eşim ilk evlilik yıldönümümüzü kutlamadı.

yasemin kocamla kocan ne kadar birbirne benziyor ben kızamıyorum artık beni güldürüyor devamlı cocuklar bunlar ya birde gelmiş 35 yaşına pehhh

ay canım benım bazen kızıyorum bazen guluyorum hayat bole gecıyo ıste napalım ıdare edıcez bırbırımızı benımkıde 38 yasında ole cocuk gıbıkı anlatamam nerdeyse 40 yasında nutellasız kahvaltıya oturmaz bır oturusta 5 tane cıkolatalı gofret yergobişini hem erıtmek ıster bende sende spor yap ozaman dıyınce olmaz terlıyorum dıyorspor yapmanın amacı ozaten be adam

Son düzenleme:
kızlar benim mesai bitti ben kacıyorum gorusmek üzere anılarımızı anlatsamm oooo sayfalar dolarr hemde cok komık olaylar

benim gibi yap cıngar çıkar demiicem:))) ama tepki vermezsen normalleşir.ne istediğine karra ver senin için önemliyse savaş yok önemi yoksa üzerinde durma...

çok haklısın canım ama ne yazıkki erkeklerin beyni bizimkinden farklı çalışıyor.

eşim le her konuda anlaşırız nerdeyse,anlaşamadığımız konularda ortada bir karar verir dengeyi tuttururuz. ama gel gör ki sevgili kocam özel günleri unutmasada tam bir hediye alma beceriksizi.ya beni götürür ya da para verir sen ne istersen al der.

sanki benim param yok alamıyorum istediğimi

en son geçen yıldönümümüzde rahatsızlığımı dile getirdim.önemli olan hediye değil senin düşünüyor olman emek harcaman dedim.söz seneye seni şaşırtıcam dedi.

haziran 18 yıldönümümüzdü.tabi heycanla bekliyorum ben.öğlen kapı çaldı açtım bir kurye...hah dedim hediyemi kuryeyle yollamış sevindim tabi...

kurye bir zarf uzattı imza falan aldı.nesee içeri girip zarfı açtım: tabii ben şokkkkkkkk...

sevgili kocacım kendince bir emek harcamış tabiii

bazı bankaların hediye kartları vardır hepiniz biliyorsunuzdur.eşim bu sene o hediye kartına belli bir miktar hatta fazla sayılabilecek kadar nakit yüklemiş...bana aldığıı hediye nakit para yaniii

dört dörtlük olan yok tabii buda kocamın nazar boncuklu kusuruu

üzülme yanii seni üzmek için yapmıyordur.ama değişmiyorlar da malesef..

ilk evlilik yıldönumumuzde köşedeki iskenderciye götürüp alel acele eve getirmişti
bende hediye evde sanmıstım. meger arkadasları ile halı saha macıma gidecekmiş. neticede gitti de
ama hala burnundan getiririm bugun 5. yılımız hala gelmedi eve sanırım bana layık hediye bulamadı

ay canım bende 11 senelik evliyim sanki bizi anlatmışsın
benimkide özel günleri bırak yaşgünümü bile hatırlamaz bende para isterim gider kendime hediye alırım amaç para harcamak değil onun inadına kendimi mutlu etmek diyeyim

canım ole valla bana suprız yapmıyosun vs vs dıye sızlanıyorum bıgun pazara gıdıyoz ya her hafta dedı adam ya

yasemin tüm yorumlarına çok güldüm ama en beğendiğim bu oldu demek pazara gidip süpriz yapıyor eşin
hangi pazardasınız geleyimde sana süpriz yapışını seyerdeyim

ALLAH senden razı olsun bizleri güldürdün eşlerimizin düşüncesizliklerini azda olsa unutturdun

Son düzenleme:

canım esım neyazıkkı evın ıhtıyaclarını karsılamayı bana yapılmıs bır jest sanıyoraslında okadar cok sorumsuz kocalar varkı haklı buldugum anlarda olmuyor degıl hanıcanım su erkek mılletı adamı verem eder vallahı herseylerıne takarsak kafayı yerızallah cumlemızden razı olsun canım ne mutlu bana

kızlar eşimle barıştık.mesajlarınıza çok güldüm özellikle yaseminin mesajlarına.eşimle sonradan barısmaya karar verdım ahal içim buruk ama.1 ay sonra askere gidecek bayagı ayrı kalacağız o yüzden affettim artık

canım esınle barısmana cok sevındım bak esınde askere gıdecekmıs zon gunlerınızı cooooooooooooook ıyı degerlendırın bırbırınızı cooooooooooooooooooooooook ozluceksınız keske burda olsada suprız yapmasa yeterkı yanımda olsa dıceksın bu lafımı unutma!
Allah kavustursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…