Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

sakin gitme sakin.
ani bi sinir krizi gecirip karisini colugunu cocugunu oldurenleri goruyoruz duyuyoruz.
bebegini dusunuyosan gitme..
bu adam madem intihar etme egiliminde ailesinin eli armut mu topluyo.nirmalde bunu duyan anne baba kosa kosa evladinin yanina gider.
bak sen eger gidersen esin umitlenir ve her hatasinda ben yine bi blöf yapiyim da donsun bana der.
blöf ya da değil bunu hickimse bilemez ani sinirden neler yapar insanoglu
ama sen ailesine haber ver hemen onlar ilgilensin.tek birakmasinlar kocani.annesi babasi yahu ilgilensinler evlatlariyla.sen esini sakinkestiremezsin hic bi sekilde.ancak geri donersen sakinlesir.yoksa bosuna gitme eve daha cok tartisma olur bu sefer sana zarar verir.
ama sanki sen bariscakmissin gibi geldi bana da yalniz adam manyak farkinda misin bicak koymakar masaya icmeler falan.ya sana bebegine zarar verirse diye hic korkmuyomusun.kendinden once bebegini dusun en azindan lutfen gitme.anasi var babasi var onlar gitsin.
ya da illa bariscan hemen barisma.ailesi biraz sakinlestirsin esini eve donme hemen.kendine ceki duzen versin bi uzman yardimi alsin.bu psikolojiyle evlilik yurumez.evliligi gec canin tehlikede
Papatyakb

İntihar ederken kızının geleceğini düşündü mü? Maddi birikim bıraktı mı?
Sen neyin azabını çekeceksin?

Ne oldu şimdi bu konunun sonucu?
Ben söyleyeyim insanım
Koca blöf yaptı, yazan da söz de vicdan.
Beni böyle arayan biri olsa hayatta prim vermem, bana zararın olmadan ne yaparsan yap derim.
İntihar artık ucuz numara oldu, kendini kesse 30 saniyede eve gelecek birileri var, hayatta kalacak
Bunun farkında.
Dönder çemberi ileri geri

Ya büyük ihtimal blöftür ama bi de gerçekse diye insan kendi kendini yer. Okudum ulaşmış eşine. Ben de olsam arardım korkardım.

Bir insan kardeşlerine hakkınızı helal edin kızıma iyi bakın vs. yazarsa kendine zarar verecek izlenimi verir ama şimdi merak ettim eşiniz ne zaman atmış ve ailesi ne yapmış bu mesajları okuyunca? Sizin gibi telaş yapıp abileriyle ilgilenmişler mi?

Ya büyük ihtimal blöftür ama bi de gerçekse diye insan kendi kendini yer. Okudum ulaşmış eşine. Ben de olsam arardım korkardım.
Kendi istediği,, ister kendini öldürür
İsterse
Yaşar
Bize ne? O yetişkin insan.
Al işte hayatta adam.
Yahu sen olsan kk bdv konu açmak aklına gelir mi?

İlk yardım bura mı? Buraya üye olup bölüm seçip yazacak kadar eğitimi algısı var.
Bilmiyorum valla. Bana ne.

Konu sahibi lütfen yarın gitmeyin
Bugün bıçakla kendini kesmeyi düşünen yarın evden gidecem dediğinizde sizi keser
Çok ciddiyim, olmaz olmaz diyoruz ama günde 2 kadın öldürülüyor Türkiye'de her gün. Araştırma yapılmış öldürülen kadınların yüzde 25i halı hazirda evli oldukları adamlar tarafından katledilmişler!
Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, geride yavrunuz var.
Bence böyle manyak hareketler asıl boşanma sebebi.
Bu arada benim de bir akrabam cinnet geçiren eşi tarafından katledildi. Coook uzakta zannediyoruz böyle şeyler ama inan ki kurbanlar da sen ben gibi kendi halinde,mutlu olmaya çabalayan sıradan kadinlar

Acilen psikologa götürün lütfen
Masada bıcakla gözünü döndürüp ben yoksam sende olma diyip aile katliamı bile yapabilir Allah korusun

bence kendinizi suçlamayın iki lafından biri intihar etmek olan birisi gün gelir muhakkak intihar eder.bence siz böyle bir bireyi hayatınızdan silerek ileri vadede ki daha büyük bir üzüntüyü bertaraf edin derim.

Buraya konu açmak yerine polisi arasaydın, konuyu açtın bari merakta bırakmasaydın.Böyle bir adamla aynı evde bebeğini büyütme.Gidiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…