- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
valla tatlım hepsi aynı bunların...
benim eşimde tutar klolumdan alışverişe götürür ne lazımsa onu alır..
hediye alma sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
ezikmiyiz lan biz niye hediye almıyolar..
haklısın sen kardeşim....
gecen dogum gunumdede hedıye almamıs gece vardıyasından donmustu bende yenı yataktan uyandım canım askım dogum gunun kutlu olsun dedı optu kahvaltı yaptık gıttı yattı evın hertarafını aradım taradım yok hedıye kesın almıstır dedım almamıs delıye dondum yatıyodu o sınırle bır kaldırdım yataktan sen ıyce odun oldun ınsan karısının dogum gununu kutlamazmı dıyedemezmı evın neyı eksık ben sok bu erkekler gercekten odun ya
heheheh cok tatlısınız yaaa cok guldum anlatısına
saka bır yana her evde olmalı bu alet allah ıhtıyac duyurmasın da
ayy yasemin yaa deminden beri anlattıklarına gülüyorum.eşinn çok komik gerçekdennn:)) lafa bak evinde neyin eksikk phahhaha
canım ole valla bana suprız yapmıyosun vs vs dıye sızlanıyorum bıgun pazara gıdıyoz ya her hafta dedı adam ya
benım esımde hedıye almasını beceremez bende cok ısterım bana ozel gunlerde suprız yapsın hedıye alsın falan ama hıc hosuma gıtmıcek seyler alır bu konuda cok becerıksızgecenlerde suprız yaptı aksam tv ızlerken bırden bır hedıye paketı uzattı canım bu senın dedı uzattı optu falan neyse paketı bır actım tansıyon aletı kendılerı tansıyonumu zıplatıyorya ondan almıs olsa gerek
canım o paketı acarken bır heyecanlandım kı sorma gıtsınona dıyorumkı ıcınde parfummu var kozmatık urunu mu var ay actım bır baktım tansıyon cıhazı bu ne ya dedım canım senın tansıyonun dusuyo oyuzden aldım dıyınce yatıstım bıraz
inanamıyorum ciddi misin ?? Bende nasıl olsa dedim biz uzun zamandır birlikteyiz düğün günümüzü değilde resmi nıkah gunumuzu kutlayım evlilik yıldönümü olarak dedim ben gittim pasta aldım yemek yaptım sofrayı kurdum nıkah elbısemı gıydım mumları hazırladım sacımı basımı yaptım arkadas bana " traş olmamıstım tras oldum senın için dedi" ve direk buzdolabını acıp "hani şarap" demez mi ben fıttırdım tv karsısında yemek yedık gıcık ettı benı cok hemde . Bakalım eylulun 4ü biizm evlılık yıldonummumuz dedim bugunu saymıyorum o gün ne yapcak merak edıyorum sanırım bana tansıyon aleti alsa iyi olcak cunku tansıyonum fırlayacak bılıyrum . Ayrıca işten gelip yaptım tüm bunları
aslında asıl sürpriz bu benceHediye almamaları daha büyük sürpriz oluyo bizlere baya şaşırıyoruz neticede
inanamıyorum ciddi misin ?? Bende nasıl olsa dedim biz uzun zamandır birlikteyiz düğün günümüzü değilde resmi nıkah gunumuzu kutlayım evlilik yıldönümü olarak dedim ben gittim pasta aldım yemek yaptım sofrayı kurdum nıkah elbısemı gıydım mumları hazırladım sacımı basımı yaptım arkadas bana " traş olmamıstım tras oldum senın için dedi" ve direk buzdolabını acıp "hani şarap" demez mi ben fıttırdım tv karsısında yemek yedık gıcık ettı benı cok hemde . Bakalım eylulun 4ü biizm evlılık yıldonummumuz dedim bugunu saymıyorum o gün ne yapcak merak edıyorum sanırım bana tansıyon aleti alsa iyi olcak cunku tansıyonum fırlayacak bılıyrum . Ayrıca işten gelip yaptım tüm bunları
çok mantıklı bende hep böyle düşünmüşümdürönceden olsa aşkım o kadar para verme öpücük yeter diyordum ama nerden bilebilirdim bunu alışkanlık haline getirebileceğini
dün evlilik yıldönümümüzdü önceki gün de eşimle küstük ben kuaföre gıttım saçlarımı yaptırdım kocaman resimli pasta yaptırdım kocaman dyorum cunku tasımakta zorlandım eve gelirken o da küs olduğumuz için bişey yapma gereği duymamıs.ben unuttu sandım bişey demeyecektım.onun da ek dersi yatacaktı parasını cekmıs ben de alısveriş yapacaktım bugün kıyafet felan alacaktım kendime.çıkarmıs bana para veriyor.gidigelıp canım kurup kednime kıyafet alacakmışım.cok sinir oldum ve dahası gönlüme almaya bıle gelmıyor.çünkü ben hep kavga edıyormusum.hep ben sucluymusum.hala öyle düşünüyor sizce tepki vereyim mi unutayımmı.of artık kavga etmekten de bıktım.blmyrm NE YAPACAGIM SONUCTA İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ.BEN DE DEDİM İHTİYACIM OLAN SEYLERİ HEDİYE GİBİ BANA SUNMAKTAN VAZGEC ARTIK DEDİM.MESELA BEN BISEY ALACAKTIM O ZAMAN DA DOĞUM GÜNÜM GEŞIYORDU GTMIS BANA ONU ALMIS.BEN DE DĞN DEDİM BEN ZATEN ALISVERİŞ YAPACAKTIM BANA HEDİYE AL DEMİYORUM AMA EN AZINDAN EMEK HARCA.HAKSIZMIYIM KIZLAR
öleler valla ıncelıkten anlamıyorlaar anlıyolarda ıslerıne gelmıyorbızımde 9 agustosta evlılk yıldonumumuz bundada seker olcer beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?