Kimse davranışlarının sorumluluğunu alamıyor ondan sonra kendilerini acındırıyorlar böyle sözlerle. Bir de her haltı karıştırıp gerçekler yüzüne çarpılınca bu çeşitlerin söylediği bir cümle var hastasıyım. Neymiş efendim "herkes kalbinin ekmeğini yermiş"Bi de bu moda oldu her haltı yaparken ben bireyim, cahil değilim, ne yaptığımı biliyorum vs gerçekleri duyunca hemen sevgisiz büyüdüm, eziyet gördüm o mahlukatın da çocukları var o ne olcak?
Moda değil
Maalesef acı gerçek....
Baba sevgisinden yoksun büyüyen kızlar cok kolay erkeklerin oyununa geliyor
Bu kelimeyi ilk kuran seda sayandı sanırım .e normal yani ilk kullanıcıya göre söyleyenlerKimse davranışlarının sorumluluğunu alamıyor ondam sonra kendilerini acındırıyorlar böyle sözlerle. Bir de her haltı karıştırıp gerçekler yüzüne çarpılınca bu çeşitlerin söylediği bir cümle var hastasıyım. Neymiş efendim "herkes gönlünün ekmeğini yermiş"Şu cümleyi kuran kişinin dürüst biri olduğunu görmedim henüz. Evli adamla beraber olan kadınların en klasik cümlesi şuan.
Kimse davranışlarının sorumluluğunu alamıyor ondan sonra kendilerini acındırıyorlar böyle sözlerle. Bir de her haltı karıştırıp gerçekler yüzüne çarpılınca bu çeşitlerin söylediği bir cümle var hastasıyım. Neymiş efendim "herkes kalbinin ekmeğini yermiş"Şu cümleyi kuran kişinin dürüst biri olduğunu görmedim henüz. Evli adamla beraber olan kadınların en klasik cümlesi şuan.
Ben kimin söylediği bilmiyordum sizden öğrenmiş oldumBu kelimeyi ilk kuran seda sayandı sanırım .e normal yani ilk kullanıcıya göre söyleyenler
Orası öyle ama baba ve anne figürü daha doğru bakıcı çocuğun ihtiyaçlarına cevap veren figürün rolü önemli olan. Şöyle düşünün evlimisjnux bilmiyorum ama insan istemese de genelde babasına benzer biriyle evlenir. Ya davranışı ya karakter yada fiziki olarak benzer . Bu bir gerçektir baba figürü bayanda eksik ya da problemli ise ilişkilerde sıkıntı çeker , ya da güven problemi yaşar ya da ilişki kuramaz ya da en ucu baba figürüne eşi koyar. Çünkü korunma ve güvende olmak kişisel bir ihtiyaçtır. Kişinin bu ihtiyacını karşılamadan kişi sevgi beklentisine giremez. Maslov hiyerarşisi ve piramididir bu. Hemen hemen bu doğrultudadır. Bende boşanmış bir ailede babasız olarak büyüdüm. Annem evlenmedi ve herşeyiyle dik durup siper etti kendini. Bizde güçlü yetiştik . Ancak içte hep o eksiklik sizladi. Ben babama benzeyen karakter olarak biriyle evlendim . Ve kesinlikle babamin hareketlerinden çok farklı davrandigi halde yalanlarla evlendim. Ablam güven problemleri ve kişisel anlasamama probleeri ile baş Edip şuan da bekar. Yani elbette bir sorun olmayabilir. Ama psikolojik olarak bilinç altı bizden bağımsız çalışır. Fark bile edemeyiz .Ben buna inanmıyorum. Şiddet içinde büyüdüm. Babamla görüşmüyorum. Herkes kötü şeyler yaşar. Ben babamın ilgisizliğine rağmen çalışıp bize bakan annemin iyi yanlarını örnek aldım. Erkek arkadaşımla aramızda 2 yaş var. İkimiz de iş arıyoruz. Kıt kanaat geçiniyoruz. Her kötü şey yaşayan insanın yöneleceği şey onun elinde bence
Pek akıllanacak birine benzemiyor. Bundan sonraki süreç evli adamdan çocuk doğurup o çocuğu mal -mülk sahibi yapmak için çeşitli hınzırlıklar yapmasıdır.Biz de yedik ne diyelim Allah ıslah etsin başına bi iş gelmeden kurtulsa bari konu sahibi de yazık çok küçük.
Konu sahibine moral vermek isteyen biriKim evete basmis ankette
Züğürt Ağa filmindeki oy sahnesi aklıma geldiO değilde ankette evet 1 oy var :) kim verdi onu ????? :)) çok merak ettim ayol
oda espiri olsun diye oy vermiş te arkadaş pek bir yanlız oradaZüğürt Ağa filmindeki oy sahnesi aklıma geldikonu sahibinin kendi oyudur o bu arada Allah akıl fikir versin kendisine.
Pek akıllanacak birine benzemiyor. Bundan sonraki süreç evli adamdan çocuk doğurup o çocuğu mal -mülk sahibi yapmak için çeşitli hınzırlıklar yapmasıdır.
Haklı olabilirsiniz. Benim de güven sorunlarım ve ergenlikte hırçın,öfkeli ve yaşıtlarıyla konuşamayan bir insandım. Güven sorunlarım evet vardı. Seçtiğim herifler pislik çıktı. Bir süreliğine sessiz bir kişilik olmam okumama ve sorgulamama yol açtı. 21 yaşındayım,derdime dert eklemektense derdimden mantık çıkarıp kurbanı oynamaktan vazgeçip kendi ayaklarımın üzerinde olmaya çalışıyorum. 9 aydır düzgün bir insanla birlikteyim. Anafikir insan babasız da kalsa anasız da kalsa bu adam babam yaşında diyip yoluna devam edebilirOrası öyle ama baba ve anne figürü daha doğru bakıcı çocuğun ihtiyaçlarına cevap veren figürün rolü önemli olan. Şöyle düşünün evlimisjnux bilmiyorum ama insan istemese de genelde babasına benzer biriyle evlenir. Ya davranışı ya karakter yada fiziki olarak benzer . Bu bir gerçektir baba figürü bayanda eksik ya da problemli ise ilişkilerde sıkıntı çeker , ya da güven problemi yaşar ya da ilişki kuramaz ya da en ucu baba figürüne eşi koyar. Çünkü korunma ve güvende olmak kişisel bir ihtiyaçtır. Kişinin bu ihtiyacını karşılamadan kişi sevgi beklentisine giremez. Maslov hiyerarşisi ve piramididir bu. Hemen hemen bu doğrultudadır. Bende boşanmış bir ailede babasız olarak büyüdüm. Annem evlenmedi ve herşeyiyle dik durup siper etti kendini. Bizde güçlü yetiştik . Ancak içte hep o eksiklik sizladi. Ben babama benzeyen karakter olarak biriyle evlendim . Ve kesinlikle babamin hareketlerinden çok farklı davrandigi halde yalanlarla evlendim. Ablam güven problemleri ve kişisel anlasamama probleeri ile baş Edip şuan da bekar. Yani elbette bir sorun olmayabilir. Ama psikolojik olarak bilinç altı bizden bağımsız çalışır. Fark bile edemeyiz .
Anketteki yalnızlığı, hayattaki yanlış seçimlerinin sonucu olarak hayatına da yansıyacak umarım idrak eder de aklını başına alır.oda espiri olsun diye oy vermiş te pek bir yanlız orada
umarımAnketteki yalnızlığı, hayattaki yanlış seçimlerinin sonucu olarak hayatına da yansıyacak umarım idrak eder de aklını başına alır.
Ya sizi tebrik ederim. Gerçekleri ne güzel yazmışsınız. Kendinin farkına vararak hayatta dimdik kalabilmek ne muhteşem. Çok mutlu olun.Haklı olabilirsiniz. Benim de güven sorunlarım ve ergenlikte hırçın,öfkeli ve yaşıtlarıyla konuşamayan bir insandım. Güven sorunlarım evet vardı. Seçtiğim herifler pislik çıktı. Bir süreliğine sessiz bir kişilik olmam okumama ve sorgulamama yol açtı. 21 yaşındayım,derdime dert eklemektense derdimden mantık çıkarıp kurbanı oynamaktan vazgeçip kendi ayaklarımın üzerinde olmaya çalışıyorum. 9 aydır düzgün bir insanla birlikteyim. Anafikir insan babasız da kalsa anasız da kalsa bu adam babam yaşında diyip yoluna devam edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?