Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .

22 yaşındayım diye yazmışsın, içim acıdı ya
Kendisinden 28 yaş küçük bir çocukla yatağa giren adam sapıktır en iyi ihtimalle. Neden kendine bunu yapıyorsun, boşanıp seninle evlense ne olacak adamın kılları ağarmış sen aşktan bahsediyorsun, neyin kafası bu yahu. O adamın da, çanak tutan ailenin de, seni bilip hala o adamın soyadını taşıyan kadını da..... töbeler olsun ya... çocuksun çocuk , pis bir oyunun içinde aptal bir çocuk.....

Baska bir kadinin nikahli kocasina..esim..demekten vazgec artik konu sahibi.....

Sevgilimm..de olsun bitsin.

hislerime ve burdaki tecrubelwrime gore bu iste bir bit yemegi var dusme derim

Vallahi bravo ne arsiz insanlar var. Hem kalkmis evli adamla yasiyor hem de burda millete saydiriyor. Esin mesin degil adam senin. “kagit üzerinde” de olsa evli adam esin falan olamaz.

Aynen ya emin ol eğer dediği doğru ise adamda gerçekten çocuk yazamıyorum bile. Sapik yani . Emin ol bu şüpheyle çocuğun olsa hep söyleyemiyorum bile .....

ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik

2 dini şey yazınca herkes seni onaylayacak yaptığını normal sayacak zannettin değil mi?
olmayınca kıvırıyorsun.
ülkede her haltı yiyen dine sarılıyor. hırsızlar dolandırıcıların ağzında din eksik olmuyor. sen de sıyrılırım mı sandın?

İmam nikahlı esim
Şu durumdan da inanılmaz sıkıldım. Yok ben parçalanmış ailede büyüdüm yok aile sevgisi görmedim yok bana güven verdi. Diyeceksin ki ben evli adamla beraberim ve ahlaksız bir kadınım. Net. Başkasıyla evli adam senin kocan o-la-maz. İmam nikahı dediğiniz şey olsa olsa beraber yaşamaktır. Hiç bir geçerliliği yok. Bekle ama sen daha. Belki boşar.

Cok kucuksun be cocugum. Senin yasindakiler okuyup kendi ayaklarinin uzerinde duruyor. Sense killari agarmis koca adamin donunu yikiyorsun. Git hayatini yasa. Yazik etmissin kendine.

Yanlışın neresinden dönülse kardır.Vardır bunda bir hayır de önüne bak.

Senin guvenebilecegin bir ailen kimsen yok mu?. Neden bu duruma katlanıyor ve kendine zorla kabul ettiriyorsun. ? Bence konunu düzenle detaylandir. Çok ucu açık şuan durumun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…