Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Seviye yerlerde bile değil :/
Zeka ?
Oda kalmamış

Bi de bu moda oldu her haltı yaparken ben bireyim, cahil değilim, ne yaptığımı biliyorum vs gerçekleri duyunca hemen sevgisiz büyüdüm, eziyet gördüm o mahlukatın da çocukları var o ne olcak?

Konu sahibi hepimize teşekkür etmiş...konuyu güncelleyerek..

Kadından saymıyorum ne demek ya sense buna sevindin mi yarında bir başkası için seni kadından saymayacak ikinizde birbirinizden leşsiniz

o evli adamında
boyu devrilsin pis fırsatçı kart zampara
Kadin resit, akli melekeleri yerinde, cebir, tehdit de yok. Dolayisiyla ne kandirilma ne zorlama var. Konuda iki yetiskin ahlaksiz insan var. Biri digerinden daha suclu degil.

Kendini ezdirme. Durumunu içeriğini bilmiyoruz ama yalnız hissetme kendini bir ailen varsa zorlada olsa istemiyor olsalar bile git yanlarına. Açtir zorla kapılarını kimse sokaga atamaz seni. Ayaklarının üzerinde dur hayatını kur. Bu da bana bir derstir de geç . Herkes zor şeyler yaşıyor onemli olan toparlayabilmek.

Bi de bu moda oldu her haltı yaparken ben bireyim, cahil değilim, ne yaptığımı biliyorum vs gerçekleri duyunca hemen sevgisiz büyüdüm, eziyet gördüm o mahlukatın da çocukları var o ne olcak?
Moda değil

Maalesef acı gerçek....

Baba sevgisinden yoksun büyüyen kızlar cok kolay erkeklerin oyununa geliyor

Ben buna inanmıyorum. Şiddet içinde büyüdüm. Babamla görüşmüyorum. Herkes kötü şeyler yaşar. Ben babamın ilgisizliğine rağmen çalışıp bize bakan annemin iyi yanlarını örnek aldım. Erkek arkadaşımla aramızda 2 yaş var. İkimiz de iş arıyoruz. Kıt kanaat geçiniyoruz. Her kötü şey yaşayan insanın yöneleceği şey onun elinde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…