.

Bu kelimeyi ilk kuran seda sayandı sanırım .e normal yani ilk kullanıcıya göre söyleyenler

Biz de yedik ne diyelim Allah ıslah etsin başına bi iş gelmeden kurtulsa bari konu sahibi de yazık çok küçük.

Bu kelimeyi ilk kuran seda sayandı sanırım .e normal yani ilk kullanıcıya göre söyleyenler
Ben kimin söylediği bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum Kim kötü işler karıştırıp yuva dağıtıyorsa ağzında bu laf aklıma gelince yazmak istedim.

Orası öyle ama baba ve anne figürü daha doğru bakıcı çocuğun ihtiyaçlarına cevap veren figürün rolü önemli olan. Şöyle düşünün evlimisjnux bilmiyorum ama insan istemese de genelde babasına benzer biriyle evlenir. Ya davranışı ya karakter yada fiziki olarak benzer . Bu bir gerçektir baba figürü bayanda eksik ya da problemli ise ilişkilerde sıkıntı çeker , ya da güven problemi yaşar ya da ilişki kuramaz ya da en ucu baba figürüne eşi koyar. Çünkü korunma ve güvende olmak kişisel bir ihtiyaçtır. Kişinin bu ihtiyacını karşılamadan kişi sevgi beklentisine giremez. Maslov hiyerarşisi ve piramididir bu. Hemen hemen bu doğrultudadır. Bende boşanmış bir ailede babasız olarak büyüdüm. Annem evlenmedi ve herşeyiyle dik durup siper etti kendini. Bizde güçlü yetiştik . Ancak içte hep o eksiklik sizladi. Ben babama benzeyen karakter olarak biriyle evlendim . Ve kesinlikle babamin hareketlerinden çok farklı davrandigi halde yalanlarla evlendim. Ablam güven problemleri ve kişisel anlasamama probleeri ile baş Edip şuan da bekar. Yani elbette bir sorun olmayabilir. Ama psikolojik olarak bilinç altı bizden bağımsız çalışır. Fark bile edemeyiz .

Haklı olabilirsiniz. Benim de güven sorunlarım ve ergenlikte hırçın,öfkeli ve yaşıtlarıyla konuşamayan bir insandım. Güven sorunlarım evet vardı. Seçtiğim herifler pislik çıktı. Bir süreliğine sessiz bir kişilik olmam okumama ve sorgulamama yol açtı. 21 yaşındayım,derdime dert eklemektense derdimden mantık çıkarıp kurbanı oynamaktan vazgeçip kendi ayaklarımın üzerinde olmaya çalışıyorum. 9 aydır düzgün bir insanla birlikteyim. Anafikir insan babasız da kalsa anasız da kalsa bu adam babam yaşında diyip yoluna devam edebilir

Ya sizi tebrik ederim. Gerçekleri ne güzel yazmışsınız. Kendinin farkına vararak hayatta dimdik kalabilmek ne muhteşem. Çok mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…