Eşim internete fazla düşkün

kesinlikle yapmaman gereken sey Cocuk hala düsünüyorsan yapmakdan vazgec sakin cocuk yaparsam akli basina gelir fark eder diye düsünme kendi hayatini mahv edersin:20:

adam almis edebsizligi elline begenmiyorsan kapi orda diyo kisacasi seni tuttan yok diyo degismeye sana adim atmaya niyeti olmadigida ortada

adam seni aldatıyor sen tutup bu normalmi çokmu kıskancım diyorsun
yani ne denirki şimdi bu duruma bilemedim
en iyisi sen şöyle yap farklı msn adresi al erkeklerle iletişim kur eşinin görmesini sağla
hiç tepki vermezse bilki normaldir sen abartıyorsun:27:

siz daha 2,5 yıllık evlisinz birbiriniz tanımak yerine eşiniz sanal alemde chat yapmayı tercih ediyor yani bi nevi sizi aldatıyor, ve siz çocuk yapmak istiyosunuz? Aklım almıyor açıkcası... ya sizin sanal sandığınız şey ciddi bişeyse? ya görüşüyolarsa? hadi msn i bırak adam zeytin yağı gibi üste çıkmış.. nasılsa bu beni bırakıp gitmez demiş... yazık ya...uyan canım uyan... bence sert bi dille konuşmanın vakti geldide geçiyor bile...

Bir aşk insanın gözünü bu kadar mı kör edeiyor arkadaşlar cidden ben anlamıyorum benim de 2,5 yıllık bir ilişkim erkek arkadşımı da çok seviyorum ama düşündüm de bana böyle bir şey yapsa ya da herhangi bir aldatma ve yalanını yakalasam bir daha hazmedemem sevgim bunun önüne geçemez diye düşünüyorum hep aşk hep aşk olmaz ki Allah bize beyin de vermiş yani biraz düşünmek lazım bu adam nasıl biri neler yapıyor benim sevgime layık mı sırf aşk var diye arada bir erkeğ her hareketine de müsahama gözterilmez ki bu kadar mı kör oluyor aşık olan kadınlar bu kadar mı aciz cidden ben anlam veremiyorum.

Her zaman derim bir şey çok istediğin halde olmuyorsa Allah bize bir şeyleri göstermek istediğindendir...
Kalkmış hala çocuk yapmaya çalışıyorsun sana 'beğenmiyorsan kapı orada' diyen adama!
Kendi defolsun madem çok istiyorsa bilgisayarını da alıp...
:20:
Sen seviyorsun anladım da ben eşinin seni sevdiğini filan sanmıyorum.
Sadece kendi isteklerini önemseyen bencilin biri o... :19:
Sen de onun için 'çocuğu yapacağı, evini düzenlediği, çamaşırını yıkatıp ütüsünü yaptırdığı araçsın.'
:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenince düzelmemiş, çocuk yapınca düzelir sanıyosunuz ama dü-zel-mez...
çünkü bi kere kabullendiğinizi görmüş.
aklınızı kullanın, bu durumu daha fazla sineye çekmeyin...

bence de kesinlikle bu durumu sineye cekmemelisin. çocuk yaparsan da ileride cok pişman olacagına malesef eminim:( bence en azından ertele bu olayı, zamanla napacagına karar verirsin ama adamın aldattığı besbelli

yorumlarin buyuk oranina katiliyorum
sana deger vermeyen bir insana deger verip
sana yol gosteren bir insana guvenip
bebek istemen yanlis..
Evli bir insan baska kadinlarla muhabbet ediyorsa
ilgileniyorsa
seni sevmiyor demektir..
aci ama gercek!
kendini toparlaman ve ezdirmemen dilegiyle

sevgili arkadaşım adına sevgi dediğin şey bu kadar basit değildir seven insan bir başkasıyla sanalda olsa ki gerçekten hiç bir farkı yoktur bana göre..sadece mert olamayan erkeklerin veya kadınların kolayıdır sanal aldatmak..sana bu adam bunları yaşatırken sen bi de ona çocuk vermek istiyorsun kusura bakma ağır konuşuyorum ama gerçek bu malesef ben o adamın seni sevdiğine bile inanmıyorum çünkü gerçek sevgi yanında olsanda olmasanda seninledir..üzgünüm senin adına...

cok seviyordum. evlenince düzelir sandım. ayrıca sanalda gercek hayatta degil bu diye sanırım kendimi teselli ettim çok fazla. :(((

Gerçekte ya da sanalda olması neyi değiştiriyor anlamadım ben...
Gerçekte yapınca haram da sanalda yapınca helal mi oluyor?

Tüm sorunlar çözüldü eşim tövbe etti yazmışsınız...
Güveniyor musunuz tövbesine?
Hayret birşey...

Back
X