eşim ilk evlilik yıldönümümüzü kutlamadı.

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
dün evlilik yıldönümümüzdü önceki gün de eşimle küstük ben kuaföre gıttım saçlarımı yaptırdım kocaman resimli pasta yaptırdım kocaman dyorum cunku tasımakta zorlandım eve gelirken o da küs olduğumuz için bişey yapma gereği duymamıs.ben unuttu sandım bişey demeyecektım.onun da ek dersi yatacaktı parasını cekmıs ben de alısveriş yapacaktım bugün kıyafet felan alacaktım kendime.çıkarmıs bana para veriyor.gidigelıp canım kurup kednime kıyafet alacakmışım.cok sinir oldum ve dahası gönlüme almaya bıle gelmıyor.çünkü ben hep kavga edıyormusum.hep ben sucluymusum.hala öyle düşünüyor sizce tepki vereyim mi unutayımmı.of artık kavga etmekten de bıktım.blmyrm NE YAPACAGIM SONUCTA İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ.BEN DE DEDİM İHTİYACIM OLAN SEYLERİ HEDİYE GİBİ BANA SUNMAKTAN VAZGEC ARTIK DEDİM.MESELA BEN BISEY ALACAKTIM O ZAMAN DA DOĞUM GÜNÜM GEŞIYORDU GTMIS BANA ONU ALMIS.BEN DE DĞN DEDİM BEN ZATEN ALISVERİŞ YAPACAKTIM BANA HEDİYE AL DEMİYORUM AMA EN AZINDAN EMEK HARCA.HAKSIZMIYIM KIZLAR

oy canım üzülme ya erkeklerde bizim gibi düşünceli olmalarını bekleme.boşver derdin de bu olsun allah daha büyük dertler vermesin. affet ama bence kırıldığınıda belli et ama dırdır yapmadan hareketlerinle belli et. o da senin üzülmene illaki üzülür.

off yaa aynı ebnım eşimm ben bıy yerde bırsey begenırım onu almazz bekletırr ne zaman özel bır gun olurr veya dogumdunum olur ALIR GELIR

SANKI BEN O SEKILDE COK DAHA MUTLU OLCAMM

O BEGENDIGIM SEY O AN ICIN GECERLIYDII

AYNEN BENDE COK SIKILIYORUM BU DURUMDAN BIR ÇABA YOKK

HEMEN HAZIRA KONUYORLARR

AA X BUNU BEGENMISTI GIDEYIMDE ALAYIM GIBISINDEN

TMM COK DUUSNCELI BIR DAVRANIZ BULUPTA BUNUYORMUSUZ GIBI OLMASIN AMA

BEGENDIGIM AN NIYE ALMIYORDA ILLA ÖZEL BIR GUNDE ALINIYOR ONU ANLAMIYORUM

ADI USTUNDE ÖZELI GUN

O ZAMAN DAHA DEGERLI DAHA ŞAŞIRTICI VE MUTLU EDICI HEDIYELER OLMASI GEREKMEZMI DAHA ROMANTIK FALAN

AMA YOK BIR ELBISE BEGENIRIM ÖZEL GUNDE ALIR GELIRR ORTAMIN HAVASIDA BOZULUYOR

ŞAŞALI ŞEYLER ZATEN BEKLEMIYORUM AMA SANKI NE LACAGINI HERZAMAN TAHMIN EDEBILYIORUM İŞİN HEYECANI KALMIYOR ARTIK EZBERLEDIM

bu erkeklerı ne yapmalı bılmem kı

Evet ya hanımlar ben de istiyorum eşim benim için uğraşarak birşey alsın
ya da almasın yapsın yani süpriz yapsın istiyorum ama olmuyor
Ben takıntı halinde süprizleri seven biriyim
mesela ona şal örmüştüm am göstermeden süpriz olsun diye
Bizim evlilik yıldönümümüzde de bana gül buketi almıştı ama ben ona söylemiştim
gul buketini seviyorum diye ısmarlama gibi bişey olmuştu
ama onunda suçu yok ben zor beğeniyorum nasıl alsın ki bana birşey
Hak veriyorum yani

Benım esımde hedıye almasını beceremez bende cok ısterım bana ozel gunlerde suprız yapsın hedıye alsın falan ama hıc hosuma gıtmıcek seyler alır bu konuda cok becerıksızgecenlerde suprız yaptı aksam tv ızlerken bırden bır hedıye paketı uzattı canım bu senın dedı uzattı optu falan neyse paketı bır actım tansıyon aletıkendılerı tansıyonumu zıplatıyorya ondan almıs olsa gerek

Son düzenleme:

eşinizi haksız çıkarın,kavga etmek yerine güzel karşılayın.zaten sizde bıkmışsınız kavgaya gerek yok.ince düşünmelerini beklemeyin..

koptum yaaaaaaaa

tansiyon aletiii

..........

ben bu senaryoyu şöle hayat ettim
ikinizinde saçlarınıza ak düşmüşş
beliniz bükük,elinizde baston
sesınız titreyerek konusuyorsunuz
eşin sana hedıye paketını uzatıyor
sende acıyorsun yavaş yavaşş
hayallerımdekı tansıyorn aletii
cok ihityacım vardıı sagol aşkım diyorsun

ahhaaa koptum yaaaa hayal ettımde

süpermiş yaaa:) çok esprili bir eşin var:))) hediye hediyedir:)

benim eşiminde özel günlere allerjisi vardır.neyi ne zaman istesem alır ama özel günlerde hiçbir şeyini görmedim.hatta özellikle belirttim,şunu şu gün istiyorum diye ama ya önce aldı istediğimi,yada sonra aldı

Kızlar ıkınıze bırden cvp vermek ıstıyorum evet cok komık esım 38 ben 28yasındayım henuz gencız fakat bende tansıyon sorunu oldugunu dusunuyordu bıkackere babasından tansıyon aletını ıstemıstı kendımı kotu hıssettıgımde gercektende tansıyonum dusuk cıkmıstı bende bızımde bır tansıyon aletımız olsa ıyı olur demıstım gecenlerdede sıcaklardan kapı onunde fenalastımı soleyınce gıtmıs ertesı gun o hedıyeyı almıs ıste sureklı tansıyonumu olcup duruyor 9'a 5 8'5 9'4 hep bole dusuk cıkıyor ılk defa aldıgı bır hedıye ıse yaradısaka bır yana esım hedıye almayı beceremez ama ben ne ıstesem alırım gıkını cıkarmaz hakkını yemıyeyım sımdı adamcagızın zate son gunlerde bır tatlı gozukuyor gozume

allah senı bak beterın beterı var :)
neler alınıyor eşlere..
şaka bır yana.
almış ya boş ver..
boyle yaparsan hedıye medıye hak getıre..
bır zamanlar bende aldıgı hedıyelerı hıc begenmez ama bırşey soylemezdım..
yaşımdan buyuk gıysıler alırdı..
soylesemde degışmıyor artık kendınede aynı cunku:)
yazık gıysılere: gonlu olsun dıye bır kere gostermelık gıyıyorum ve yıllar sonra verıyorum bır başkasına..
duşunuyor ya boş ver..:)

heheheh cok tatlısınız yaaa cok guldum anlatısına

saka bır yana her evde olmalı bu alet allah ıhtıyac duyurmasın da

benim eşim de bana hep ihtiyacım olan zaten alınacak şeyleri hediye diye getirir...
mesela hamileliğimde kilo alıyordum tartı almayı düşünüyordum ama gidip almaya da üşeniyordum anneler gününde bana tartı almış...
ekmek yapma makinesi istiyordum ama kartlar doluydu alamamıştım bir başka anneler gününde ekmek yapma makinesi almış...
ya da telefonum bozuk yenisi alınacak bana evlilik yıldönümümüzde telefon almış...
ama ben kızmıyorum aksine çok seviniyorum... sonuçta benim ihtiyacım var... ama hediye diye ama başka türlü düşünüp alıyor...
ama para verip git kendine bişey al dese ben de kızarım...

valla tatlım hepsi aynı bunların...
benim eşimde tutar klolumdan alışverişe götürür ne lazımsa onu alır..
hediye alma sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
ezikmiyiz lan biz niye hediye almıyolar..
haklısın sen kardeşim....

ah canııım evlilik dünyasına hoş geldin ilk evlilik yıldönümünmüş bunun bide ileriki yılları var hiç hatırlamaz bile.benimki kutlamaz hiç aman ben bile unutuyom 11yıllık evliyiz. sevgililer gününde beklerim ben biz sevgilimiyiz der e adam sevgilimi bulacaz sana illa. dogum gününüde genelde unutur işte zorla alır bişeyler en son analar günündede hediyemi kendim aldım nice dicer plus :))

Üzülme canım o "ormantik" eşden bendede var,
Bazen hele aman bunlar boş isler ne gereği var demesi beni ekstra deli ediyor. Seviyoz iste napalim, katlaniyoz

hep mi böyle.
niye küstünüz..
sen sanırım saman alevi gibisin.. o da uzatan taraf..
ama belki onun da kalbi kırılmıştır?
niye küstüğünüze bağlı..

insan ne olursa olsun küslüğünü unutur, kutlar, güzel bi şeyler alır da, demek ki seninkine göre ters bunlar..

erkeklerin bahanesiii varr ne hediyesi seviyozya işte sizi daha ne olsunn:))

bayanlar benm ablamında eşi alır malır ama çok kavga ederler.inatçıdır kendisiii çok yani eniştemmm...hediyesinide alır pastasınıda alırrr ama hiç geçinemezlerr,birbirlerini dövdüler kaç kere
yani boşverin hediye almasınlar ama huzurunuz olsun.iyi yanlarınız varsa onları düşünün.erkekler kabaa maalesef.benm sevglim beni gece 12 de sokak ortasında bıraktı.ben biliyorum erkeklerin ne mal oldğunu.kadınlar kıvrak zekalıdır.o yüzden fazla aldırış etmemeye bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…