Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

bence dönecek çünkü aldatma olarak düşünmediği şey aslında bir aldatma ve konu sahibi hayır aldatmamış sadece kızla buluşmuş diye aklıyor kocasını
Kocamı aklamıyorum ama aldatan başkasıyla ciddi ciddi defalarca buluşup bir şeyler yaşayan ilişki sürdüren adamlar bile ders alıp bir daha aynı hatalara düşmeyebiliyor. Kimisi de nasılsa affediyor deyip daha da ileri gidiyor ve evlilik bitiyor. Burada aldatmayla ilgili çoğu kişi boşan der bazısı da bir şans daha ver çocuk için der herkese saygın sonsuz. Ben konumda da yazmıştım n’olursa olsun yalan söyledi ve kadın gayet rahat konuşabilmiş. İş için bile olsa bu rahatlığını kaldıramıyorum çok kızgınım diye bahsetmiştim. Terk etmemin sebebi bu zaten. Aklamıyorum elbette. Eşim yalvar yakar olunca iyice kafasına dank etmiştir bir daha yanından yöresinden geçemez ve bu şansı verebilirim diye düşündüm. Değerlendiremezse ne ala...
Daha önce de evi terk etmiştim başka sebepten ve o zaman da böyle gittikçe dibe vurmuştu. Ben dönünce normalleşmişti. Korkularınızı anlıyorum ama ben dönmedikçe iş iyice büyüyecek ve kendine bir şey yaparsa ben bununla yaşayamam Allah korusun

Bi akrabam iki kere intihar etti ikisinde de haber verdi kurtarın diye. Ama sonuncusunda bulunamayacağı bi yere gitti yine yaptı haberde vermedi. Ölüsüne 2.gün ulaşıldı. Şunu öğrendim bi kere yapıyosa ölene kadar devam ediyolar. Hemde ortada bi sorun yokken bunu bi doktorda söylemişti. Eşinizi destek alması konusunda mutlaka ikna edin.

Ya kardeşim. Dönmek istiyorsan bunu saglam adımlar atarak yapman lazım. Alkol alıp masaya bıçak koyup mi itihar ediliyor? Ha diyelim bu ikinci gidişinden sonra böyle oldu. Terapi almaya düşünüyormusunuz? Bence ikinizede lazim. Bir taraftan evlilik terapi ama diger taraftan bu sağlıksız hareketleri durdurmak için. Kimse seni eşine şans vermek istedigin için taslayamaz, ama ne olur saglam adimlar atarak yoksa iki ay sonra yine ayni konular açılır burda

Eşini bi uzmana gitmeye ikna et daha 1 ay önce arkadaşımın eşi intihar etti onlarda ayrıydılar piskolojik sorunları vardı ve canına kıydı bunu göz ardı etme sonra seni suçlarlar olanlardan,gidene bişey olmuyo olan kalana oluyo giden (şimdilik) öldüğüyle kalıyo

Bakın siz de yaşamışsınız yakinen şahit olmuşsunuz. Ciddiye almak zorundayım. Blöf ya da değil bunu bilemem ama riske de atamam.

Evet bugün gideceğiz birazdan beni almaya gelecek. Psikoloğa da söyleyeceğim olan biteni.

ya bi insanin annesi evladi intihar egiliminde oldugu zmn nasil gamsiz olabilir.insan dusmani olsa kosa kosa gider.
sem dedin mi ailesine masaya bicak koymua beni aradi intihar etceni soyledi deseydin.hatta bire bin kat da soyle. belki bi zahmet totolarini kaldirirlar da evlatlarina bakmaya giderler.
boyle ana baba olmaz olsun o zmn yani.
madem gitmiyorlar hala dayisi amcasi abisi falan yok mu onlar bi baksa.
cnm annesi bile gitmiyor oglunun yanina sen hic gitme.sana mi kaldi esinin canini dusunmek.baksana anasi dusunmuyo...
sen esinin canini dusunup gidersen sen de caninda olabilirsin.
ya da illa gitcen yaninda bi erkekle git baban abin dayin artik her kimse.sen disarda bekle.yanindaki gitsin konussun.alttan alarak konusmaya gayret etsin.ani bi sinirle herseyi yapabilir o zmn.akli basina biri gitsin konussun.
sen sakin gitme ne olursa olsun.

Aslına bakarsanız sağlam adımlar olması adına uzak durmak istemiştim. İkimiz de düşünelim en çokta yokluğumuzu anlayıp kendine çeki düzen vermesi gerektiğini farketmesini istemiştim. Ama ben uzak kalayım dedikçe işin rengini değiştiriyor. Bana da başka yol bırakmıyor. Tedavi için gidiyoruz seansları sıklaştırdık.

Bi gelisme var mı acaba?! Gittiniz mi psikoloğa?
Evet gittik. Anlattık sözler verdi bakalım. Bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim. Kabul ediyor zaten hatalarını. Dile getirirken biraz zorlansa da. Sonrasında psikolog da evine dön dedi ama kızımın doğum günü olacak hafta sonu. Açıkçası evimde kutlarsam pasta kesilirken babası da olacak annemler falan zaten olacak ama annemlerde kutlarsam o olmayacak. Annem görüşmüyor kendisiyle saygısızlıklarından ötürü. Bu sefer de ilk doğum günü diye içine oturur gibime geliyor ama evime gitmedim daha. Yarın gitsem dört nala temizlik mi yapacağım hazırlık mı... Yapmasına yaparım da çok zorlayacağım kendimi. Annemlerde olursam daha çok yardım edecekler. Ne yapsam bilemedim.

Annesine söylesem gider ama eşim kandırır bir şey yok abartmış papatya yanlış anlamış der yollar onlar da inanır. Neyse ki geçti. Sağolun. BEn hep ailesinin gamsızlığından çektim zaten :/

Madem eve dönüp herşeyi düzeltmeye karar verdiniz. Evinizde eşinizle kutlamanız daha uygun

Sadece üçünüz kutlayın

Hayatınızda ailelerden bir sure uzak durun bence

Anneniz ile eşiniz arasında sıkıntı varmış bu olay üzerine doğumgününde bir araya gelmeleri hoş olmaz

Bir ara da annemizde ayrıca bir pasta kesersiniz heves ettilerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…