eşim ilk evlilik yıldönümümüzü kutlamadı.

gecen dogum gunumdede hedıye almamıs gece vardıyasından donmustu bende yenı yataktan uyandım canım askım dogum gunun kutlu olsun dedı optu kahvaltı yaptık gıttı yattı evın hertarafını aradım taradım yok hedıye kesın almıstır dedım almamıs delıye dondum yatıyodu o sınırle bır kaldırdım yataktan sen ıyce odun oldun ınsan karısının dogum gununu kutlamazmı dıyedemezmı evın neyı eksıkben sok bu erkekler gercekten odun ya

ayy yasemin yaa deminden beri anlattıklarına gülüyorum.eşinn çok komik gerçekdennn:)) lafa bak evinde neyin eksikk phahhaha

heheheh cok tatlısınız yaaa cok guldum anlatısına

saka bır yana her evde olmalı bu alet allah ıhtıyac duyurmasın da

canım o paketı acarken bır heyecanlandım kı sorma gıtsınona dıyorumkı ıcınde parfummu var kozmatık urunu mu varay actım bır baktım tansıyon cıhazı bu ne ya dedım canım senın tansıyonun dusuyo oyuzden aldım dıyınce yatıstım bıraz

inanamıyorum ciddi misin ?? Bende nasıl olsa dedim biz uzun zamandır birlikteyiz düğün günümüzü değilde resmi nıkah gunumuzu kutlayım evlilik yıldönümü olarak dedim ben gittim pasta aldım yemek yaptım sofrayı kurdum nıkah elbısemı gıydım mumları hazırladım sacımı basımı yaptım arkadas bana " traş olmamıstım tras oldum senın için dedi" ve direk buzdolabını acıp "hani şarap" demez mi ben fıttırdım tv karsısında yemek yedık gıcık ettı benı cok hemde . Bakalım eylulun 4ü biizm evlılık yıldonummumuz dedim bugunu saymıyorum o gün ne yapcak merak edıyorum sanırım bana tansıyon aleti alsa iyi olcak cunku tansıyonum fırlayacak bılıyrum . AYRICA İŞTEN GELİP YAPTIM TÜM BUNLARI

Son düzenleme:

ay yasemin koptum ya :)

yasemin kocamla kocan ne kadar birbirne benziyor ben kızamıyorum artık beni güldürüyor devamlı cocuklar bunlar ya birde gelmiş 35 yaşına pehhh

Erkek milleti değil mi amaaaan hepsi de aynı tas aynı hamam
[video=youtube;HkAcknQZimY]http://www.youtube.com/watch?v=HkAcknQZimY[/video]

Aslında asıl sürpriz bu bence hediye almamaları daha büyük sürpriz oluyo bizlere baya şaşırıyoruz neticede

öleler valla ıncelıkten anlamıyorlaar anlıyolarda ıslerıne gelmıyorbızımde 9 agustosta evlılk yıldonumumuz bundada seker olcer beklıyorum

aslında asıl sürpriz bu bence Hediye almamaları daha büyük sürpriz oluyo bizlere baya şaşırıyoruz neticede

çok mantıklı bende hep böyle düşünmüşümdür önceden olsa aşkım o kadar para verme öpücük yeter diyordum ama nerden bilebilirdim bunu alışkanlık haline getirebileceğini

öleler valla ıncelıkten anlamıyorlaar anlıyolarda ıslerıne gelmıyorbızımde 9 agustosta evlılk yıldonumumuz bundada seker olcer beklıyorum

böyle şeylerde hementepki vermemek gerek bence zamanla oturuyor

konu başlığını gördüm hiç bir şey okumadan yorum yapmak istedimmmm sadece yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…