• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Eşim bu sektörde ve işi hep mutfakta. Vallahi çok da iyi ürünler kullanılıyor diyemeyiz. Elbette istisnalar vardır ama çok iş yapan işletmeler %50 ticari zeka + %50 de şans ile devam ediyor yollarına.

artık denetimler çok sıkı. tv lerde gördüğmüz o kötü pis mutfaklar özellikle lüks semtlerde olamazz. bizzat gördüm biliyorum.

şans olayı ise beceremeyenlerin uydurması bence. tabi öncelikle az öncede dediğim gibi kalbi temiz tutmak lazım. halka ve diğer işletmelere çamur atarak işler yolunda gitmezz

artık denetimler çok sıkı. tv lerde gördüğmüz o kötü pis mutfaklar özellikle lüks semtlerde olamazz. bizzat gördüm biliyorum.

şans olayı ise beceremeyenlerin uydurması bence. tabi öncelikle az öncede dediğim gibi kalbi temiz tutmak lazım. halka ve diğer işletmelere çamur atarak işler yolunda gitmezz

Biz de bizzat gördük napıcaz ? Ben zaten istisnalar olur diyorum. Açıkçası ne konu sahibinin ne de diğer üyelerin sizden güzel ahlak dersi almaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Vaaz vermenize gerek yok yani.

resmiyette ortak mı eşiniz peki sonradan sıkıntı sorun çıkmasında.Sosyal medyada bir sürü reklam verin yemeklerinizin resimlerini çekin,menülerinizi paylaşın.Yemek sitesi var mesela biliyorsunuzdur oraya da üye olun.
Yeni aldığımız ortagımız bugun işe basladı.yakında noterde sözleşme yapılıcak

İsim vererek hiç nir kimseyi karalamadık hatta hiçbir sayfada işletmemin ismini vermedim.
yıllarca guvenle et ürünleri yediğimiz kendi semyimizde hatta diğer ilçelerdede subesi olan 4katlı kendi capında lüks restoranda sakat at ve at ürünleri cıktı bakanlıkcada yayınlandı.
bikere siz asla içinde olmadıkca mutfak bölümünün ne yag nede diğer ürünlerinin kalitesini bilemessiniz bilemessimiz.mutfakkarda cinden gelen biberler sarımsaklar vs kullanılıyor kg daha ucuz neyse bunlar benim sorunum değil.tabiki işini cokda iyi yapan işletmelerimiz var işte sorunda bu olsunlar
olsunlar ki meydan cıkmacılara kalmasın.

Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin

Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar:KK43:((

Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo

Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))

Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
pazar araştırması daha önce yaptınız mı, civarda ne ne kadara satılıyor en çok ne gidiyor, acilen değişikliğe gitmeniz gerekebilir, ya da reklam promosyonla tutunduırmak gerekebilir civarda en çok ne satılıyor, sabahları özellikle ve ne kadara satılıyor siz ne kadara satıyorsunuz dükkan sapa yerde mi konumu nasıl

İsim vererek hiç nir kimseyi karalamadık hatta hiçbir sayfada işletmemin ismini vermedim.
yıllarca guvenle et ürünleri yediğimiz kendi semyimizde hatta diğer ilçelerdede subesi olan 4katlı kendi capında lüks restoranda sakat at ve at ürünleri cıktı bakanlıkcada yayınlandı.
bikere siz asla içinde olmadıkca mutfak bölümünün ne yag nede diğer ürünlerinin kalitesini bilemessiniz bilemessimiz.mutfakkarda cinden gelen biberler sarımsaklar vs kullanılıyor kg daha ucuz neyse bunlar benim sorunum değil.tabiki işini cokda iyi yapan işletmelerimiz var işte sorunda bu olsunlar
olsunlar ki meydan cıkmacılara kalmasın.

Eşimin Cihangir' de çoook ünlü bir müşterisi var bir gün gidelim dedim " amann sakın mutfağı gördüm içim kalktı" dedi. Cihangir diyorum bak düşünün. Bir de hanımefendi başarısız işletmeler şanssızlığı bhane ediyor demiş hayır efendim alakası yok. Karaköy' de açılan kafeler bir gün gelip Karaköy' ün böyle cazibe merkezi olup para basacağını bilmiyordu , sonradan o bölgeye gelen % 50 nin yanında mevcut olarak orada olan %50 de bu pastadan pay aldı, alıyor.

Son durumunuzu merak ettim nasil gidiyor isleriniz ?
Anlatsam roman olur cok stredli bir 1,5ay gecirdik.tam devredecektikki işler yoluna girmeye başlafı tabi ev ürünleriide koyduk kendi kirasını ve bi takım borclarını odedi yeni bi ortakla bugun yolumuza devam etme kararı aldık.tabi biriken parada aldığımız yöneticinin payı cok fazla.

pazar araştırması daha önce yaptınız mı, civarda ne ndükkan ke kadara satılıyor en çok ne gidiyor, acilen değişikliğe gitmeniz gerekebilir, ya da reklam promosyonla tutunduırmak gerekebilir civarda en çok ne satılıyor, sabahları özellikle ve ne kadara satılıyor siz ne kadara satıyorsunuz dükkan sapa yerde mi konumu nasıl
dükkan konumumuz mütjiş bi yerde on numara denixi goruyor:)
Yakınlarımızda 8yıllık esnaf ve markalaşmış bi fırın kafe var onlara şimdilik rakip olamasakta ister istemez onlarda bir miktar azalma oldu.zamamla sabıtlersek müsyerilerimizi tmm dır

Anlatsam roman olur cok stredli bir 1,5ay gecirdik.tam devredecektikki işler yoluna girmeye başlafı tabi ev ürünleriide koyduk kendi kirasını ve bi takım borclarını odedi yeni bi ortakla bugun yolumuza devam etme kararı aldık.tabi biriken parada aldığımız yöneticinin payı cok fazla.
Rabbim yolunuzu acik etsin insallah ilerde daha iyi olursunuz insallah da bugunleri gulumseyerek hatirlarsiniz umarim ne dukkaniydi bu arada

canım tebrik ederim.
Allah yolunuzu açık etsin.
inşallah hersey tersıne döner ve müthiş iş yaparsınız...
lütfen tüm gelişmeleri yaz buraya.

Biz de bizzat gördük napıcaz ? Ben zaten istisnalar olur diyorum. Açıkçası ne konu sahibinin ne de diğer üyelerin sizden güzel ahlak dersi almaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Vaaz vermenize gerek yok yani.

sizin vaaz gördükleriniz sayesinde çok şükür ki tuzum kuru. sizde uğraşın işte

Hımm actık onu.
fakat artık bu iş bitti bugun itibarıyle dukkanı zar zor yarısınında altı fiyatına devir ettik.
;(
Alan kumpir felan koyacakmiş melamen felan
üstelik eski calışanımız.
umarım o bu işin üstesinden gelir uyanık cocuk
bizim ortak vasattı biraz sessiz sedasız elamanlarada soz geciremiyordu

Zarar kar işi dukkanın iç borcları odenip muhasebesi yapılınca net durum ortaya cıkacak.
Sonuç ne oldu işler nasıl.

Siz ürün kalitenizden vazgeçmeyin, bu sizi bir süre sonra ün sahibi yapacaktır.
Her iş kurulumunda ilk bir yıl tehlikedir. İlk aylarda mutlaka kaybınız olacaktır.
Kimse hemen memnun kalamaz ki. Lüks bir semtteyseniz büyük avantaj, samimi olmak ve müşteri çekmekten başka şimdilik elinizden birşey gelmez.
Ah birde umudunuzu sakın kaybetmeyin.

Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin

Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar:KK43:((

Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo

Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))

Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
Cevre onemli bu is icin ama lutfen satilmayanlari cope atmayin onca evsiz ac insan varken sokaklarda yazik icim acidi.

Gecen luks bi pastanenin onunden geciyorum. Kucuk bi kiz 3 4 yaslarinda annesinin kucaginda da bir bebek dukkanin orda dileniyor. Kizin camdan iceri o suslu renkli pastalara bakisi vardi dayanamadim... O aklima geldi birden

Back
X