Eşim internetten çıplak kadın fotoğraflarına bakıyor.Üstelikde hamileyim. Ne yapmalıyım?

Fatma_94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
2
0
1
31
5 aylık hamileyim ve eşim internette bir .... sitesinden .... fotoğraflarına baktığını gördüm.Niye baktığını sorduğumda önce söylemekten utandığını söyledi sonra birdaha sorduğumda :hamile olduğumu ve kendisinin bir şekilde rahatlaması gerektiğini o yüzden baktığını söyledi.Oysaki ilişkiye giriyoruz,hiç bi problemimiz yok.Ben yalan söylediğini düşünüyorum.Sizce yalan mı söylüyor?Ne yapmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyecan arıyor,farklı kadınlar başka başka fantaziler .Yaşadıkları yetmiyor demekki.

Heyecan arıyor,farklı kadınlar başka başka fantaziler .Yaşadıkları yetmiyor demekki.
Oldu canım, kadın define çare aramak için konu açmış, sizde derdine dert eklemek için buraya girio cevap yazmışsınız, olacak iş değil,

Cinsel hayatta sorun yoksa bence bakmasında sıkıntı yok. Kimileri bunu aldatmadan sayiyor,insan elbet kırılır bakmasına üzülür.ama bakması değil yakalanması sıkıntı

Hamile olunca seks yapılmadığını filan mı düşüyor,oysaki cinsellik yaşıyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…