- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
yasemin kocamla kocan ne kadar birbirne benziyor ben kızamıyorum artık beni güldürüyor devamlı cocuklar bunlar ya birde gelmiş 35 yaşına pehhh
seneye ne alır sence canımBu sene şeker ölçer alırsa
dün evlilik yıldönümümüzdü önceki gün de eşimle küstük ben kuaföre gıttım saçlarımı yaptırdım kocaman resimli pasta yaptırdım kocaman dyorum cunku tasımakta zorlandım eve gelirken o da küs olduğumuz için bişey yapma gereği duymamıs.ben unuttu sandım bişey demeyecektım.onun da ek dersi yatacaktı parasını cekmıs ben de alısveriş yapacaktım bugün kıyafet felan alacaktım kendime.çıkarmıs bana para veriyor.gidigelıp canım kurup kednime kıyafet alacakmışım.cok sinir oldum ve dahası gönlüme almaya bıle gelmıyor.çünkü ben hep kavga edıyormusum.hep ben sucluymusum.hala öyle düşünüyor sizce tepki vereyim mi unutayımmı.of artık kavga etmekten de bıktım.blmyrm NE YAPACAGIM SONUCTA İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ.BEN DE DEDİM İHTİYACIM OLAN SEYLERİ HEDİYE GİBİ BANA SUNMAKTAN VAZGEC ARTIK DEDİM.MESELA BEN BISEY ALACAKTIM O ZAMAN DA DOĞUM GÜNÜM GEŞIYORDU GTMIS BANA ONU ALMIS.BEN DE DĞN DEDİM BEN ZATEN ALISVERİŞ YAPACAKTIM BANA HEDİYE AL DEMİYORUM AMA EN AZINDAN EMEK HARCA.HAKSIZMIYIM KIZLAR
ah canııım evlilik dünyasına hoş geldin ilk evlilik yıldönümünmüş bunun bide ileriki yılları var hiç hatırlamaz bile.benimki kutlamaz hiç aman ben bile unutuyom 11yıllık evliyiz. sevgililer gününde beklerim ben biz sevgilimiyiz der e adam sevgilimi bulacaz sana illa. dogum gününüde genelde unutur işte zorla alır bişeyler en son analar günündede hediyemi kendim aldım nice dicer plus :))
canım ole valla bana suprız yapmıyosun vs vs dıye sızlanıyorum bıgun pazara gıdıyoz ya her hafta dedı adam ya
ay canım benım bazen kızıyorum bazen guluyorum hayat bole gecıyo ıste napalım ıdare edıcez bırbırımızı benımkıde 38 yasında ole cocuk gıbıkı anlatamam nerdeyse 40 yasında nutellasız kahvaltıya oturmazbır oturusta 5 tane cıkolatalı gofret yer gobişini hem erıtmek ıster bende sende spor yap ozaman dıyınce olmaz terlıyorum dıyor spor yapmanın amacı ozaten be adam
gecen dogum gunumdede hedıye almamıs gece vardıyasından donmustu bende yenı yataktan uyandım canım askım dogum gunun kutlu olsun dedı optu kahvaltı yaptık gıttı yattı evın hertarafını aradım taradım yok hedıye kesın almıstır dedım almamıs delıye dondum yatıyodu o sınırle bır kaldırdım yataktan sen ıyce odun oldun ınsan karısının dogum gununu kutlamazmı dıyedemezmı evın neyı eksık ben sok bu erkekler gercekten odun ya:
benimkide yeni evlendiğimizde doğum günümde kahve makinası almıştıgeçen yılkinide unuttu kavga kopardım bi güzel, sabah kalktım yok erkenden gitmiş pastasını hediyesini almış gelmiş, bunların hepsi aynı
ay canım bende 11 senelik evliyim sanki bizi anlatmışsın
benimkide özel günleri bırak yaşgünümü bile hatırlamaz bende para isterim gider kendime hediye alırım amaç para harcamak değil onun inadına kendimi mutlu etmek diyeyim
yasemin tüm yorumlarına çok güldüm ama en beğendiğim bu oldu demek pazara gidip süpriz yapıyor eşin
hangi pazardasınız geleyimde sana süpriz yapışını seyerdeyim
Allah senden razı olsun bizleri güldürdün eşlerimizin düşüncesizliklerini azda olsa unutturdun
kızlar eşimle barıştık.mesajlarınıza çok güldüm özellikle yaseminin mesajlarına.eşimle sonradan barısmaya karar verdım ahal içim buruk ama.1 ay sonra askere gidecek bayagı ayrı kalacağız o yüzden affettim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?