Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Cok iyi dusunmussunuz...

Sen ne biliyorsan bende artik okadarini biliyorum
Bir kac aydir esim isi takip edemiyor
Sizden sonra 4ortK oldular sonki ortak bir fayda saglaya bildimi bilmiyorum
Sadece sunu coook iyi anladim basinda olmayacagin ise girmiyeceksin

Yanlis anlasilmasi caliyorlar gibi degil sadece israfkar bir tarzlari var olmuyor
Soyle bir ornek verwyim esim 15gun takildi gecen ay bir kg domatesi 6aliyorlarmis ayni dom esim 2,90aldi siz dusunu artik boyle boyle ne olur o hesaplar

Dukkan kirasi patlamslardan sonra zooor cikuyor hala 1tl almis degilim sanirimda alicakda degilim

Isletme devam ediyor ama kar yok diyosun.....

Çok doğru başında durmadan olmuyor benim babamda esnaf o yüzden zorluğunu çok iyi biliyorum 2 gün hasta olup gitmese bütün işler kalıyor Allah'tan kolay kolay hasta olmuyor,yeni iş açmak isteyenlere o yüzden hep iyi düşünün diyorum açarken.Meyve-sebzeyi market-pazardan değilde toplu olarak hal den alınabilir çok ucuza gelir aslında.

Uygun fiyatlı kahvaltı reklamı yapın. Instagram hesabı açık ve instagramda sürekli aktif olarak güzel sunumları ve mekan doluyken yakaladığınız güzel ambiyansı bulunduğunuz semt ve yakındaki semtleri etiketleyerek yer bildirimi ile paylaşın. Etrafınızda varolan tüm işyerlerinin varolan instagram hesaplarını burdan takip edin. Yiyeceklerin reklamını yaparken organik tereyağı vs gibi bilgileri özellille vurgulayın. Konsept önemli ama yeni açmış sınız zaten dekorasyon size ek masraf olur. Muzik olsun mekanda gençlere hitap eden hit parçalar ama sohbet ederken de insanlar birbirini duysun. Oturma kısmı mesela benim için çok önemli rahat olmalı oturduğum sandalye masa. Gelen musterileri muhakkak cam kenarına yonlendirin içerisi kalabalık olsun. Özellikle gençleri cam kenarına oturtun. Hatta kimse yoksa siz oturun o derece ise yarıyor. Menüye uygun fiyatlı birşeyler mutlaka ekleyin. Tatlı tuzlu olarak. Ama sunumları iyi olsun. Birde yeni açılan her dükkan zarar eder en başta bu yüzden dir ki. Yeni bir yer açarken en az 6 aylık kenarda bu açığı kapatmak için para olması iyi olur.
Menü de isimleri enteresan hale getirme çabası moda uzun suredir 1000 yıllık patetes kızartması pattoenfes falan gibi isimlerle reklam ediliyor.

Allah bol kazançlar versin.

Tabii ki reklam ve indirim... Aksam saatine kalan pastanin fiyatını indirin. Ayrica güzel de bir tanıtım yapmalıydınız en basta. Broşür bastırıp dagitmaliydiniz. Sosyal medyada genis kapsamli bir çalışmayla halledebilirdiniz. Insanlar ilgi cekici seyler arıyorlar, yaraticiliginizi konusturun biraz. Mesela sizde ne farklı digerlerinden? Onemli olan bu!

Hiç mi kazanmıyor? Bide ortak niye zaten kazanmıyolar..
Bende anlamadim gunluk 2000.2250 tl cirosu varken 3.ortak alindi ve 1tl henuz gormedim
Esime her sordugumda artik ilgilenmedigini suanki durumu bilmedigini soyluyor
Bende biktim artik sormakta
Sahsen batti olarak goruyorum

Bende anlamadim gunluk 2000.2250 tl cirosu varken 3.ortak alindi ve 1tl henuz gormedim
Alışverişi pahalı yerlerden yapıyorlar galiba yukarıda 6 küsüre domates alıyorlar demişsin sanırım marketten ama toplu olarak halden alsanız daha ucuza gelir mesela alışverişlerini kontrol edin derim.Un vs bunları nasıl alıyorlar mesela 50 kg çuvalla mı kilo hesabımı?

ee o zaman ayrılsın ortaklıktan demek ki adam para kaçırıyor sizden
niye bıraktı eşiniz öyle şey mi olur
hem bir sürü para yatıracağım bir işe hem de onun idaresini başkasına bırakacağım yok öyle dünya
o adam o zaman istediği gibi at koşturur

Aksam 6 dan sonra yüzde 50 indirim yapın hem çöpe gitmez hem tadını seven her saat alır 6yi bekleyen de olur o ayrı :)
Yada 8 kapanış saatine göre belirleyin

En az orta boy falan pasta alana içerik hediye olsun mesela. Yada dogum gunu pastasıni kendi alana yüzde 10 indirim yalnız değilsiniz tarzında 1 afiş le dikkat çeker diğer insanları da cezbedersiniz dusunceli işletme diye(kimlik şarttır yazarsiniz)

Pasta sizden resim bizden kampanyası da benim aklımda kalanlardan. Ama sadece en büyük boyda yapın mesela bunu. Maliyeti bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…