iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir biriyle birlikteyim ben tanıdıgımda esinle bosama asamasındaydılar . Ben hoslanmadıgım için pesimden baya kostu sonra guvendim bana esiyle ayrı olduklarınıda kanıtladı ve en kısa zamandada bosanacagını soyledi su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Hepinize kotu yorumları için tesekkür ederim beni azda olsa aydınlattınız ama hiç bişi bildiğiniz gibi degil ben ozet gectim ama galiba haklısınız . Ben yanıldım ve hata yaptım sizn soyledikleriniz kafama dank etti metresi oldugum adama inanmakla hayatım en buyuk hatasını yaptım . (İstediğiniz gibi dedim bakın metresiyim ) ben seviyorum ve cok sevdim herseyine inandım yanlıs yapmısım aklımdan bu soylediklerinizin cıkmıcagına emin olabilirsiniz
Bak burda ne yaziyoonu kadın olarak gorme
hislerime ve burdaki tecrubelwrime gore bu iste bir bit yemegi var dusme derimiyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir biriyle birlikteyim ben tanıdıgımda esinle bosama asamasındaydılar . Ben hoslanmadıgım için pesimden baya kostu sonra guvendim bana esiyle ayrı olduklarınıda kanıtladı ve en kısa zamandada bosanacagını soyledi su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Hepinize kotu yorumları için tesekkür ederim beni azda olsa aydınlattınız ama hiç bişi bildiğiniz gibi degil ben ozet gectim ama galiba haklısınız . Ben yanıldım ve hata yaptım sizn soyledikleriniz kafama dank etti metresi oldugum adama inanmakla hayatım en buyuk hatasını yaptım . (İstediğiniz gibi dedim bakın metresiyim ) ben seviyorum ve cok sevdim herseyine inandım yanlıs yapmısım aklımdan bu soylediklerinizin cıkmıcagına emin olabilirsiniz
Yaşı çok kucuk olduğu için, hayat cahili olduğu için, erkekleri gercek anlamda tanımadığını anladığım için gerçekten çok üzüldüm...kendi adıma acımıyorum
Aynen ya emin ol eğer dediği doğru ise adamda gerçekten çocuk yazamıyorum bile. Sapik yani . Emin ol bu şüpheyle çocuğun olsa hep söyleyemiyorum bile22 yaşındayım diye yazmışsın, içim acıdı ya
Kendisinden 28 yaş küçük bir çocukla yatağa giren adam sapıktır en iyi ihtimalle. Neden kendine bunu yapıyorsun, boşanıp seninle evlense ne olacak adamın kılları ağarmış sen aşktan bahsediyorsun, neyin kafası bu yahu. O adamın da, çanak tutan ailenin de, seni bilip hala o adamın soyadını taşıyan kadını da..... töbeler olsun ya... çocuksun çocuk , pis bir oyunun içinde aptal bir çocuk.....
ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Şu durumdan da inanılmaz sıkıldım. Yok ben parçalanmış ailede büyüdüm yok aile sevgisi görmedim yok bana güven verdi. Diyeceksin ki ben evli adamla beraberim ve ahlaksız bir kadınım. Net. Başkasıyla evli adam senin kocan o-la-maz. İmam nikahı dediğiniz şey olsa olsa beraber yaşamaktır. Hiç bir geçerliliği yok. Bekle ama sen daha. Belki boşar.İmam nikahlı esim
o evli adamındaVallahi bravo ne arsiz insanlar var. Hem kalkmis evli adamla yasiyor hem de burda millete saydiriyor. Esin mesin degil adam sensin “kagit üzerinde” de olsa evli adam esin falan olamaz.
ben 25 yaşındayım, oda 30 salon 2822 yasındayım oda 50
2 dini şey yazınca herkes seni onaylayacak yaptığını normal sayacak zannettin değil mi?
olmayınca kıvırıyorsun.
ülkede her haltı yiyen dine sarılıyor. hırsızlar dolandırıcıların ağzında din eksik olmuyor. sen de sıyrılırım mı sandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?